Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Εκεί στον ΠΑΟΚ ...

Λίγο ποδόσφαιρο και λίγο απ όλα θα γράψω, θες επειδή γνωρίζω πολλούς Παοκτζήδες, θες επειδή ετσι ειμαι φτιαγμένος να υποστηρίζω συλλόγους που το παλεύουν παληκαρίσια, θες επειδή σαν 'νότιος' δεν μπορώ παρα να ειμαι ουδέτερος στην τοπική διαμάχη παοκτζήδων με 'γριές' , 'σκουλήκια' και άλλα ...πτηνά, αυτη η συμμορία του Σάντος με άρεσε φέτος.
Τι μου άρεσε ; Οχι τόσο η τεχνική και η φινέτσα, όσο το πείσμα και η δύναμη.
Λίγο ξυλοκόποι, λίγο νευρικοί, αλλα τα αποτελέσματα τα πήραν.
Οχι τόσο τα γκολ που έβαλαν όσο ο κόσμος τους που τους στήριξε φέτος πολύ. Νομίζω πιο πολύ απο ποτέ. Τοσα διαρκείας λίγες χρονιές πωλούνται.
Τερμάτισε δεύτερος στην κανονική περίοδο άξια και με λίγη τύχη παραπάνω θα κυνηγούσε τον πρώτο ως το τέλος απο κοντά. Το δυναμικό του Συλλόγου ειναι τέτοιο που εγγυάται μετρημένη δουλειά.
Αυτο πρέπει να συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά όπου πιστεύω οτι θα 'στρώσουν' τα πράγματα και μπορούμε να περιμένουμε περισσότερα απο τον ΠΑΟΚ.
Προσωπικά πιστεύω οτι του χρόνου οι πρωταγωνιστές θα ειναι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και Ολυμπιακός, Λάρισα, Αρης και ίσως μια ομάδα-έκπληξη απο επαρχία όπως η Ξάνθη, πράγμα που εύχομαι.
Για να ανταγωνιστεί αυτούς ο ΠΑΟΚ πρέπει να κρατήσει τον ίδιο βασικό κορμό ωστε να δέσουν καλά μεταξύ τους. Μικρές και οικονομικές προσθήκες συν νέο αίμα, νέα παιδιά, θα ειναι οτι καλύτερο για τα επόμενα χρόνια. Σορλέν, Γκαρσία, Μπακαγιόκο, Μούσλι, Κοντρέρας, Αναστασάκος, μερικοί παίκτες απαραίτητοι. Η προσθήκη του Κουτσιανικούλη ειναι οτι πρέπει.
Την  Κυριακή 24/5 έχουμε το ματς ΠΑΟ-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, όπου οι απουσίες των  Γκαρσία, Σορλέν, Κονσεϊσάο ειναι ενα πρόβλημα σημαντικό.
Οτι και να γίνει όμως πρέπει να δούν το αύριο εκει στον ΠΑΟΚ. Την ομάδα της επόμενης χρονιάς.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καταρχας ειναι ΠΑΟΚτσηδες και οχι ΠΑΟΚτζηδες
Επιτελους εγραψες για ΠΑΟΚ
Συνεχισε

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.