Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2008

Tης Α2 το κάγκελο

Τι γίνεται εκει περα τόσο καιρό με τις ομάδες που συγχωνεύτηκαν, δηλαδή το Πανόραμα και η Καβάλα ;
Γίνεται οτι πήρε τόσο καιρό να αποβληθεί η Καβάλα απο το πρωτάθλημα της Α1 ενω η Δάφνη και άλλοι να εχουν σηκώσει τον κόσμο στις διαμαρτυρίες.
Μάλιστα η τελευταία τους διαμαρτυρία με επιστολή στον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Φώλια ειναι πλήρης καταγγελιών για παράτυπες διαδικασίες συγχώνευσης των δυό εκείνων ομάδων.
Φαίνεται να εχει δίκιο η Δάφνη αλλα θέλω να πώ δύο πράγματα :

1. Ρε παιδιά πόσο καιρό θέλει για να αποφασιστεί αν ενας Σύλλογος εχει δικαίωμα συμμετοχής ή οχι ; Τι σαϊνια Κράτος έχουμε, τι ταχείς μηχανισμούς και δίκαιους ;
Και η ΕΟΚ τι κάνει ;
Η Ομοσπονδία του μπάσκετ τι κάνει ; Σκέφτεται ακόμα αν θα κρατήσει το Γιαννάκη ;
Ντάξ, κανα χρόνο θα το σκέφτεται για να μας τρελάνει στο τέλος προσλαμβάνοντας τον Ομπράντοβιτς. Μόνο που αυτος δεν θα πάει.
Στο μεταξύ άρχισε το πρωτάθλημα μπάσκετ και αναβλήθηκε ο αγώνας Λάρισα-Καβάλα 24 ωρες πριν το ματς, παράτυπα πάλι διότι οι αναβολές πρέπει να δίνονται τουλάχιστον 48 ωρες πριν ! Μύλος !

2.
Οι κύριοι της Δάφνης καλό θα ήταν να μην επικαλούνται το γεγονός οτι "εκπροσωπούν τον φίλαθλο κόσμο μιας περιοχής με 200.000 πληθυσμό".
Αυτο ηταν κατινιά. Σαφής σπόντα στον Υπουργό οτι "έχουμε πολλές ψήφους για εσάς αν μας κάνετε τη χάρη".
Αυτο λοιπόν ειναι χειρότερο απο την αδράνεια της Ομοσπονδίας και δεν τιμά καθόλου την Δάφνη ουτε τον αθλητικό χώρο.

Αίσχος κύριοι, ντροπή. Ουτε στην Γκαγκατσονία δεν θα τα έκαναν ετσι !
Πόσο άραγε σας ενδιαφέρει και το γυναικείο μπάσκετ, και τα παιδο-εφηβικά και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ; Ωρα για αλλαγή νοοτροπίας γιατι αυτα μας γυρίζουν πίσω, πολύ πισω.

2 σχόλια:

gatti είπε...

Καλά, αυτό που έγινε με την Καβάλα είναι η υπέρτατη ξεφτίλα. Πώς γίνεται να ξεκινάει το πρωτάθλημα και να μην ξέρεις ποιες είναι οι 14 ομάδες που παίζουν σ΄ αυτό; Και μετά κατηγορούν το ποδόσφαιρο. Τελευταία ολοένα και περισσότερο το μπάσκετ είναι ...εκπρόθεσμο.

Οσο για την Δάφνη, ναι μεν είναι κατινιά να χρησιμοποιεί την εκλογική της δύναμη για να εκβιάσει καταστάσεις, αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται: Είναι μπασκετοσυνοικία η συγκεκριμένη και δεν θα έβλαπτε η παρουσία της στην Α1.

tzonakos είπε...

Η μπασκετοσυνοικία Δάφνη δεν κάνει καθόλου καλή δουλειά σε συγκεκριμένα τμήματα που διατηρεί.
Μάλιστα όσοι νεαροί προέρχονται απο Δάφνη πιστεύουν οτι ειναι και παιχταράδες μόνο και μόνο γι αυτό.
Μεταξύ μας, δεν τη χωνεύω τη Δάφνη, καθόλου όμως :)

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.