Τρίτη 10 Ιουνίου 2008

Ελλάδα Σουηδία 0-2

...όσο πικρή και αν είναι η ήττα, ας κρατήσουμε τα καλύτερα σημεία του αγώνα...



Το ναυάγιο της Ιταλίας και της Ρωσίας ζηλέψαμε σήμερα στο β' ημίχρονο. Στο 'α μέρος η ομάδα στήθηκε αμυντικά και έπαιξε το ποδόσφαιρο που ξέρει να παίζει και για το οποίο μας "αγάπησε" όλος ο κόσμος! Ξεκινήσαμε με 5-4-1, με Άντζα, Κυργιάκο και Δέλλα στο κέντρο της άμυνας, με Τοροσίδη και Σειταρίδη στα μπακ να προσπαθούν να διαφυλάξουν το μηδέν και με τον Μπασινά, τον Καραγκούνη, τον Χαριστέα και τον Κατσουράνη στο κέντρο και τον Γκέκα ολομόναχο και ξεκομμένο μπροστά. Η άμυνα πήγε καλά, ενώ ο Μπασινάς με τον Χαριστέα κάτι πήγαν να κάνουν αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αρνητικός - σε όλο τον αγώνα ο Σειταρίδης που έπρεπε να γίνει αλλαγή. Και ενώ στα πρώτα 45 λεπτά κρατήσαμε το μηδέν στα επόμενα δεν το καταφέραμε.

Στο δευτερο ημίχρονο ο Γερμανός έκανε -λάθος για μένα- την αλλαγή του Σαμαρά στον Γκέκα με αποτέλεσμα ο Έλληνας επιθετικός να πέφτει συνεχώς σε λάθη. Στη μοναδική καλή ευκαιρία που είχαμε σε σέντρα του Δέλλα οι Σουηδοί θα βάζαν αυτογκόλ. Την γλύτωσαν όμως και ο Ζλάταν στο καπάκι μας κούνησε το μαντήλι. Μετά την νίκη των ισπανών τα πράγματα είναι πλέον δύσκολα. Impossible is nothing έλεγα προχθές αλλά μάλλον lighting does't stike twice που έλεγε και ο Guardian...

4 σχόλια:

zouk είπε...

Ελπιζω απλα να δουμε κατι καλυτερο στο επομενο παιχνιδι.Μονο περισσοτερο παθος να εχουμε ως συνολο θα ειμαστε πολυ καλυτεροι.

Καλη επιτυχια το Σαββατο.

tzonakos είπε...

Καλά οι Αγγλοι θα μας ειρωνεύονταν ετσι κι αλλιώς Στάθη.
Οχι οτι εχει άδικο ο Guardian αλλα ζηλεύουν και αφορμή γυρεύουν.
Πάντως δεν παίχθηκε καλή μπάλλα και ήμασταν αργοί.
Αν παίξει το ίδιο έργο με τους Ρώσους θα πρέπει να χαιρόμαστε με ισοπαλία και με τους Ισπανούς άστα !

Να πω οτι παρά την ήττα, χάρηκα που έβλεπα να αγωνίζεται η Πρωταθλήτρια Ευρώπης.
Πρεπει ωστοσο να βγούν φρέσκοι στο γήπεδο, σαν κουρασμένοι βγήκαν χτες ;

zouk είπε...

Το κραξιμο απο τους ξενους ειναι λογικο γιατι ειναι το μονο που τους εχει μεινει και δεν εχουν και αδικο με αυτο που ειδαν.
Ομως απο την στιγμη που εχω στα χερια μου το προηγουμενο ευρωπαικο,τους χιεζω.Ας γραφουν οτι θελουν.Απο εκει και περα πολυ θα ηθελα στην επομενη εμφανιση να τους το κοψω και αυτο.

tzonakos είπε...

Xιιιέζεις ;;; Χαχαχα
Κι εγω θα θελα να τους κοπεί ο βήχας !

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.