Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Το τρίο και ο σοφός και δυστυχώς

Ρε παιδιά μα την αλήθεια δεν ήθελα να ασχοληθώ καν.Αυτη την εκπομπή εχω πάψε να τη βλέπω εδω και 3-4 χρόνια.
Μιλάω για την λεγόμενη ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ο θεός να την κάνει ή αν θέλετε αφαιρέστε το γράμμα Θ να βγει το πώς θα πρεπε να λέγεται.
Χτες βράδι έτυχε να δω πριν πάω για ύπνο, αναλύσεις φάσεων του κ.Βαρούχα νομιζω πώς τονλέν αυτόν, κι απέναντι τρείς παλαίμαχοι, Μίχος, Καραγκιοζόπουλος, Καρούλιας, κατι σαν εκπρόσωποι (;) των ΟΣΦΠ, ΑΕΚ, ΠΑΟ.... τελος πάντων.

Εχω μιά απορία, οκ πολλές αλλα μία βασικά :
Ο Μίχος γιατι δεν δέχεται ποτέ ΤΙΠΟΤΑ σε βάρος του Ολυμπιακού ;
Γιατι αυτοι οι *μπιπ* δημοσιογράφοι ανέχονται τέτοιο επίπεδο σε εμπομπές κρατικών καναλιών ;
Σαν το σκύλο τον εχουν βάλει εκει, μην τυχόν και πει κανεις κατι που δεν αρέσει στον Ολυμπιακό, τσούπ πετάγεται σαν τη τσουτσού ο ΄Μίχος ... και τον ειχα σε εκτίμηση παλιά.Να καταλάβω ποιο ειναι και καλά το concept της εκπομπής, βάλανε τρεις δικηγόρους των ομάδων του Κέντρου κι απέναντι τον αδέκαστο αμερόληπτο σοφό και ο θεατής υποτίθεται οτι γουστάρει να βλέπει να τσακώνονται μιλώντας 3 άτομα μαζί ;Χθες μάλιστα σε μιά στιγμή άκουγα 6 φωνές μαζι ! Μιλούσαν όλι μαζι ο ενας πάνω στον άλλον ! Μπράβο ! Αυτο δείχνει καθαρά ΓΙΑΤΙ το ποδόσφαιρό μας ειναι τόσο εξευτελιστικά χαμηλού επιπέδου. Ουτε να συζητήσουν μπορούν, ουτε εκπομπή της προκοπής μπορούν να κάνουν, και επιπλέον προάγουν συζήτηση χειρότερη του καφενείου.

Γι αυτό μετά κάθονται και ξανα-συζητάνε, ξανα-φωνάζοντας για το τι φταίει ενω φταίνει οι ίδιοι και το επίπεδο τους. Γκαγκάτσηδες και βαλτοί μεσαιωνικών εποχών που πάνε να συντηρήσουν την έχθρα στο ποδόσφαιρο διχάζοντας τους φιλάθλους σε οπαδούς υποχρεωτικά.

Ελεος ρε παιδιά εκει στην ΕΡΤ λυπηθείτε μας.Είστε για κλάμματα, αλλα εμεις τι φταίμε ;

3 σχόλια:

Laplace είπε...

Καλησπερα φιλε Τζονακο
την εχω κοψει απο προπερσι!δεν αντεχεται,εχεις δικιο!συμφωνω με ολα

tzonakos είπε...

Φιλε μου κι εγω κομμένη την εχω αλλα περίμενα, ήλπιζα ο πτωχός να διορθωθούν στο πέρασμα του χρόνου και μετά απο τόσο κράξιμο απο πολύ κόσμο.
Αλλα αυτοί δεν καταπίνονται με τίποτα.

Manolog3 είπε...

Δεν υπαρχει αθλητικη κυριακη και γενικα δεν υπαρχουν αθλητικες εκπομπες στην ελληνικη τηλεοραση. Ακομα και αυτες του Novasport ειναι για ντοματες!!

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.