Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

H εβδομάδα που πέρασε και η συνέχεια.

Ας γράψω μια μικρή ανασκόπηση όσων έγινα στη βδομάδα που πέρασε στη σκιά της εξέγερσης, των καταστροφών που ακολούθησαν τον φόνο του μικρού Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
- Είχαμε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλλεϊ, πόλο απ όλα με σημαντικότερο το Champions League.

Παναθηναϊκός : Εχασε στο πόλο απο τον Ολυμπιακό και ακολούθησε είσοδος οπαδών του Παναθηναϊκού και επίθεση στην ομάδα του Ολυμπιακού.Αλλο ενα σκηνικό ντροπής, το περασμένο Σάββατο. Στο επόμενο ματς έχασε και απο τον Πανιώνιο με 13-6.
Στο ποδόσφαιρο μετά την σπουδαία νίκη στην Ξάνθη με 1-2 παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, έπαιξε με την Ανόρθωση Κύπρου για το Champions League. Η νίκη αλλα και η ισοπαλία θα έδιναν την πρόκριση.
Η κυπριακή ομάδα ήθελε ισοπαλία και όχι νίκη της Βέρντερ στο άλλο ματς στην έδρα της με την Ιντερ.
Ομως ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 έχοντας την υπεροχή σε όλο το ματς και οι Κύπριοι έμεινα εκτός Ευρώπης αν και εντυπώσίασαν στον α' γύρο. Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε ως πρώτος στον όμιλό του εκει που τον είχαν πολλοί για ξεγραμμένο.

Για το πρωτάθλημα έχουμε τους σημαντικούς αγώνες Λάρισα-Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ-Ξάνθη, Αρης-ΑΕΚ.

Στο μπάσκετ μετά την νίκη του επι του Αρη σε άδειο γήπεδο λόγω τιμωρίας υποδέχθηκε την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ. Εχασε  με 76-87 απο μια ομάδα που φέτος αξίζει να κερδίσει την Ευρωλίγκα και μοιάζει διαστημική σχεδόν.

Ο Πανιώνιος και ο Ολυμπιακός επίσης έχασαν εκτός έδρας και δεν θυμάμαι καν απο πότε έχουμε να δούμε να χάνουν όλοι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια μπάσκετ στην ίδια αγωνιστική !
Οκ, ο Πανελλήνιος και ο Αρης κέρδισαν, πάλι καλά.
*Για το πρωτάθλημα είχαμε ακομα την σπουδαία νίκη της Καβάλας επι του ΠΑΟΚ με 73-72.

Στο βόλλεϊ ειχαμε στα σημαντικότερα ματς ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 0-3 και Ηρακλής Λαμία 1-3 !!!
Σήμερα έχουμε το ματς Ολυμπιακός - Ηρακλής.
Στο μεταξύ ο Παναθηναϊκός πέτυχε την πρώτη του ευρωπαϊκή εκτός εδρας νίκη επι της πρωταθλήτριας Ευρώπης Φρίντριχσχάφεν με 2-3 !
Σπουδαία νίκη πέτυχε και η ΕΑ Πατρών στην Γαλλία για το ευρωπαϊκό Τσάλλεντζ Κάπ.

Ας έχουμε ενα ήρεμο καλό αθλητικό Σαββατοκύριακο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.