Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Γήπεδο στην Αθήνα,χαχαχα




Πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει με αυτό το θέμα.Είμαι πολυ απογοητευμένος.Δεν με ενδιαφερουν οι ήττες της ομάδας.Με ενδιαφέρει κάτι που θα ανεβάσει κατα πολυ τον σύλλογο και την δυναμική του.Ελπίζω να βρεθεί μια λυση και να γίνει αυτη η διπλή ανάπλαση.Δεν ξερω τι αντισυνταγματικά πράγματα μπορεί να έχουν γίνει.Εγω ξέρω πως με απλό τρόπο γήπεδο δεν φτιάχνεις.Πάντοτε πρέπει να γίνονται κάποιες τροποποιήσεις αμα είναι για μεγάλα έργα.Βέβαια οταν θα μπουν άνθρωποι που θα θέλουν να βγάλουν λεφτά όπως ο δήμος και ο Βωβός σίγουρα Θα υπάρξουν προβλήματα.Είναι τεράστιος ο Ανταγωνισμός.
Ανταγωνισμός για τον Βωβό αλλα και για τον δήμο φυσικά αφου πάντοται υπάρχουν τα πολιτικά στην μέση.Δεν τον γουσταρω τον Κακλαμάνη καθόλου.Είδαμε όμως οτι και αυτοί που έλεγαν οτι τους ενοχλεί μόνο το εμπορικό κέντρο έλεγαν ψέματα αφου η εισήγηση του Κ Μαρκάτη ακουσα οτι καίει και το γήπεδο και δεν έχει βγεί κανένας να πεί τίποτα.

Φαίνεται πάντως οτι τα μεγάλα έργα δεν είναι για αυτή την χώρα.Μερικές φορές πρέπει κάποιοι να βλέπουν το κοινό καλό και αυτό θα ήταν να γίνει πάρκο στην Λεωφόρο και αναβάθμιση μιας περιοχής όπως ο Βοτανικός με αθλητικες εγκαταστάσεις που θα μείνει σάπια αν οι αποφάσεις του ΣτΕ είναι καταδικαστικές για αυτό το έργο.

1 σχόλιο:

tzonakos είπε...

Zouk εχεις απόλυτο δίκιο φίλε.
Ετσι σκέπτομαι κι εγω και αυτα θα λέγαμε γι αυτο το θέμα και απο κοντά.

Για μενα την πρώτη ευθύνη την εχιε ο δήμαρχος. Οταν ειχε πει "οκ προχωράμε" έπρεπε να εχει εξασφαλιστεί το πώς και ποιές παρεμβάσεις θα γίνουν και η ιστορία να ειναι νομικά εντάξει.

Εχουμε μιά πόλη που ειναι θάλασσα απο τσιμέντο και λένε όχι σε νέα παρκα ;
Τόσο πολυ τους πείραξε ενα εμπορικό κέντρο ;
Ε, ας γίνει και λιγο μικρότερο δεν θα χάσει και πολυ ο Βωβός.

Δεν μπορεί να μένει όμηρος αυτης της κατάστασης τόσο ο φίλαθλος κόσμος όσο και μια μεγάλη περιοχή.

Δεν μπορεί οι Παναθηναϊκοί να αισθάνονται ταπεινωμένοι για να μην πώ μαλάκες συγκρινόμενοι με τους φίλους του αιώνιου αντίπαλου που καμαρώνουν γήπεδο.

Δεν μπορεί να σταματάει κάθε εργο που πάει να γίνει απο 131 *μπλιπ* τύπους που τους ενοχλούν τα πάντα και πολυ θα ήθελα να μιλήσω με κάποιους απο αυτούς αν και δεν πιστεύω οτι θα συνεννούμαστε ποτέ.

Δεν μπορεί ο καλύτερος εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Ευρώπη να μην εχιε ενα σωστό γήπεδο.
Και μην πει κανείς γάβρος οτι το ΟΑΚΑ ειναι για ποδόσφαιρο.
Για στίβο και για συναυλίες και τελετές έναρξης ειναι.

Βαρέθηκα να βλέπω αυτη την αναθεματισμένη μακέτα πιά !

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.