Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Το μέλος κηπουρός!!!


Μετά τις αναταραχές και την όλη κρίση που περνάμε σε όλο τον κόσμο, το μέλος, σύμφωνα με την εφημερίδα της κυβερνήσεως διορίζεται κηπουρός!!! στον δήμο Κηφισιάς χάρη στην κατάκτηση του Euro2004. Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα τέτοια νομοσχέδια που εξασφαλίζουν σε έναν αμοιβόμενο με μόλις 800.000€ το χρόνο μία θέση και έναν μισθό για τα βαθιά γεράματα! Ελπίζω να μπορέσει να ζήσει άξια το μέλος και όλα τα μέλη και μη που θα δεχτούν την θέση ενώ θα την στερούν από κάποιον που πραγματικά την έχει ανάγκη.

Γειά σου Ελλάδα με του διορισμούς σου!!!


island

9 σχόλια:

zouk είπε...

Πραγματικα δεν εχω λογια.
Απιστευτο μου ακουγετε.Μεγαλη ξεφτιλα ειναι ορισμενα πραγματα σε αυτη την χωρα.

tzonakos είπε...

Eκανα κλικ στην εικόνα αλλα δεν ειναι μεγάλη ωστε να διαβάσω τι λεει με τα ίδια μου τα μάτια να πιστεψω κατι τέτοιο !
Το "μέλος" ειχε ανάγκη απο ενα διορισμό τέτοιου είδους ;
Ποιός μαλάκας το σκέφτηκε να το κανει αυτό ;
Αμα ειναι να τους κάνουμε και υπουργούς και χρυσά αγάλματα και τον Γκαγκάτση πρόεδρο Δημοκρατίας !
Και όλο το σόϊ τους να διοριστεί σε θέσεις να βγάλουν και μια συνταξούλα !

Πολύ κακόμοιρη Ελλάς !

island είπε...

@zouk

Και όμως είναι δυνατόν φίλε.

@tzonakos

Προσπάθησα να την βάλω σε μεγάλη εικόνα όπως την είχα αλλά δεν τα κατάφερα γμτ. Πάντως είναι και επίσημο. Ο φίλαθλος το αναφέρει σήμερα. Λειτούργησα πιο γρήγορα από τις εφημερίδες!!!!! Καλά που μου έστειλε το μέιλ η roadartist...

island είπε...

Νομίζω ότι το μέλος πρέπει να δώσει άμεσα την θέση του σε έναν άνεργο. Και μάλιστα άνεργο πατέρα. Έτσι θα κάνει καλό για το 2009. Αλλιώς θα είναι καραγκιόζης...

Έβγαλε καμια ανακοίνωση αυτός ρε παιδιά ή δεν έχει πάρει χαμπάρι;

tzonakos είπε...

Απο την ΓΓΑ επέλεξαν να ανακοινώσουν για το θέμα οτι "φταίει το ΠΑΣΟΚ" αφου όπως λένε -δίκιο έχουν- το μέλος έκανε αίτηση το 2005 βασιζόμενο σε διάταξη νόμου που διόριζε σε κενές θέσεις όσους έχουν πάρει πρωτιές σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Εμένα επιτρέψτε μου στα @@ μου ποιο κόμμα έκανε νόμους, εγω ως πολίτης εχω απέναντί μου μια Κυβέρνηση.
Ντροπή να γίνεται κομματική εκμετάλλευση ενός θέματος που το ίδιο το "μέλος" θα έπρεπε να πάρει θέση και να μην αποδεχτει εναν τέτοιο διορισμό !
Ειναι θέμα αξιοπρέπειας και φιλότιμου του "μέλους" και όχι κομματικό αλλα οι κυβερνώντες στην απελπισία τους για να μην πέσουν απο την εξουσία χρησιμοποιούν τα πάντα για το μη-ΠΑΣΟΚ και οχι για το καλό μας.
Κατ αυτούς δηλαδη εχει περισσότερη σημασία να μην ειναι το Πασοκ επάνω παρά η ουσία μιας πράξης.
Οπως και να εχει επαφίεται στην όποια αξιοπρέπεια εχει απομείνει στο κάθε "μέλος" να παραιτηθεί αυτού του διορισμού για να πάρει τη θέση του κάποιος άλλος με πραγματική ανάγκη.

zouk είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/158661

Να και η απαντηση του Νικοπολιδη.
Δεν εχει αποφασισει το παλικαρι ακομα αν θα δεχτει την θεση η οχι.
Ξεφτιλας.

tzonakos είπε...

Χμμμ... χμμμ... τυπικά εχει δίκιο.

Απλά ελπίζω να μην αποδεχτεί τη θέση του δενδροκηποφύλακα γιατι θα ναι πολύ ξεφτίλα.

Ας τον κρατήσουν εκει που είναι κει μέλος να προσέχει τα δέντρα στον περιβάλλοντα χώρο του Καραϊσκάκη ( έχετε δει εκει κανα δέντρο ; )...

island είπε...

Καλό θα είναι να δεχτεί την θέση και να δίνει τα χρήματα σε έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη. Προφανώς αυτός δεν έχει ανάγκη. Αλλά είπαμε. Τα δικαιώματα είναι δικαιώματα. Αλλά η πλεονεξία πλεονεξία.

ΥΓ Ρε μπας και έχει ανάγκη τα λεφτά για να ξεπληρώνει την κάρτα μέλους;

gatti είπε...

Mέγας φραγκοφονιάς. Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά πέρασα πολύ καιρό να αναρωτιέμαι, αν είχε δίκιο στη διένεξή του με τον Τζίγγερ.

Οσο για το ότι δεν θα αποδεχτεί τελικά τη θέση το κάνει υπό την πίεση της κατακραυγής. Αν δεν είχε γίνει όλο αυτό το σούσουρο, θα την είχε κάνει αποδεκτή χωρίς να έχει το παραμικρό πρόβλημα συνείδησης για το ότι στερεί τη θέση από κάποιον που έχει πραγματική ανάγκη...

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.