Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

Δύο αγώνες, δύο νίκες.

Προκριματικά Μουντιάλ Αφρικής.
Οσοι προκριθούν θα πάνε να παίξουν μπάλλα στην άκρη της τεράστιας Αφρικής.
Καλώς. Μόνο να μην πάρουν τα μυαλά αέρα γιατι την πλάκα που έπαθε η Ελβετία δεν θα θελε κανεις να την πάθει ποτέ ! Ω ρε μάνα μ' ... να χάνεις 1-2 στην έδρα σου απο το Λουξεμβούργο !!!
Οι Αγγλοι πήραν γαμάτη εκδίκηση θα λεγα με 1-4 στην Κροατία και όλη η Ευρώπας έπαιξε μπάλλα. Φυσικά και η δική μας εθνική ομάδα, με ανεβασμένη απόδοση κατα πολύ, παίζοντας αρκετά καλύτερο ποδόσφαιρο νίκησε μεσα στην Λετονία με 0-2.
Μου άρεσαν πολυ οι Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Κατσουράνης και Τοροσίδης αν και δεν τον συμπαθώ. Ο Γιούρκας πήγε πολυ καλά.
Ξετρελλάθηκα με το δεύτερο γκόλ ! Σαν δύο ασσίστ. Μια ο Σαμαράς, μια ο Τόρο, απλη κεφαλίτσα Γκέκα, γκολάκι απλά και ταπεινά ! Αυτά ειναι.
Ο Δέλλας κι ο Μπασινάς κρατάνε αργούς ρυθμούς στην ομάδα και δεν μ αρέσει.
Πολυ καλή η συνεργασία των επιθετικών. Μπράβο.
Μόνο μην βιάζεται κανεις να πει οτι προκριθήκαμε ακόμα !
Αν δεν βγάλουν έξι νίκες να παίζουν σαν να μην εχει κριθεί τίποτα ακόμα. Αλλες τέσσερις.
Αντε γιατι θα βγούν τιποτα Γκαγκάτσηδες και θα πανηγυρίζουν ...

Με εντυπωσίασαν τα αποτελέσματα Πορτογαλία - Δανία 2-3, Φινλανδία - Γερμανία 3-3 και η επτάρα της Βοσνίας επι της Εσθονίας. Φυσικά και ειναι έκπληξη μεγατόνων η νίκη του Λουξεμβούργου καιμόλις άρχισα να σκέφτομαι οτι θέλω να προκριθεί η Ελλάδα και το Λουξεμβούργο !

4 σχόλια:

gatti είπε...

Δεν προκριθήκαμε ακόμα, αλλά είμαστε πολύ κοντά. Με 2 νίκες στα προσεχή 2 εντός έδρας παιχνίδια όχι μόνο θα έχουμε φτάσει στο απόλυτο των 12 βαθμών, αλλά θα έχουμε βγάλει την Ελβετία οριστικά νοκ άουτ τουλάχιστον από την διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Και το καλό που μας θέλω είναι να πάρουμε την πρώτη θέση από τον όμιλο της πλάκας όπου μετέχουμε (και δεν μου αλλάζει γνώμη γι΄ αυτό η νίκη του Λουξεμβούργου στην Ελβετία) γιατί η 2η δεν είναι διόλου σίγουρο ότι σε στέλνει στο Μουντιάλ.

Αν και όταν πάμε βέβαια εκεί, θα πρέπει να κάνουμε το ...σταυρό μας γιατί με τις εμμονές του Ρεχάγκελ, θα έχει να γελάσει πολύς κόσμος...

tzonakos είπε...

Εχει εμμονές ο Ρεχάγκελ, αυτο δείχνει.
Πιστεύω οτι στην πορεία θα δοκιμάσιε και άλλους παίκτες.
Εγω θα έλεγα ΤΡΕΙΣ νίκες ακόμα για σιγουριά και οτι άλλο καλό προκύψει. Ο όμιλος ειναι πραγματικά πανεύκολος. Θεωρητικά τουλάχιστον.
Δεν εχει κριθεί τίποτα ακόμα και αυτο οι παίκτες το ξέρουν, ο Οτο το ξέρει αλλα το θέμα ειναι τι κάνει, πώς θα βγάλει μια φρέσκια ομάδα σε ενα Μουντιάλ !

Stepas είπε...

Συμφωνώ tzonakos.Κι εγώ πιστεύω ότι δεν προκριθήκαμε ακόμα.Σ'αυτα τα προκριματικά αρκεί μία στραβή για να έρθουν όλα τούμπα.Το Ισραήλ είναι σκληρή ομάδα.

Καλά για Μπασινά-Δέλλα τι να λέμε τώρα.Για μένα δεν πρέπει να παίζουν πλέον στην Εθνική.

Πορτογαλία-Δανία πραγματικά απίστευτο ματς (και αποτέλεσμα για μένα).Και το διπλό του Λουξεμβούργου ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω.

Η Βοσνία εντυπωσιακή κι αυτη.Τρία γκολάκια αυτό το παικτάκι ο Μισίμοβιτς (μάλιστα με το που έβαλε το 3ο τον έβγαλε αλλαγή).Γκολάκι και ο Ζλάταν (ο Μουσλίμοβιτς ντε).

Χαιρετώ!

island είπε...

O Γκαγκάτσης ήδη ανοίγει σαμπάνιες. Πρέπει να στρώσουμε τον κώλο μας κάτω και να δουλέψουμε για τα δύσκολα παιχνίδια. Όχι να πάρουν τα μυαλά μας αέρα με τις υποτιθέμενες ομάδες που παίξαμε.

Καλή συνέχεια Τζονάκο

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.