Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

Δεν πειράζει αλλα πειράζει κιόλας

Με ήττα 1-2 απο την Ελβετία μεσα στο γήπεδο της ομάδας του Πειραιά με τα κόκκινα καθίσματα, σαν τις εμφανίσεις των Ελβετών δηλαδή ωστε αυτοι να νιώθουν εντός έδρας, έληξε το τέταρτο ματς της εθνικής Ελλάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ.
Μόνο κατα διαστήματα μου άρεσε. Δεν μπορώ να βρω πολλούς διακριθέντες αν και η είσοδος του Καραγκούνη έφερε κατι διαφορετικό αλλα αυτο δεν κράτησε πολύ.
Κρίμα, πάνω που έλεγα θα έρθει ισοπαλία δεχτήκαμε κι άλλο γκόλ. Κρίμα.
Αλλα αυτο δεν πειράζει και τόσο αν πάμε καλά στα επόμενα. Ακολουθεί στις 28/03/2009 εκτός εδρας ματς με το Ισραήλ που καμμια δουλειά δεν εχει με την Ευρώπη αλλα τι να κάνουμε.

Αυτο που πειράζει πολύ όμως ειναι ο Υπουργός Αθλητισμού.
Ο κ. Γιάννης Ιωαννίδης που με πολύ στόμφο και αγριάδα κάνει δηλώσεις όποτε σκάσει κανα θέμα, δεν εχει πει κουβέντα για το θέμα της Καβάλας στο μπάσκετ.
Η Καβάλα εισέπραξε νέο "όχι" απο το Υπουργείο Ανάπτυξης κι ετσι δεν θα συμμετέχει στην Α1 φέτος. Μπορεί όμως να ανέβει η Δάφνη που ηταν τρίτη στη βαθμολογία.
Φυσικά και θα φάει κράξιμο όπου παίζει η Δάφνη φέτος.
Εχουμε και λέμε, Γιάννης Ιωαννίδης, Γιώργος Βασιλακόπουλος τι ρε παληκάρια κάνετε εκει που εχετε καρέκλες ; Είστε μια τεράστια απογοήτευση και ειδικά ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού που τωρα ειναι υπουργός.
Μας πειράζει πολύ που είστε άσχετος κύριε Ιωαννίδη.

2 σχόλια:

Stepas είπε...

Σωστός! Πράγματι είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει με την Καβάλα.

Η Εθνική έπαιξε με μία σοβαρή ομάδα και δεν τα κατάφερε. Η ήττα μας ήταν δίκαιη γιατί δεν είχαμε σχέδιο ανάπτυξης και γιατί σπαταλήσαμε 40 λεπτά χωρίς να έχουμε κάποιο στόχο στο παιχνίδι μας. Ελπίζουμε όλοι αυτη η ήττα να βγει σε καλό. Να πιάσει το νόημα ο Ρεχάγκελ και να βρει τι πρέπει να αλλάξει.

Αλήθεια πώς ξεγελαστήκαμε έτσι και νομίζαμε (πολλοί από μας) ότι με 3 νίκες απέναντι στις αδύναμες ομάδες και ένα στραβοπάτημα των Ελβετών, έχουμε εξασφαλίσει την πρόκριση; Έχουμε εκτός έδρας ματς με Ισραήλ και Ελβετία. Tίποτα δεν έχει κριθεί...

tzonakos είπε...

Εγω δεν ήμουν καθόλου σίγουρος stepas.
Αλλοι λέγαν μεγάλα λόγια.
Ωστόσο μια ισοπαλία θα ητνα πιο δίκαιη, δεν είμαστε και τόσο χάλια να χάσουμε !


Αυτη η ιστορία με την Καβάλα δείχνει πόσο ικανοί ειναι οι υπεύθυνοι για θέματα αθλητισμου στην Ελλάδα.
Δείχνει ακόμα οτι οι πολιτικοί εύκολα υποκύπτουν σε έμμεσες πλην σαφείς πιέσεις ψηφοθηρικού τύπου απο συλλόγους όπως η Δάφνη.
Η οποία για αυτο το λόγο θα κραχτεί αγρίως.

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.