Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2008

Τηλεοπτικά

Πλακωθήκανε τωρα για τα τηλεοπτικά.
Είπαν να πάνε όλοι μαζί και τελευταία στιγμή την κοπάνησε ο Γάβρος.
Μα απ οσο θυμάμαι αυτοί έλεγαν να πάνε όλοι σε κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Οκ, τόσο ενδιαφέρονται για το καλό του ποδοσφαίρου, το απέδειξαν.
Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα και μπράβο που δεν την κοπάνησε και αυτή για καλύτερες προσφορές. Τιμάει αυτο την ιστορία της ΑΕΚ.
Τωρα θα μου πείς τα δώσανε σε Alpha - Nova, δηλαδη θα πρέπει να πληρώνω συνδρομή για να βλέπω μπαλίτσα. Δεν μ αρέσει αυτό αλλα δεν μου άρεσε και ο τρόπος που αντιμετώπιζαν το ποδόσφαιρο εκει στην ΕΡΤ. Τα εχω πει και ξαναπεί, ειναι σχεδόν απαράδεκτοι.
Απαράδεκτος και ο Ολυμπιακός. Αραγε γι αυτό έφυγε ο γιός Κόκκαλης ; Ο μπαμπάς ειχε άλλα σχέδια ;
Μα οχι να μας χαλάνε τον καναπέ μας ! Οχι οτι έβλεπα και πολυ γάβρο, αλλα γενικώς, λέμε τώρα...

update : Διάβασα κάπου οτι ο γάβρος θέλει τον Μυτόγκα. Ενα εχω να πω : Μπουααααααααχαχαχαχαχαχα :)

2 σχόλια:

gatti είπε...

Oπως καταλαβαίνεις η Σούπερ Λίγκα μας τελείωσε. Μέχρι εδώ ήταν. Κανείς δεν θέλει το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μόνο για την τσέπη τους ενδιαφέρονται. Ετοιμος λέει είναι να αποχωρήσει και ο ΠΑΟΚ...

Ο υιός Κόκκαλης έχει προσωπικά θέματα γι΄αυτό έφυγε. Αλλά μέσα στα προσωπικά είναι βέβαια και το γεγονός ότι ο μπαμπάς τον ξήλωσε από τα αξιώματα που του είχε δώσει και κάνει τα εντελώς αντίθετα από εκείνα που είχε συμφωνήσει όταν ο Πετράκης ήταν πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας...

Να πάει το παιδί στο γαύρο. Να πάει να βρει το κουμπαράκι του. Γι΄ αυτό το σκέφτεται το μέλος να μείνει κι άλλο χρόνο. Για να παίζουνε μαζί...

tzonakos είπε...

Αναρωτιέμαι αν η τσέπη του καθε συλλόγου πρόκειται να δώσει μακροπρόθεσμα κάποια οφέλη στην ίδια την ομάδα ή θα τσεπώσει απλά.
Αν αποχωρήσει και ο ΠΑΟΚ, ντροπή του.

Ο μυτόγκας θεωρείται μέγας γκολτζής απο τους γάβρους και αν πάει θα τρώει κράξιμο απο όλους πια, αφου οσο ηταν στον ΠΑΟ εγω τουλάχιστον δεν τον έκραζα. Αν γίνει και "μέλος" θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι.

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.