Τρίτη 15 Ιουλίου 2008

Γενικά αθλητικά,καλοκαίρι έχουμε.

Ο κόσμος ζει αυτή την στιγμή για τις μεταγραφές.Ο φίλαθλος του Παναθηναικού είναι χαρούμενος βλέποντας τον Ζιλμπέρτο Σίλβα να έρχετε στην ομάδα.Ο φίλαθλος του Ολυμπιάκου περιμένει με αγωνία κάποια δυνατή μεταγραφή γιατί ήδη έχουν αργήσει,και υπάρχουν τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.Στην ΑΕΚ υπάρχει γκρίνια για τον Νίκο Λυμπερόπουλο που έμεινε ελεύθερος.Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δείχνει οτι όταν θέλει μπορεί να βοηθήσει την ομάδα με τον τρόπο του.Ζαγορακης,Βρύζας και Σάντος πιστεύω οτι θα κάνουν καλη δουλειά.Ο Αρης είναι λίγο αίνιγμα στο τι θα μας δειξει φέτος.'Εφυγαν Χαλκιάς,Ιβιτς,Παπαδόπουλος και ο Μπάγεβιτς.

Απο εκεί και πέρα υπάρχουν μερικά όμορφα παιχνιδάκια που μπορούμε να δούμε αυτήν την εποχή.Η εθνική νέων παίζει στο ευρωπαικό πρωτάθλημα κατω των 19ετών.Χθες με μια καλή εμφάνιση έφερε 1-1 με την Ιταλία.Το επόμενο ματς είναι με την Τσεχία.Καλη επιτυχία τους εύχομαι.
Το ιδιο και στην Εθνική Ελλάδος μπάσκετ στο προλυμπιακό τουρνουά η οποία παίζει την Τετάρτη με την Βραζιλία,αφου χθες συνέτριψε την εθνική ομάδα απο τον Λίβανο με 119-62.
Η γκρίνια για τον Γιαννάκη δεν έχει σταματίσει ακόμα,αλλα η νίκες θα τον αφήνουν σε δεύτερη μοίρα.

Τα κρούσματα ντόπινγκ συνεχίζουν να κάνουν την εμφάνιση τους,αλλά όπως ξέρουμε όλοι είναι κάτι που δύσκολα θα σταματίσει.Στο βόλλεϊ έρχονται δυνατά ονόματα,στο πόλο ο Παναθηναίκος κάνει προσπάθεια να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα,οπως και ο Ολυμπιακός στο Μπασκετ.

Τελευταίο,αφου πριν λίγο έγινε η κλήρωση της Σουπερ Λιγκ,το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ έσκασε την πρώτη αγωνιστική.Αυτο συνέβει αφού συζήτησαν οι υπεύθυνοι και δεν έβαλαν κλειδάριθμους να μην γίνει κάτι τέτοιο στις πρώτες αγωνιστικές.Σίγουρα θα ήταν καλύτερο τα ντέρμπι να γίνονται λίγο αργότερα,αφου η ομάδες έχουν παίξει μερικά παιχνίδια για να δούμε οσο το δυνατόν καλύτερο θέαμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ: http://www.sport-fm.gr/article/138533

3 σχόλια:

Stepas είπε...

Ωραία έπαιξε η Εθνική Νέων.Νομίζω ότι αυτή η φουρνιά παικτών είναι εξαιρετική.Κάτι άκουσα ότι ενδιαφέρονται ιταλικές ομάδες για Γ.Παπαδόπουλο,Μήτρογλου και κάποιους άλλους από την Νέων.Μακάρι να πάνε σε μικρή ηλικία σε καλές ομάδες του εξωτερικού γιατί έτσι θα μάθουν πολύ καλύτερα το ποδόσφαιρο και θα γίνουν παίκτες υψηλού επιπέδου.Αν μείνουν σε ελληνικές ομάδες ίσως μείνουν στάσιμοι.

Τα λέμε ZOUK!

zouk είπε...

Γεια σου φιλε Stepa.

Ειναι πραγματικα καλοι αυτοι οι παιχτες.Ο Μητρογλου βεβαια δεν ειναι στην εθνικη νεων πια,αλλα στην Ελπιδων.Ειναι δυσκολο καποιος απο αυτους τους παιχτες να φυγει τωρα για εξωτερικο,γιατι ειναι σε μεγαλες ομαδες οι πιο καλοι,και δυσκολα θα τους αφησουν.
πολυ καλος ειναι ο Τερματοφυλακας που εχουμε,ο Μπαμπινιωτης και ειναι του Παναιτωλικου.Αυτον καποιος θα τον παρει.

tzonakos είπε...

Η μεταγραφολογία με αφήνει αρκετά αδιάφορο αυτην την εποχή.
Το καλό νεο ειναι οι νέοι Ελληνες παίκτες που αποτελούν ελπίδα για τις εθνικές ομάδες.
Οι διάφοροι χρυσοπληρωμένοι Σίλβα, Μπακαγιόκο, και όσοι υποδέσχονται μετα βαϊων και κλάδων στα αεροδρόμια πρέπει να δείξουν μεσα στο γήπεδο τι αξίζουν.
Επιμένω σε παιδιά όπως ο Παπασταθόπουλος, ο Τζιώλης, ο Νίνης ακόμα και σε παλιότερους όπως ο Χαλκιάς.
Τωρα αν οι ομάδες καταφέρουν να κάνουν καλό σύνολο με Μπελούσι-δες, Τζόρτζεβιτς, Χαβίτο, και διάφορους άγνωστους, τότε καλώς. Αλλιώς πεταμένα λεφτά και υποδομή τίποτα.
Καλύτερα νέοι παίκτες και άπειροι, να ψηθούν, παρά ποταμοί χρήματος σε εισαγωγές φούσκων όπως πχ Αμορόζο ( Αρης ).

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.