Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Κλάψε, κλάψε

Επειδή το κλαψιάρισμα δεν ταιριάζει σε παναθηναϊκούς, αλλα ούτε και η γκρίνια κάνει καλό, το χτεσινό 1-0 απο αυτη την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ηταν πανωλεθρία, σαν 3-0 απο τον Λεβαδειακό, κι οτι και να λέμε ειναι απλά για να λέμε.
Δεν κλαίμε, δεν κλαίμε.
Αυτά ειναι γαβρίλες, οι κλάψες και τα λοιπά.
Ημουν σίγουρος οτι θα έχανε σύντομα ενα φαινομενικά εύκολο ντέρμπι ο Νιόμπλιας, απλά επειδή κάποιοι που θέλουν να κάνουν κουμάντο στον πολυμετοχικό καίγονται να επιβάλλουν τις δικές τους επιλογές.
Κι άσε τους κακόμοιρους φιλάθλους να χτυπιούνται και άσ'τους να γρινιάζουν, άλλωστε αυτο κάνει το ποδόσφαιρό, παράγει γκρινιοφιλολογία και πάρλα ακατάπαυστη και άσχετη, για αμόρφωτους και άρρωστους.

Οπότε, πάμε στο μπασκετάκι μας το καλό ... χρωστάω  κι ενα καλό άρθρο για την υπέροχη εθνική μας ομάδα μπάσκετ γυναικών.
Ωωωωπα ! Καλό είπα ;
Το μαμίσανε κι αυτό, πάει, απεργία,  μη απεργία, μισή απεργία, ΜΑΤ στο Ελληνικό οι παίκτες σε νευρική κρίση, οι πλούσιοι παίκτες αγωνίζονται, οι πτωχοί όχι.
Αλλο έργο αυτό...
Αμα ξαναπεί λαλακία ο κάθε Γιαννακόπουλος οτι το μπάσκετ ειναι αυτός ... δεν ξαναπατάω να δω Παναθηναϊκό, τέρμα. Ας πάνε οι ανεγκέφαλοι να βρίζουν το γάβρο με φωτοβολίδες και υβρεολόγιο.
Ας δούμε ποιός ειναι το μπάσκετ τότε, γιατι αναρωτιέμαι, μήπως το μπάσκετ ειναι ο αγνός καθαρός απλός φίλαθλος και η οικογένειά του ;
Ας φανταστεί κανείς γήπεδα άδεια απο αγνούς φιλάθλους και γεμάτα απο κάφρους που παρήγαγαν οι άλλοι κάφροι που διαχειρίζονται το ποδόσφαιρο στο ελλάντα.
Να δούμε τότε ποιός ειναι το μπάσκετ και για ποιό μπάσκετ θα μιλάμε.
Κοντεύουν να καταντήσουν χειρότεροι απο τους πολιτικούς μας κάτι παράγοντες, επειδή με τα ( μαύρα ; ) λεφτά τους στήνουν πανάκριβες ομάδες και μετά λένε "το μπάσκετ ειμαι εγω" .... σιγα ρε μεγάλε !

5 σχόλια:

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Ειδικά για το μπάσκετ, ακριβώς έτσι τζονάκο μου! Άσ' τα να πάνε...

AEK 88 είπε...

AEK MONO

tzonakos είπε...

AΘΛΙΟΙ σε πολλά συμφωνούμε.
Και το μπάσκετ επειδή το αγαπάμε δε θέλουμε να το βλέπουμε σε κακό χάλι.

tzonakos είπε...

AEK88 συγχαρητήρια φίλε.
Εύχομαι και καλύτερη συνέχεια στην ΑΕΚ.

Ανώνυμος είπε...

It's remarkable to visit this website and reading the views of all colleagues regarding this post, while I am also keen of getting familiarity.
my webpage - insomnia

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.