Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

'Οπως και να το κάνουμε,έχουν ένα δίκιο.




Αυτή είναι η Ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα επεισόδεια στον αγώνα με τον Παναθηναικό στο μπάσκετ.

«Κατόπιν της προσφυγής της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ κατά της υπ αρ. 79/27.11.2008 απόφασης του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του ΕΣΑΚΕ, με την οποία η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ ζητεί να μετατραπεί σε χρηματικό πρόστιμο η ποινή που της επιβλήθηκε για τα θλιβερά επεισόδια που έλαβαν χώρα στον μεταξύ μας αγώνα της 23.11.2008, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ αναγκάστηκε να προσφύγει σήμερα (σ.σ.: Δευτέρα, 1/12) και αυτή κατά της ίδιας απόφασης, ζητώντας να επιβληθεί στην ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ η νόμιμη πειθαρχική ποινή της διεξαγωγής εντός έδρας αγώνα της χωρίς την παρουσία θεατών για 6 (έξι) τουλάχιστον αγωνιστικές ημέρες και χρηματικού προστίμου τουλάχιστον 150.000 Ευρώ».

Και τώρα πείτε μου.Εχουν άδικο?Ξέρω πως έιναι άσχημο να χάνεις τον κόσμο απο την έδρα σου.Ξέρω οτι δεν κάνουν όλοι επεισόδεια στο γήπεδο και οι άλλοι που θέλουν να πάνε δεν φταίνε σε τίποτα,αλλα αφού έφαγες την ποινή,ας την λουστείς οπως είναι.Αλλιώς βρες τρόπο να ελέγχεις αυτους που κάνουν τα επεισόδια.
Δεν συμφωνω με την ανακοίνωση ως προς τις έξι αγωνιστικές,αλλα αμα γίνουν τεσσερις δεν θα έχω κανένα πρόβλημα.Στο θέμα της βίας πρέπει οι ποινές να είναι αυστηρές.

3 σχόλια:

tzonakos είπε...

Πάντως τα χρηματικά πρόστιμα που πέφτουν ειναι γελοία.
Αν δεν επιβληθεί τώρα ποινή στον Παναθηναϊκό, δεν θα επιβληθεί ουτε και σε άλλον μετά.
Αντίθετα αν τώρα επιβληθεί σοβαρή ποινή τότε μετα δεν θα γίνουνξ τα αίσχη απο κάποιους ηλίθιους.
Τι να πω τωρα οτι δεν εχουν και δίκιο ;

gatti είπε...

Δεν έχουν άδικο. Η ποινή ήταν γελοία. Χρειάζεται να είναι οι ποινές πιο αυστηρές. Εκεί που πάντα κολλάμε είναι στο κατά πόσον θα είχαν την ίδια άποψη αν τα επεισόδια γίνονταν στο ΣΕΦ.

Γιατί τέτοιες ανακοινώσεις έχουν αξία μόνο όταν τις βγάζει ο Γιαννακόπουλος για επεισόδια που έχουν γίνει στο ΟΑΚΑ και ο Αγγελόπουλος για επεισόδια που έχουν γίνει στο ΣΕΦ...

Αν οι ίδιοι οι πρόεδροι αποδοκιμάσουν με ανακοίνωση το ίδιο τους το κοινό και ζητήσουν την τιμωρία του εαυτού τους, τότε το βήμα θα είναι ουσιαστικό και όχι εκ του πονηρού...

Τώρα το μόνο που επιτυγχάνει είναι να αυξάνεται η πόλωση...

Crazy Tourists είπε...

Εννοείται ότι δεν έχουν άδικο! Αλλά αν έχουν κότσια ας υποστηρίξουν τα ίδια μετά από επεισόδια στο ΣΕΦ...

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.