Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

Tα πάνω κάτω

Ηταν μια αγωνιστική όπου οι ανακατατάξεις στη βαθμολογία ήταν πολλές και εντυπωσιακές σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα.
Η πρωτοπόρος ΑΕΚ αφου την είδαμε να είναι 0-3 πίσω στο σκόρ μεσα στην έδρα της νομίζαμε οτι έπαιζε με την ...Μπαρτσελόνα, αλλα απλώς οι αντίπαλοι φορούσαν παρόμοια εμφάνιση.
Καιρό τωρα δεν έπειθε η ΑΕΚ και να το το στραβοπάτημα που την γκρέμισε και έχουμε τωρα πολλή μουρμούρα όχι επειδή ειναι μόλις εναν βαθμό πίσω στη βαθμολογία, αλλα για τον τρόπο που ήρθε η ήττα. Μάλιστα ο Ντεμίνο προσπαθώντας να φανεί υπεύθυνος απέναντι στους φίλους της ΑΕΚ λίγο μας τα μάσησε περι "χτυπήματος".
Δεν εξήγησε βέβαια γιατι παίζει τόσο ανορθόδοξα η ομάδα του.
Ο Πανιώνιος του Λίνεν πρέπει να αποφασίσει τι θα ειναι, επιτέλους. Στην αρχή της σεζόν μας τρέλανε όλους με την μπάλα που έπαιξε, κυρίως στα ευρωπαϊκά ματς. Μετά, καθίζηση, η μάλλον αστάθεια. Χθες, θυμήθηκε τα πάντα. Και μιλάνε και εκει για δυο πέναλτι που δεν δόθηκαν.
Ο Ολυμπιακός ξέχασε τα πάντα και γκρέμισε μόνος του τον μύθο οτι ηταν η μόνη ομάδα που έπειθε κάπως με την απόδοσή της, χάνοντας απο εναν Απόλλωνα που βρέθηκε σε θετική μέρα.
Προσπάθειες κάποιων τηλε-ρεπόρτερ να δικαιολογήσουν το κακό ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού χθες ήταν απελπιστικά άστοχες για να μην πω κατι άλλο.
Ο Παναθηναϊκός έμοιαζε να θέλει εκδίκηση απο τον μικρό Αστέρα κι έπρεπε να θυμηθεί καλές μέρες ωστε να διαλύσει τον φόβο στον πράσινο κόσμο μηπως σκοντάψει σε μια ισοπαλία. Τα κατάφερε και γιόρτασε καλά Γενέθλια, πέρασε πρώτος, αλλα και ο Αστέρας έδειξε οτι αξίζει την 4η θέση.
Πάμε στον Αρη που με μια νίκη ανέβηκε πάνω απο τον Αστέρα και τωρα θα παλέψει να κρατήσει αυτη την θέση και γιατι όχι αν σκοντάψουν οι απο πάνω να πιάσε μια θέση απο τις τρείς πρώτες. Ολα παίζονται.
Είδαμε και εναν ΠΑΟΚ να παίζει όχι άσχημα μεν αλλα με άσφαιρα στο πιστόλι του και ετσι ο ΟΦΗ φάνηκε τυχερός να πάρει μια νίκη χρήσιμη. Συμβαίνουν και αυτά, αλλα κάτι πρέπει να αλλάξει εκει στον ΠΑΟΚ.
Λάρισα, νίκη εκτός έδρας, Ξάνθη επίσης και πολυ ανεβασμένη τελευταία.
Τέλος ο Ηρακλής πήρε ανέλπιστη μάλλον νίκη στην Βέροια που τώρα ανησυχεί ιδιαίτερα για το μέλλον.
Μια συναρπαστική αγωνιστική που αν μη τι άλλο τόνωσε το ενδιαφέρον. Σήμερα σε όλες τις ομάδες της Σουπερλίγκας θα υπάρχει αναβρασμός και θερμό κλίμα, για διαφορετικούςλόγους στην καθε μία.
Και η επόμενη αγωνιστική ειναι πολυ πιθανό να φέρει κι άλλες συγκινήσεις (;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.