Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Κυριακή 01 Φεβρουαρίου 2009

Καλό Μήνα !

Είχαμε χτες τις νίκες του Αιγάλεω επι του Αρη στο μπάσκετ ( ! ) και του Κολοσσού επι του Μαρουσιού στη Ρόδο !
Οι "μικρές" ομάδες άρχισαν να χτυπούν στα ίσια τις μεγαλύτερες και το ίδιο περίπου συμβαίνει αυτη τη στιγμή στο ΣΕΦ όπου η Ολύμπια Λάρισας τόλμησε να εχει πετύχει 40 πόντους επι του Ολυμπιακού στο ημίχρονο. Αλλο που έχασε με 78-73, δεν ειναι και λίγο να βάζεις 73 πόντους στην έδρα του Ολυμπιακού και να χάνεις με 5 πόντους διαφορά !
Εχει κι ενα παραπάνω ενδιαφέρον το πρωτάθλημα μπάσκετ Ανδρών οταν συμβαίνουν τέτοια και οι πρωταγωνιστές δεν ειναι πάντα οι ίδιοι.

Στην Α2 ανδρών έχουμε Περιστέρι, Δάφνη, Ηλυσιακός, Ηρακλής να προηγούνται στη βαθμολογία.

Στις γυναίκες ο Αθηναϊκός μοιάζει ασταμάτητος φέτος με Εσπερίδες και Παναθηναϊκό να ακολουθούν. Ηττα για Παναθηναϊκό απο τον Πανιώνιο.
Στην Α2 γυναικών στον Νότο προηγούνται οι ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ, ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ και ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ.
Στον Βορρά οι ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ και ΑΡΤΕΜΙΣ ΒΟΛΟΥ.

Στο βόλλεϊ εχουμε τους αγώνες της τελικής οκτάδας στο Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών που γίνεται στην Πάτρα. Ο τελικός ειναι σήμερα στις 17:00 μεταξύ Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού.
Χθες εγιναν επεισόδια στην Πάτρα με πολλές υλικές ζημιές, μεταξύ -υποτίθεται- οπαδών των "αιωνίων". Αλλη μία ντροπή. Και μη μου πείτε οτι τσακώθηκαν για το δύσμοιρο το βόλλεϊ !

Στο βόλλεϊ γυναικών έχουμε Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Μαρκόπουλο και Ηρακλής στην πρώτη τετράδα.

Στο ποδόσφαιρο έχουμε το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός σημερα στις 19:00.
Είδηση η επανεμφάνιση του Στέλιου Γιαννακόπουλου στην Ελλάδα με δύο γκολ εκτός έδρας.
Στα άλλα ματς πιο ενδιαφέρον μου φαίνεται το Ξάνθη - Αστέρας Τρ.
Πέρα απο την πλάκα που θα κάνουν οι μεν στους δε, Αεκτζήδες και Ολυμπιακοί δεν εχει κανένα άλλο ενδιαφέρον το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα πλέον.
Μ αρέσει που κάποιος Πηλαδάκης ειπε λέει οτι πρέπει να πληρώνουμε και συνδρομητικά κανάλια να βλέπουμε μπάλλα γκρέκο ! .... το άλλο με τον Τοτό το ξέρει ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.