Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

Πρώην διαιτητής Κασναφέρης.Κάτι το μοναδικό.




Στην αγωνιστική που μας πέρασε,ο πρωην διαιτητής και νυν παράγοντας της SCODA Ξανθης έκανε παράπονα και σχόλια για τον διαιτητή του αγώνα.Ποιος.Ο Κασναφέρης.Είναι πολύ κωμικό το θέμα όσο και πολύ σοβαρό.Κωμικό γιατί δεν τον λυπάσαι καθόλου για ότι του έχουν σούρει φίλαθλοι,ποδόσφαιριστές και παράγοντες,και σόβαρο γιατι μπορεί να ξέρει παραπάνω πράγματα από άλλους επειδή ήταν και ο ίδιος στην θέση αυτουνού που τα έχωνε.

Το σίγουρο ειναι πως δεν θα επρεπε να εχει τετοια αντιδραση αφου πριν λιγο καιρο ηταν και αυτος διαιτητης.Αντιθέτως θα έπρεπε να στηρίξει τον μέχρι πριν λίγο καιρό συνάδελφο του.

4 σχόλια:

gatti είπε...

To θέμα με τον Κασναφέρη είναι κωμικοτραγικό. Από την μια σου προκαλεί γέλιο το γεγονός ότι έχεις απέναντι έναν άνθρωπο που μπορεί να σου πει με κάθε λεπτομέρεια πού ακριβώς αδίκησε την ομάδα του το κοράκι (λεπτό, φάση, παράβαση) όταν οι υπόλοιποι θα χρειαστούν δέκα ριπλέι και άλλα τόσα τηλεφωνήματα στους κολλητούς που βλέπουν τηλεοπτικά τον αγώνα για να μπορέσουν να στοιχειοθετήσουν την άποψή τους χωρίς να εκτεθούν.

Από την άλλη σου προκαλεί οργή αυτή η μεταστροφή στη συμπεριφορά εκείνου που δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του, που απαξιούσε ακόμα και να μιλήσει όταν του το ζητούσαν θεωρώντας με ύφος "υπεράνω" ότι είναι άψογος επαγγελματίας όσο ήταν διαιτητής και τώρα ξαφνικά έγινε λαλίστατος και βλέπει και στηλιτεύει τις παραβάσεις των πρώην συναδέλφων του.

Εγώ αναρωτιέμαι, πρώην διαιτητές έχουν θέση στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε ρόλο παραγόντων ομάδων; Οταν ξέρουμε πόσο διάτρητη είναι η αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου και πόσο ύποπτος ο ρόλος των διαιτητών;

tzonakos είπε...

Πάντως εμένα με παραξένεψε πολυ η είδηση οτι τωρα εχει αναλάβει ρόλο σε σύλλογο Α' εθνικής ενας πολυ γνωστός πρώην μεχρι πολύ πρόσφατα ενεργός διαιτητής.
Ισως είμαστε ήδη στην εποχή που όλα σήμερα ειναι ετσι, κι αύριο ειναι αλλιώς.

zouk είπε...

Μα πραγματικα.Τι προεδρος σοβαρης ομαδας εισαι για να προσλαβεις τον Κασναφερη.Και τον καθε Κασναφερη δλδ.
Κατ ευθειαν το μυαλο όλων με αυτη την προσληψη παει σε πονηρα πραγματα.

Δυο περιπτωσεις παιζουν.Στο επομενο παιχνιδι η Ξανθη να παρει κανενα σφυριγματακι η να γινει το ακριβως αντιθετο για να δειξουν οτι δεν πρεπει ενας πρωην διαιτητης να κανει τετοια πραγματα στους "δικους" του.

Side21 είπε...

Φωνάζει ο κλέφτης
ν' ακούει ο νυκοκύρης!

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.