Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

Ένα και να καίει...



Όπως πέρσι και πρόπερσι το παιχνίδι ήταν δικό μας. Με αυτό το γκολ καθαρίσαμε χθες, μέσα στη βροχή, το μεγάλο ντέρμπι της πόλης. Και τα παιχνίδια ΠΑΟΚ -Άρη είναι πάντα ντέρμπι. Το 1985 πηγαίναμε για θρίαμβο αφού είχαμε κατακτήσει το πρωτάθλημα και χάσαμε 3-0. Το 1998, την χρονιά μετά την νίκη επί της Άρσεναλ, περιμέναμε να διασύρουμε τους νεοφώτιστους και χάσαμε 1-4! Όμοιως πέρσι οι συμπολίτες θέλαν να μας "ρίξουν" - dream on -στη Β' αλλά αρπάξαν 3 μπαλάκια και το ρίξαν στο Σταυρίδη. Γιαυτό και η footballderbies το καταττάσει στην 13η θέση στα ντέρμπι μεταξύ ομάδων από την ίδια πόλη.

Το χθεσινό παιχνίδι δεν "διεκδικεί δάφνες" που λέν και οι κλισαρισμένοι σπίκερς. Απο την άλλη όμως είδαμε μια δεμένη ομάδα μέσα στο γήπεδο και μια που κατέβηκε με 3 αμυντικά χαφ για να μην χάσει. Ο Άρης έκανε το πρώτο σουτ στο 42' και κάπου εκεί τελείωσε και η επιθετική τους προσπάθεια. Εμείς χάσαμε 3 καραμπινάτες φάσεις στο α' ημίχρονο αλλά όσο η τύχη μας γύρισε την πλάτη στο πρώτο μέρος τόσο μας χαμογέλασε στη φάση του γκολ και κάπου εκεί τελείωσε το ματς και ο Σκόρδας έριξε για μια ακόμη φορά την χολή του.. Μεγάλο Κόμπλεξ!!!! Αλλά ας κοιτάξουν την βαθμολογία και ας ξυπνήσουν από την εγωπάθεια που τους δέρνει.....

Ο κόσμος ήταν πάλι φανταστικός (με την θλιβερή εξαίρεση του 3ου λεπτού- πότε θα τελειώσουν αυτα από την Τούμπα, Τεο?) και εδώ μερικά από τα χθεσινά παραλειπόμενα!



Και ένα βιντεάκι από την ατμόσφαιρα της Τούμπας λίγο πριν να αρχίσει το παιχνίδι...



ΠΑΟΚ και τα μυαλά στην Ταράτσα... δείτε το βίντεο...


Μεγάλη νίκη μέχρι την επόμενη που έλεγε και ο Γκάλης...

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008

Ο ΟΦΗ άφησε 2 βαθμούς


Στο γήπεδό του και οπωσδήποτε σε ατμόσφαιρα οικεία, ο ΟΦΗ με προβλήματα κυκλοφορίας της μπάλλας δεν κατάφερε να νικήσει τον Ολυμπιακό.
Ηταν η τρίτη ισοπαλία της κρητικής ομάδας και στο μέλλον η ανάγκη κατάκτησης βαθμών γίνεται πιο επιτακτική. Ολες οι ομάδες πρέπει μεσα στην έδρα τους να μην χάνουν βαθμούς.
Την διαφορά θα την κάνουν οι εκτός έδρας νίκες και αυτο το γνωρίζουν καλά όλοι. Και ο Βαλβέρδουλας.
Οπως Λάρισα. Πήγε, έβαλε τρία γκολάκια, καθάρισε το ματς.
Σε ανύποπτο χρόνο σεχδόν, μπάμ, μπάμ, μπάμ. Ενω ο γηπεδούχος δεν μπόρεσε να παίξει επίθεση σωστή εντός έδρας και αυτο κοστίζει, δυστυχώς.
Σκόνταψε ο ΟΦΗ, σκόνταψε πολυ και ο Πανσερραϊκός.
Περιμένω με αγωνία το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Αρη σήμερα και το Πανιώνιος-ΑΕΚ.

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

«Αλεξάντερ Γκομέλσκι Καπ»

Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναικός στην Ρωσία και ηττήθηκε απο την Ζαλγκίρις Κάουνας με 80-69.Το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναικού ήταν στους ψηλούς.Εκεί εκαναν οτι ήθελαν οι Λιθουανοί γιατί οι Πέκοβιτς και Κέτσμαν δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα στην αποστολή του Παναθηναικού,κάτι που θα γίνει αύριο στην Σλοβενία.
Ακόμα και έτσι όμως,ο Παναθηναικός κόντραρε στα ίσα την Ζαλκγίρις η οποία πήρε την διαφορά των 11 πόντων στο τελευταίο δίλεπτο.
Οι Περπέρογλου και Μπατίστ ήταν οι καλύτεροι παίχτες του Παναθηναικού με 11 πόντους ενώ ο Ντρού Νίκολας δεν κατάφερε να σημειώσει πόντο.Απο την Ζαλγκίρις ο Βαρντα πέτυχε 15 και οι Μασιούλις και Μπράουν απο 11.
Απο αυτά που είδα,η ομάδα χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα για να δέσει και σίγουρα θα είναι πολύ διαφορετίκα όταν θα έχει ακόμα 2 ψηλούς στο ρόστερ της.Ο πιτσιρικάς Σάκοτα έχει βάλει μερικά κίλα στο κοκκαλιάρικο σώμα του και πιστεύω οτι θα δώσει αρκετές βοήθειες όπως και ο Γιασικεβίτσιους που φέτος θα έχει μπεί καλύτερα στο κλίμα της ομάδας.Μεγάλη προσθήκη φυσικά είναι και ο Αντώνης Φώτσης.
Θα περιμένουμε λίγο ακόμα αλλά με τον Ομπράτοβιτς στον πάγκο,πάντα νιώθεις μια σιγουριά.

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

Δημοπρασία σέξι για Χορηγούς


Οι παίκτριες της γυνακείας ποδοσφαιρικής ομάδας Μεϊεντόρφερ της Γερμανίας αποφάσισαν να προσκαλέσουν χορηγούς με εναν τρόπο κάπως ανορθόδοξο αλλα ενδιαφέροντα.

Η ομάδα τους έχει ανάγκη απο σοβαρό χορηγό κι ετσι σκέφτηκαν να προτείνουν σε όποιον δώσει τα περισσότερα, να φωτογραφηθούν γι αυτόν μόνο με τα μπικίνι !
Κάπως ετσι δηλαδή :



Αναμένουμε το αποτέλεσμα. Δεν είμαστε κατά της προβολής καλλίγραμμων αθλητικών κορμιών και φυσικά αυτο που θα θαυμάσουμε ειναι η γράμμωση, το σχήμα, η φρεσκάδα, η ενέργεια, τα νιάτα, των αθλητριών. Αντε και στα δικά μας !
Οι φωτο ειναι απο την ιστοσελίδα τους.

υγ(αττι) : Να δω Γκούμα, Καραγκούνη, Σάλπι, Νεμπεγλέρα, Γκόγκιτς ( !!! ), Δέλλα, Μουσλίμοβιτς, Ογκουνσότο, Σωκρ. Κόκκαλη, Πατέρα, Αχ. Μπέο και μερικούς ακόμα ομορφάντρες σε αφίσα στο γήπεδο με μαγιό και σαγιονάρα .... μέχρι που θα γίνω σπόνσορας !

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

Xenk Ten Ανακάτε

Ανακάτεμα της ενδεκάδας απο τον προπονητή του Παναθηναϊκού.
Ειναι σαφές οτι θέλει 20 τουλάχιστον αξιόμαχους ποδοσφαιριστές και την ευελιξία να χρησιμοποιεί ή όχι κάποιους ανάλογα τον αντίπαλο.
Ακούω εδω κι εκει κουβέντες οτι ο Δώνης πχ στην ΑΕΚ ψάχνεται για το 4-4-2, ή το 4-2-3-1 κλπ. Καμμιά ομάδα δεν μπορεί να εφαρμόσει ενα και μόνο σύστημα και αυτό να ειναι τέλειο για κάθε παιχνίδι.
Το να προσαρμόζεσαι ειναι καλό. Για να πάρεις αποτελέσματα όμως πρέπει το ανακάτεμα των παικτών να είναι τέλειο. Σχεδόν.
Μετά απο Μαλεζάνιδες και λοιπούς νομίζω οτι ο Παναθηναϊκός εχει εναν καλό προπονητή που θέλει να πετύχει να πάρει το μέγιστο απο τους παίκτες του. Και ποιός δεν θα το ήθελε ;
Ποιός θα πίστευε οτι με εναν κορμό μόνο 15 παικτών και ενα-δύο συστήματα θα πετύχαινε υψηλούς στόχους ;
Εχω την εντύπωση οτι ειδικά φέτος όλοι οι προπονητές των ομάδων της ΤσούπραΛίγκας αυτο θέλουν, να βγάζουν πολυδιάστατη ομάδα στο γήπεδο για να παίρνουν αποτελέσματα. Το θέαμα θα έρθει σε δεύτερη μοίρα.

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

AYTH EINAI A.E.K.!!!!!




Να μπαινει στο παιχνιδι με τον βαζελα με τσαμπουκα,



να μπαινει στο παιχνιδι με τον βαζελα με παθος,



να μπαινει στο παιχνιδι με τον βαζελα και να καθαριζει στο ημιχρονο,



να μπαινει ο 20χρονος(Πλιάτσικας) και να τους ξεφτιλιζει,



να ανεβαινει στην τουμπα με 30000 κοσμο και να μην φοβαται να παιζει με παθος,




να βλεπω τον κυριακο ναι τον κυριακο να ουρλιαζει στους συμπαιχτες του,



να βλεπω τον μαιστοροβιτς να ριχνει ξυλο στην αμυνα,



να βλεπω τον μπλανκο να πανυγυριζει το γκολ σαν τρελος μεσα στην τουμπα,



να βλεπω τους παιχτες μας να κατεβαινουν απο το λεωφορειο να του βριζουν και να γελανε,



να βλεπω τον προπονητη να βγαζει δυο(2)μεσους στο ημιχρονο και να βαζει 2 επιθετικογενους παιχτες ,




να παιζει η ΑΕΚΑΡΑ μεσα στην τουμπα με 4 επιθετικους,



να μην καταλαβαινει καθολου οτι παιζει μπροστα σε 30000 ουνους,



να τσαμπουκαλεύεται ο χουανφραν στην φυσουνα με τον προπονητη του παοκ και να μην μασαει τιποτα,



να εχει τσαγανο,



να παιζει 2 συνεχομενα ντερμπυ με το ιδιο παθος και ζηλο,



ΝΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ Α.Ε.Κ ΘΕΛΩ!!!και ας το χανει ο σκοκο.....α ρε σκοκο....



Το μονο ασχημο????????η γωνιτσα(θ.8) δεν ειχε χρωμα.... κιτρινο χρωμα.



ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΕΚ-ΜΟΝΟ ΑΕΚ

Kαλή επιτυχία!

Κακά τα ψέματα. Ο Παναθηναϊκός είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας μας στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό πανηγύρι του πλανήτη. Την Τρίτη το βράδυ δίνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Ίντερ. Οι ευχές όλων των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων είναι μαζί του. Όσο πιο μακριά πάει σε αυτή τη διοργάνωση ο Παναθηναϊκός τόσο το καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Καλή επιτυχία λοιπόν βαζέλες.

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008

Γκέλες

Οι "γκέλες" δίνουν ενδιαφέρον σε ενα οποιοδήποτε πρωτάθλημα, οποιοδήποτε άθλημα.
Η γκέλα δεν υπάρχει. Ειναι εφεύρεση όσων θεωρούν οτι ενα πρωτάθλημα πρέπει να το παίρνει πάντα κάποια ομάδα απο τις 4-5 λεγόμενες ισχυρές, τις θεωρητικά αλλα και ουσιαστικά συχνά ισχυρότερες. Για παράδειγμα οι επενδύσεις ΠΑΟ και Ολυμπιακού σε χρήμα ειναι μακράν μεγαλύτερες αυτων των Πανθρακικού και Εργοτέλη.
Ομως μεσα σε ενα γήπεδο, παίζουν έντεκα εναντίον έντεκα και πέντε εναντίον πέντε στο μπάσκετ, έξι εναντίον έξι στο βόλλεϋ και πάει λέγοντας.
Γουστάρω να βλέπω καλό θέαμα, καλή κόντρα και πάθος και ο καλύτερος να κερδίζει.
Γουστάρω στο τέλος να χειροκροτήσω όλους, ακόμα κι αν παρακολούθησα μία "γκέλα".
Σπάνια θα πώ "γκέλα η τάδε ομάδα" αφου αυτο υποτιμάει τον νικητή, την άλλη ομάδα.

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

Δύο αγώνες, δύο νίκες.

Προκριματικά Μουντιάλ Αφρικής.
Οσοι προκριθούν θα πάνε να παίξουν μπάλλα στην άκρη της τεράστιας Αφρικής.
Καλώς. Μόνο να μην πάρουν τα μυαλά αέρα γιατι την πλάκα που έπαθε η Ελβετία δεν θα θελε κανεις να την πάθει ποτέ ! Ω ρε μάνα μ' ... να χάνεις 1-2 στην έδρα σου απο το Λουξεμβούργο !!!
Οι Αγγλοι πήραν γαμάτη εκδίκηση θα λεγα με 1-4 στην Κροατία και όλη η Ευρώπας έπαιξε μπάλλα. Φυσικά και η δική μας εθνική ομάδα, με ανεβασμένη απόδοση κατα πολύ, παίζοντας αρκετά καλύτερο ποδόσφαιρο νίκησε μεσα στην Λετονία με 0-2.
Μου άρεσαν πολυ οι Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Κατσουράνης και Τοροσίδης αν και δεν τον συμπαθώ. Ο Γιούρκας πήγε πολυ καλά.
Ξετρελλάθηκα με το δεύτερο γκόλ ! Σαν δύο ασσίστ. Μια ο Σαμαράς, μια ο Τόρο, απλη κεφαλίτσα Γκέκα, γκολάκι απλά και ταπεινά ! Αυτά ειναι.
Ο Δέλλας κι ο Μπασινάς κρατάνε αργούς ρυθμούς στην ομάδα και δεν μ αρέσει.
Πολυ καλή η συνεργασία των επιθετικών. Μπράβο.
Μόνο μην βιάζεται κανεις να πει οτι προκριθήκαμε ακόμα !
Αν δεν βγάλουν έξι νίκες να παίζουν σαν να μην εχει κριθεί τίποτα ακόμα. Αλλες τέσσερις.
Αντε γιατι θα βγούν τιποτα Γκαγκάτσηδες και θα πανηγυρίζουν ...

Με εντυπωσίασαν τα αποτελέσματα Πορτογαλία - Δανία 2-3, Φινλανδία - Γερμανία 3-3 και η επτάρα της Βοσνίας επι της Εσθονίας. Φυσικά και ειναι έκπληξη μεγατόνων η νίκη του Λουξεμβούργου καιμόλις άρχισα να σκέφτομαι οτι θέλω να προκριθεί η Ελλάδα και το Λουξεμβούργο !

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

Vogue Athens Open 2008


Η Ρωσίδα, Εκατερίνα Ιβάνοβα (Νο 170 στον κόσμο) θα είναι η αντίπαλος της Λένας Δανιηλίδου στον 1ο γύρο του διεθνούς επαγγελματικού τουρνουά της ΙΤF 125.000 $ , που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών.
Η Δανιηλίδου (No 3 στο ταμπλό) και η Ιβάνοβα θα παίξουν την Τρίτη το απόγευμα και θα βρεθούν στην Αθήνα για πρώτη φορά αντιμέτωπες σε επαγγελματικό τουρνουά.

H Aννα Γερασίμου κληρώθηκε με την Εσθονή, Μαρέτ Ανί (Νο 97). Δευτέρα 13:00.
Η Ελένη Κορδολαίμη θα παίξει με την Γαλλίδα, Κοέν-Αλόρο (Νο 114), η Αφροδίτη Λατινοπούλου με την Ρωσίδα Εκατερίνα Μπίτσκοβα (No 106) και η Σταματία Φαφαλιού με την Ρωσίδα, Γκαλίνα Βοσκομπόεβα (Νο 100).

Στο διπλό, η Λένα Δανιηλίδου και η Γερμανίδα συμπαίκτριά της Γιασμίν Βόερ είναι νούμερο 2 στο ταμπλό. Κληρώθηκαν ν' αντιμετωπίσουν τις Γερμανίδες, Κριστίνα Μπαρόις και Γιούλια Σρουφ.

Η Άννα Γερασίμου με συμπαίκτρια την Γαλλίδα, Ολίβια Σάντσες θα παίξουν με την Γερμανίδα, Βανέσα Χένκε και την Αυστριακή, Πατρίτσια Μάιρ τη Δευτέρα στις 16.30.

Η Ειρήνη Γεωργάτου με την Εύα Ρούσση κληρώθηκαν με το νούμερο 1 του ταμπλό, την Ρουμάνα Σοράνα-Μιχαέλα Τσιρστέα και τη Ρωσίδα, Γκαλίνα Βοσκομπόεβα, την Δευτέρα στις 15:00.
Η Γιάσμιν Βόερ, παρτενέρ της Λένας Δανιηλίδου στο διπλό, ηττήθηκε από την Ρομπέρτα Βίντσι (Ιταλία, Νο 164) με 6-4. 6-1.
Κουτούζοβα (UKR)-Κατσούλη 6-1, 6-1, Mινέλα (LUX)-Ρούσση 6-2, 6-0, Σόλερ Εσπινόσα (ESP)-Γεωργάτου 6-1, 6-1, Κάπσεϊ (UKR)-Σέφερ (GER) 6-3, 6-3, Χένκε (GER)-Λιούμπτσοβα (UKR) 6-4, εγκατέλειψε, Καρατάντσεβα(BUL)-Σαούλ (LUX) 6-4, 6-2, Σαπάταβα (GEO)-Έλιοτ (GBR) 6-2, 6-3, Βίντσι (ΙTA)-Βόερ (GER) 6-4, 6-1.

Την Δευτέρα (10.00-18.30) θα γίνουν οι αγώνες του Α' γύρου στο μονό και στο διπλό, καθώς και οι αγώνες του 3ου και τελευταίου προκριματικού γύρου.

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008

Ωρα Εθνικής Ελλάδας

Ωρα να αρχίσουν τα προκριματικά για το επόμενο Μουντιάλ.
Η Εθνική Ανδρών Ποδοσφαίρου πάει να παίξει στο Λουξεμβούργο σήμερα στις 21.15'.
Προσωπικά δεν περίμενα κατι καλύτερο για αρχή. Σχεδόν εύκολο ματς.
Είδηση θα ειναι αν ΔΕΝ νικήσουν.
Την Τετάρτη ξαναπαίζουν, άλλο ενα ματς. Κι εκει περιμένουμε νίκη.
Απαραίτητη προϋπόθεση το απλό ποδόσφαιρο, σεμνό και ταπεινό αλλα με δύναμη και καθρό μυαλό.
Δεν υπάρχει τωρα κανένα άγχος "της πρωταθλήτριας".
Νομίζω οτι το ξέρουν καλά αυτό και ξέρουν ποιοί ειναι.
Τωρα ειναι απλά μία εθνική ομάδα σαν όλες τις άλλες. Εντεκα εναντίον έντεκα.
Θεωρώ οτι ο Ρεχάγκελ εχει στο νού του την ανανέωση άρα σιγα σιγά πρέπει να δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά, με προσοχή μην τα "κάψει" και να καλέσει και άλλους νέους.
Πώς να το κάνουμε, ωραίος ο Μπασινάς αλλα ο νέος πιο ωραίος.

Καλή συνέχεια στην Εθνική Ομάδα κι ας ειναι αυτη πάνω απο όλα.

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008

Mακέτεςςςς

Ωραίες μακέττες ρε παιδιά τα γήπεδα, τα προπονητήρια, οι χώροι ακαδημιών, μουσεία Συλλόγων, χώροι άθλησης, πράσινου, αναψυχής.
Λες και ζούμε σε μια χώρα που αναγεννιέται και οργιάζει η δημιουργία τροφοδοτούμενη απο μιά υγιή οικονομία ευημερούντων πολιτών. Δε λέω, καλά φαίνονται. Στις μακέτες τουλάχιστον.
Ε, θα αργήσουν λιγάκι να γίνουν πράξη, έργο οι μακέτες αλλα το καλό το πράγμα, αργεί να γίνει. Τόσο που το προλαβαίνει η επόμενη γενιά. Σημερα η γενιά των 700 ευρώ εχει τα Ολυμπιακά Εργα, άσχετο που αραχνιάζουν αχρησιμοποίητα πιά.
Των πόσων ευρώ θα ειναι η επόμενη γενιά, που θα εχει τα εργα που σημερα δεν εχουν καν ξεκινήσει αλλα θαυμάζουμε σε μακέτες ... ;
Ας ειναι, εστω κι ετσι, κάτι θα γίνει, κάτι θα μείνει.
Μετά οι ομάδες μας θα μπορούν να περηφανεύονται κιόλας που ..."μένουν Ελλάδα" :)

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008

Μένουμε Ελλάδα

Όταν το γατί έχει έμπνευση δεν μπορώ παρά να δημοσιεύσω ξανά. Η φωτογραφία πρέπει να αφισοκολληθεί στον Πειραιά πάραυτα. Γειά σου ρε γατί...


Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

"Παλτό" και ο Ματσιγιάουσκας ;

Λένε οτι στην πράξη φαίνεται αν ενας αθλητής ειναι μεγάλος και σπουδαίος.
Πολλοί ήρθαν σε ομάδες, σε διάφορα αθλήματα ομαδικά πάντα, μετα βαϊων και κλάδων, με τυμπανοκρουσίες κυρίως απο μερίδα του Αθλητικού Τύπου.
Πολλά χρήματα δαπανήθηκαν για να δούμε να αγωνίζονται σε ελληνικές ομάδες κάμποσοι απο αυτούς τους τρανούς.
Οταν ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ματσιγιάουσκας απο την ομάδα που τωρα προπονεί ο Π. Γιαννάκης (έχοντας ταυτόχρονα και την θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή), προσωπικά ξύνισα. Δεν τον ειχα για σπουδαίο παίκτη.
Ο καιρός κύλισε και οι τραυματισμοί διαδέχονταν ο ενας τον άλλο. Με υπομονή και σοβαρότητα που δεν διακρίνει γάβρους, η ομάδα του τον στήριξε. Επαιξε και μερικά παιχνίδια στο μεταξύ.
Δεν απέδωσε όμως ποτέ ενα σημαντικό μερος των χρημάτων που δαπανήθηκαν γι αυτον.
Η ιστορία μου θυμίζει το "παλτό" ποδοσφαιριστή Μιχ. Κωνσταντίνου που έκανε τρελά πράγματα στον Ηρακλή και οταν ήρθε στον Παναθηναϊκό άραξε πάνω στα τρελά εκατομμύρια που δόθηκαν γι αυτόν ( η Εφορία τι λέει ; ) και δεν απέδωσε ποτέ ανάλογα. Μετά τον πήρε μια άλλη ομάδα και μου διαφεύγει αυτη τη στιγμή αν τον έκανε και μέλος ή αρκέστηκε στην εγγραφή του Αντόνις δε μέλος.
Η πλάκα ειναι που δεν επιστρέφουν χρήματα τα "παλτά" αλλα φεύγουν πλούσιοι.
Σκάνδαλο σε μια χώρα με βασικούς μισθούς στα 750 ευρω και συντάξεις στα 650 για ανθρώπους που μιά ζωή πάλευαν με το μεροκάματο.

Δημοσιεύματα ήθελαν τον Λιθουανό να γλεντάει με γκόμενες σε ξενοδοχεία όσο καιρό έκανε λέει θεραπεία. Θέλω κι εγω ρε ! Αρπαχτή και μετά ζωή χαρισάμενη.
Να ειμαι παλτό, αλλα πλούσιο. Κι ας με λέγανε και Τζονακιγιάουσκας ή Ραμπρεσαντρατανά !
Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.