Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Θανάσης Γιαννακόπουλος

Απο συνέντευξη του Θ.Γιαννακόπουλου σε επαρχιακή εφημερίδα της Λευκάδας :


Για το πολυμετοχικό σχήμα: "Θα μιλήσω σε προσωπική βάση, χωρίς σκοπιμότητα και χωρίς κάτι άλλο στο μυαλό μου. Θα ήθελα να υπάρχει ένας μόνο μέτοχος για να παίρνονται αποφάσεις. Καλές ή κακές, αδιάφορο.

Όταν σε ένα πολυμετοχικό σχήμα υπάρχουν πολλοί μεγάλοι οικονομικοί παράγοντες, ο καθένας όπως καταλαβαίνετε θέλει να περάσει το δικό του. Είμαι σίγουρος ότι με την πάροδο του χρόνου τα προβλήματα θα ξεπεραστούν και ο Παναθηναϊκός θα βρει το δρόμο του".

Για τον Χενκ Τεν Κάτε: "Ο Τεν Κάτε είναι ένας πολύ καλός προπονητής, δεν υπάρχει αμφιβολία. Αν δεν έχεις μεγάλους παίκτες, μην περιμένετε μεγάλα πράγματα. Με τον καινούργιο χρόνο πιστεύω ότι όλοι θα κάνουμε κάτι για να βάλουμε τον Παναθηναϊκό στον δρόμο που του πρέπει".

Για τους οπαδούς του "τριφυλλιού": "Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ανεπανάληπτος. Είναι επιπέδου μέσης βαρύτητας και πάνω. Είναι σκεπτόμενος φίλαθλος και δεν μπορείς να του σερβίρεις ό,τι θέλεις. Είναι βασικός παράγοντας για τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας μας. Είμαστε κατενθουσιασμένοι μαζί τους, τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο, ένα ευχαριστώ για την συμπαράσταση στην ομάδα".

Για την εικόνα της ομάδας μπάσκετ: "Υπάρχουν δύο πόρτες, στη μια είναι ο προπονητής και στην άλλη η διοίκηση. Η αρμονική συνεργασία και των δύο, φέρνει τα αποτελέσματα αυτά. Είμαστε μια οικογένεια. Δώσαμε στον Ομπράντοβιτς τη δυνατότητα να είναι κυρίαρχος στα αγωνιστικά θέματα και από εκεί και πέρα εμείς έχουμε τα διοικητικά στα χέρια μας. Πετύχαμε, κι αυτό δεν είναι σχήμα λόγου".

Για τον Φραγκίσκο Αλβέρτη: "Είναι πρωτόγνωρο για την Ελλάδα και ίσως για τον ευρωπαϊκό αθλητισμό αυτό που συμβαίνει με τον Αλβέρτη το διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα. Έχει πάρει πολλούς τίτλους. Οι τίτλοι που έχει πάρει ο Αλβέρτης, είναι περισσότεροι από αυτούς που έχει πάρει ο Ολυμπιακός σαν σωματείο. Μεγάλος αντίπαλος ο Ολυμπιακός, μεγάλο ιστορικό σωματείο, αλλά αυτή είναι η αλήθεια αυτή είναι η πραγματικότητα".

Για τους αδελφούς Αγγελόπουλους: "Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι κάνουν μια πολύ αξιέπαινη προσπάθεια. Πρέπει να στηρίζουμε τους ανθρώπους που προσφέρουν στον ελληνικό αθλητισμό".

Για την αγάπη του στον σύλλογο: "Ακολουθήσαμε τον Παναθηναϊκό από μικροί και εγώ και ο αδερφός μου ο Παύλος. Έχουμε δώσει ό,τι μπορούσαμε στον σύλλογο για τουλάχιστον 30 με 40 χρόνια και περισσότερο. Έχουμε σταθεί στον σύλλογο οικονομικά γιατί έχουμε την ευχέρεια και γιατί ο σύλλογος είχε και έχει ανάγκες".

Για την συνεργασία με τον Παύλο: "Είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια, σε κάθε πρόβλημα όμως ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του άποψη. Εγώ μπορεί να βλέπω τα πράγματα από μια ορισμένη οπτική γωνία και κάποιος άλλος, από μια άλλη. Αυτό είναι υγιές, το να λες συνέχεια “ναι, ναι, ναι”, είναι κακό πράγμα. Σαν αδέρφια με τον Παύλο, πρέπει να έχουμε διαφορές".

Πάντα ειλικρινείς και γνήσιοι οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.