Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

Ένα και να καίει...



Όπως πέρσι και πρόπερσι το παιχνίδι ήταν δικό μας. Με αυτό το γκολ καθαρίσαμε χθες, μέσα στη βροχή, το μεγάλο ντέρμπι της πόλης. Και τα παιχνίδια ΠΑΟΚ -Άρη είναι πάντα ντέρμπι. Το 1985 πηγαίναμε για θρίαμβο αφού είχαμε κατακτήσει το πρωτάθλημα και χάσαμε 3-0. Το 1998, την χρονιά μετά την νίκη επί της Άρσεναλ, περιμέναμε να διασύρουμε τους νεοφώτιστους και χάσαμε 1-4! Όμοιως πέρσι οι συμπολίτες θέλαν να μας "ρίξουν" - dream on -στη Β' αλλά αρπάξαν 3 μπαλάκια και το ρίξαν στο Σταυρίδη. Γιαυτό και η footballderbies το καταττάσει στην 13η θέση στα ντέρμπι μεταξύ ομάδων από την ίδια πόλη.

Το χθεσινό παιχνίδι δεν "διεκδικεί δάφνες" που λέν και οι κλισαρισμένοι σπίκερς. Απο την άλλη όμως είδαμε μια δεμένη ομάδα μέσα στο γήπεδο και μια που κατέβηκε με 3 αμυντικά χαφ για να μην χάσει. Ο Άρης έκανε το πρώτο σουτ στο 42' και κάπου εκεί τελείωσε και η επιθετική τους προσπάθεια. Εμείς χάσαμε 3 καραμπινάτες φάσεις στο α' ημίχρονο αλλά όσο η τύχη μας γύρισε την πλάτη στο πρώτο μέρος τόσο μας χαμογέλασε στη φάση του γκολ και κάπου εκεί τελείωσε το ματς και ο Σκόρδας έριξε για μια ακόμη φορά την χολή του.. Μεγάλο Κόμπλεξ!!!! Αλλά ας κοιτάξουν την βαθμολογία και ας ξυπνήσουν από την εγωπάθεια που τους δέρνει.....

Ο κόσμος ήταν πάλι φανταστικός (με την θλιβερή εξαίρεση του 3ου λεπτού- πότε θα τελειώσουν αυτα από την Τούμπα, Τεο?) και εδώ μερικά από τα χθεσινά παραλειπόμενα!



Και ένα βιντεάκι από την ατμόσφαιρα της Τούμπας λίγο πριν να αρχίσει το παιχνίδι...



ΠΑΟΚ και τα μυαλά στην Ταράτσα... δείτε το βίντεο...


Μεγάλη νίκη μέχρι την επόμενη που έλεγε και ο Γκάλης...

5 σχόλια:

tzonakos είπε...

Θα πρεπε να παίζω Στοίχημα, πρόλεψα όλα τα αποτελέσματα του ΣΚ !
Μάλιστα περίμενα το 1-0 του ΠΑΟκ.
Οπως και το οτι λογικά δεν θα παιζόταν μπαλλάρα. Αλλα η νίκη εχει σημασία.
Ο Μουσλίμ μεγάλη παίχτουρα.

gatti είπε...

Εμένα πάλι μου αρέσει πολύ ο Γκαρσία. Πάμπλο και τα μυαλά στο μπλέντερ!

Αλλά τι να λέμε τώρα! Εδώ καταφέρατε να αναστήσετε τον Δάρλα!

zouk είπε...

O ΠΑΟΚ ηταν φανερα καλυτερος απο τον ΑΡΗ.Πολυ ξυλο το παιχνιδι.Εκεινο το μαρκαρισμα που εκανε ενα τυπακι του ΑΡΗ και ηταν χαλαρα για κοκκινη ηταν καραεγκληματικο.

Εμενα μου αρεσει και ο Βερον.Γενικα εχει πολυ καλη ομαδα ο ΠΑΟΚ.

tzonakos είπε...

Kάμποσα τα καλά παικτάκια φέτος στις ομάδες.
Τα ξένα δηλαδή, γιατι απο Ελληνες... γιοκ.

Stepas είπε...

Καλή η ομάδα και νίκη με 1-0 όπως αναμενόταν και με ξύλο (όπως επίσης αναμενόταν). Ο διαιτητής για μία ακόμη φορά σφύριζε πάρα πολύ και χάλασε ακόμη περισσότερο ένα έτσι κι αλλιώς μέτριο ματς.

Έχουμε πολύ καλή ομάδα αν και δυστυχώς δεν έχουμε μεγάλο βάθος στον πάγκο. Αλλά η εικόνα της ομάδας είναι αρκετά ικανοποιητική, αρκεί να σκεφτούμε ότι πέρυσι και πρόπερσι ήμαστε σχεδόν σε κατάσταση διάλυσης. Έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή έχουμε πολλές ελπίδες για την 4η θέση.

Ο Σκόρδας και τα αρειανά ας κοιτάξουν την ομάδα τους που είναι ένα μαύρο χάλι αγωνιστικά και μετά να μιλήσουν για διαιτησίες και κουραφέξαλα. Αν σκέφτονται έτσι θα πέσουν πάλι σε καμιά Β' Εθνική (που καθόλου δεν με χαλάει, ειδικά όσο έχουν αυτή τη νοοτροπία).

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.