Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

«Αλεξάντερ Γκομέλσκι Καπ»

Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναικός στην Ρωσία και ηττήθηκε απο την Ζαλγκίρις Κάουνας με 80-69.Το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναικού ήταν στους ψηλούς.Εκεί εκαναν οτι ήθελαν οι Λιθουανοί γιατί οι Πέκοβιτς και Κέτσμαν δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα στην αποστολή του Παναθηναικού,κάτι που θα γίνει αύριο στην Σλοβενία.
Ακόμα και έτσι όμως,ο Παναθηναικός κόντραρε στα ίσα την Ζαλκγίρις η οποία πήρε την διαφορά των 11 πόντων στο τελευταίο δίλεπτο.
Οι Περπέρογλου και Μπατίστ ήταν οι καλύτεροι παίχτες του Παναθηναικού με 11 πόντους ενώ ο Ντρού Νίκολας δεν κατάφερε να σημειώσει πόντο.Απο την Ζαλγκίρις ο Βαρντα πέτυχε 15 και οι Μασιούλις και Μπράουν απο 11.
Απο αυτά που είδα,η ομάδα χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα για να δέσει και σίγουρα θα είναι πολύ διαφορετίκα όταν θα έχει ακόμα 2 ψηλούς στο ρόστερ της.Ο πιτσιρικάς Σάκοτα έχει βάλει μερικά κίλα στο κοκκαλιάρικο σώμα του και πιστεύω οτι θα δώσει αρκετές βοήθειες όπως και ο Γιασικεβίτσιους που φέτος θα έχει μπεί καλύτερα στο κλίμα της ομάδας.Μεγάλη προσθήκη φυσικά είναι και ο Αντώνης Φώτσης.
Θα περιμένουμε λίγο ακόμα αλλά με τον Ομπράτοβιτς στον πάγκο,πάντα νιώθεις μια σιγουριά.

10 σχόλια:

zouk είπε...

Ρίχνω και ένα σούτ,να μου έρθουν οι απαντήσεις στο μέιλ.

tzonakos είπε...

Ωπα, πάνω που έλεγα οτι δουλεύουμε τους γάβρους για την αστοχία του Τσίλντρεςς, να και ο Ντρού Νίκολας, άποντος.

Δεν πειράζει, προετοιμασία ειναι ακόμα κι όπως λες ο Ομπράντοβιτυς ειναι μεγάλη υπόθεση, θα την δέσει την ομάδα. Ελπίζω μόνο φέτος να έχουμε ψηλούς της προκοπής δίπλα στον Μπατίστ.
Δεν γίνεται να τραβήξουν όλο το βάρος οι Σπανούλης, Διαμαντίδης Τσαρτσαρής, όχι πάλι.
Και ο Γιασικεβίτσιους πρέπει να ανέβει και ο Σάκοτα να παίζει κανονικά και ο Περπέρ να δώσει αυτο που ξέρει, και ο Ντρού να δέσει καλά, ακόμα κι ο Αλβέρτης μη σου πώ να βοηθήσει εκει που πρέπει.

Πότε εχει Ελλάδα κάποιο φιλικό να πάμε να δούμε ;

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα είναι νωρίς. Και δεν ξέρουμε ακόμα αν ο Πέκοβιτς όντως θα βοηθήσει. Έχω κάποιες επιφυλάξεις γι αυτόν γιατί το σύστημα του Ομπράντοβιτς θέλει παίχτες γρήγορους και έξυπνους όπως ο Μπατίστ (αδριάντα πρέπει να του στήσουμε αυτουνού) πράγματα που ο Πέκοβιτς δεν τα έχει. Θα δούμε φίλε μου. Καλησπέρα.

tzonakos είπε...

Δυστυχώς το είπα πριν ακόμα έρθει ο παλτός ο Γιαφτόκας.
Ο Ομπράντοβιτς θέλει τους ψηλούς ετσι που δύσκολα βρίσκει κανείς στην αγορά. Δεν ξέρω, σαν παίκτης έπαιζε στους κοντούς, λες να μην ξέριε να διαλέγει ψηλούς ;
Και πώς πήρε τόσους τίτλους χωρίς κλασσικό σέντερ ;
Ειχε εξαιρετικούς κοντούς.
Αυτοί όμως θα κουραστούν κάποτε και ... ενας Μπατίστ θα ειναι αρκετός ;

zouk είπε...

@island
Εγω νομιζω οτι ταιριαζει ο Πεκοβιτς σε αυτο που θελει ο Ομπραντοβιτς.Ενα διαφορετικο παιχτη απο τον Μπατιστ,τον Τσαρτσαρη,τον Φωτση και τον Κετσμαν.Ενα ψηλο οχι γρηγορο αλλα εξυπνο που θα μπορει να δωσει δυναμη και να αφησει την μπαλα στο καλαθι.Κατι σαν τον Τομασεβιτς.Αμα είχαμε τον Πεκοβιτς στο σημερινο παιχνιδι,ο Βαρντα δεν θα εκανε οτι ηθελε κατω απο την ρακετα.

zouk είπε...

Γιαννη εγω οταν ειχα δει τον Πεκοβιτς την περσινη σαιζον,ελεγα ενα τετοιο παιχτη χρειαζομαστε.Κατι θα ξερει ο Ομπραντοβιτς.Και να εισαι σιγουρος οτι δεν εχει καμια σχεση με τον Γιαφτοκας που ηταν απλα ενα ψηλο κουτσουρο.

gatti είπε...

Εγώ νομίζω ότι ο Πέκοβιτς θα είναι καλός. Το θέμα είναι ότι χρειαζόμασταν έναν ακόμα ψηλό να μπορεί να ρίξει λίγο ξύλο. Εναν ψηλό "αναλώσιμο". Αυτό το "κούτσουρο" που λέει ο Ζουκ το χρειαζόμασταν σαν έξτρα λύση. Για Νίκολας δεν ανησυχώ.

zouk είπε...

Θα συμφωνησω με το γαττι.Χρειαζοταν ενα κουτσουρο για να μπορει να παιξει με παιχτες οπως ο Σχορτσιανιτης λιγο εως πολυ ξυλο μεχρι να βγει με 5 φαουλ.Απο εκει και περα νομιζω οτι ειμαστε πληρεις.

tzonakos είπε...

Σωστά, αρκετό ξύλο τρώει ο Τσαρτσαρής, το πιο φιλότιμο παιδί.
Ελπίζω ο Πέκοβιτς να προσθέσει δύναμη και να εχει τουλάχιστον 10 ποντάκια σε καθε παιχνίδι.
Πρέπει να μεταφερθέι μέρος του βάρους του αγώνα και μπροστά και να ελαφρύνουν τα γκάρντ επιτέλους για να έχουμε και καλύτερο σούτ απ έξω.

zouk είπε...

Χθες ο Παναθηναικος στην Σλοβενια κερδισε παλι την Μακαμππι 80-79 και ο Νικολα Πεκοβιτς ηταν πολυ καλος με 11 ποντους.Σπανουλης 15 και Μπατιστ 12.

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.