Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

"Παλτό" και ο Ματσιγιάουσκας ;

Λένε οτι στην πράξη φαίνεται αν ενας αθλητής ειναι μεγάλος και σπουδαίος.
Πολλοί ήρθαν σε ομάδες, σε διάφορα αθλήματα ομαδικά πάντα, μετα βαϊων και κλάδων, με τυμπανοκρουσίες κυρίως απο μερίδα του Αθλητικού Τύπου.
Πολλά χρήματα δαπανήθηκαν για να δούμε να αγωνίζονται σε ελληνικές ομάδες κάμποσοι απο αυτούς τους τρανούς.
Οταν ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ματσιγιάουσκας απο την ομάδα που τωρα προπονεί ο Π. Γιαννάκης (έχοντας ταυτόχρονα και την θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή), προσωπικά ξύνισα. Δεν τον ειχα για σπουδαίο παίκτη.
Ο καιρός κύλισε και οι τραυματισμοί διαδέχονταν ο ενας τον άλλο. Με υπομονή και σοβαρότητα που δεν διακρίνει γάβρους, η ομάδα του τον στήριξε. Επαιξε και μερικά παιχνίδια στο μεταξύ.
Δεν απέδωσε όμως ποτέ ενα σημαντικό μερος των χρημάτων που δαπανήθηκαν γι αυτον.
Η ιστορία μου θυμίζει το "παλτό" ποδοσφαιριστή Μιχ. Κωνσταντίνου που έκανε τρελά πράγματα στον Ηρακλή και οταν ήρθε στον Παναθηναϊκό άραξε πάνω στα τρελά εκατομμύρια που δόθηκαν γι αυτόν ( η Εφορία τι λέει ; ) και δεν απέδωσε ποτέ ανάλογα. Μετά τον πήρε μια άλλη ομάδα και μου διαφεύγει αυτη τη στιγμή αν τον έκανε και μέλος ή αρκέστηκε στην εγγραφή του Αντόνις δε μέλος.
Η πλάκα ειναι που δεν επιστρέφουν χρήματα τα "παλτά" αλλα φεύγουν πλούσιοι.
Σκάνδαλο σε μια χώρα με βασικούς μισθούς στα 750 ευρω και συντάξεις στα 650 για ανθρώπους που μιά ζωή πάλευαν με το μεροκάματο.

Δημοσιεύματα ήθελαν τον Λιθουανό να γλεντάει με γκόμενες σε ξενοδοχεία όσο καιρό έκανε λέει θεραπεία. Θέλω κι εγω ρε ! Αρπαχτή και μετά ζωή χαρισάμενη.
Να ειμαι παλτό, αλλα πλούσιο. Κι ας με λέγανε και Τζονακιγιάουσκας ή Ραμπρεσαντρατανά !

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην συζητάς. Και να ξέρεις πως αυτά τα λεφτά τα σπαταλάνε(αν είναι το ποσό που δημοσιεύεται αληθινό) για να τους βλέπουν οι απόγονοι αλλά και οι ίδιοι θήτες των 700 ευρώ. Άρτον και θεάματα όπως γράφω και σήμερα.

Ο Μιχαλάκης πάντως τις μεγάλες ευρωπαϊκές του εμφανίσεις τις έκανες. Μεμονωμένες αλλά τις έκανε. Τώρα που βρίσκεται το μέλος;

ΥΓ Πού τον θυμήθηκες ρε τον Ραμπεσαντρατανά; χαχαχαχα

tzonakos είπε...

Ξεχνιούνται τα παλτά τύπου Ραμπρεσαντρατανά ;

gatti είπε...

Ναι βρε συ tzonakos μη συγκρίνεις τώρα το λιθουανικό αμπέχωνο με τον Μιχαλάκη. Γιατί αυτός έπαιξε στην Πανάθα, άλλο που δεν πλησίασε τους αριθμούς που είχε πιάσει στις γριές.

Ενώ ο Ματσιγιάουσκας δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου. Ασε που κορόιδευε συνέχεια. Στην τελευταία του άφιξη εμφανίστηκε με το χέρι στο γύψο. Πάλι καλά που είναι οι Αγγελόπουλοι στην ομάδα μπάσκετ του γαύρου. Φαντάζεσαι να τα έκανε αυτά σε καμιά ΑΕΚ εποχής Ψωμιάδη; Τσιμενταρισμένο θα τον βρίσκανε στον πάτο της θάλασσας τον Λιθουανό.

Βλαχοκυριλές είπε...

Καλησπέρα island. Ευχαριστώ για τα σχόλια στο μλογκ μου και για τη διόρθωση στη φωτό της πισίνας. Μόλις τα είδα γιατί ήταν σε παλιότερα posts.

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.