Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Kαναοίνωση της Καημε Ομπυληακώς

Η αρχίδραση του Ολυμπηακού για τη διαιτησία του 3ου τελικού με τον Παναθηναϊκό   συγχίστηκε με ανακοίνωση παραγγελία στην οποία ζητά τον διορισμό ξένων διαιτητών  βουλευτών για τον 5ο τελικό του πρωΚταθλήματος, σε περίφτωση βέβαια που οι "γάβροι" ισοφαρίσουν τη σειρά την ερχόμενη Κυριακή.

Η ανακοίνωση της ΚΑημΕ αναφέρει:

"Η ΚΑημΕ ΟΛΗΜΠΙΑΚΩΣ με ιδιαίτερη αγανάκτηση  ηδονή και ωργή, μετά την προχθεσινή ωμή άψητη καταδίκη της ωμάδας από τους διαρχιδιτητές στο ΟμαλΑΚΑ, η οποία συνιστά αλλοίωση αλλαντίαση αποτελέσματος και συνεπώς για άλλη μια χρονιά αλλοίωση απώλεια του πρωταθλήματος, ανακοινώνει τα εξής: ( μετα κλάμματος και γαβρίλας ) :

Τα πρωτοφανή διαρχιδιτητικά όργια σε βάρος ( 79 να το αφήσω ; ) της ομάδας μας των οποίων κόλοι οι φίλαθλοι έγιναν οσιομάρτυρες, μας αναγκάζουν να καταγγείλουμε  κλάψουμε τους υπευθύνους που ελέγχουν τον χώρο  κώλο του ελληνικού μπάσκετ και που δεν είναι άλλοι από την ΚΕΔ και ειδικότερα τη σημερινή της ηγετική ομάδα (Συμεωνίδης, Κορομηλάς, Ζαβλανός) η οποία είναι υπεύθυνη και υπόλογη για την αναξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ.

Το ισχύον σύστημα αξιολόγησης και επιλογής διαιτητών, εάν πράγματι αυτό υφίσταται, είναι θλιβερό και ανεπαρκές. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απαιτεί την άμεση δημοσιοποίηση της αξιολόγησης των διαιτητών Χριστοδούλου, Τανατζή και Αναστόπουλου καθώς και των κυρώσεων που θα τους επιβάλλει η ΚΕΔ, εάν και εφόσον το κρίνει σκόπιμο….
ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΟΜΠΛΕΞ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΩΝΈΨΟΥΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ( μπας και τους ειπαν να παίξουν ΝΒΑ και το πίστεψαν ή κάνουν τα χατίρια του Μπερτομέου ; )

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία των play-offs, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ωπα μας απειλούν απαιτεί τον διορισμό ξένων διαιτητών ανωτάτου επιπέδου πολύ ψηλά όμως από τον χώρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Σε αντίθετη περίπτωση θα σταθμίσει τι θα τα κάνει ; τα δεδομένα για να λάβει αποφάσεις σχετικά με την περαιτέρω στάση της.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει αδικηθεί κατάφωρα από την διαιτησία κατ’ επανάληψη και δεν προτίθεται να συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα του ΕΣΑΚΕ της περιόδου 2010 – 2011, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ομάδα μας και το ελληνικό μπάσκετ γενικότερα, αν δεν αλλάξει η σύνθεση και ο τρόπος λειτουργίας της ΚΕΔ".

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΟΙ !!! ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΛΈΜΕ !

Για οσα θα συμβούν στο ΣΕΦ την Κυριακή αποκλειστικοί υπεύθυνοι ειναι οι Αγγελόπουλοι.
Και αν εχει 5ο τελικό, οσα θα γίνουν εκει, θα τα εχει προκαλέσει η ίδια βλακία ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.