Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Ο δολοφόνος




Όταν ο ένας πυροβολεί με πιστόλια ενώ ο άλλος με ανώδυνο κατά ρυπάς και χωρίς να ντρέπεται, τότε μιλάμε για διαφορά κλάσης. Ο ένας είναι ΣΑΝ (θου κύριε) τον Κοβάσεβιτς ενώ ο άλλος είναι ο ίδιος ο Σισσέ. Απλά και ξάστερα. Όπως απλά και ξάστερα ο πιστολέρος μας έκλεισε το σπίτι στο τηγάνι. Εκεί φαίνεται η διαφορά κλάσης της άμυνάς μας.

Τώρα είμαστε στο όσα φάμε και όσα ρίξουμε φτάνει να συνεχίσει έτσι ο Τζιμπρίλιαντ. Έτσι θα έχουμε ένα τουλάχιστον γκολ παραπάνω. Όταν θα έρθει το φυσιολογικό ντεφορμάρισμα μέσα στην περίοδο τότε πρέπει να είναι η άμυνά μας προετοιμασμένη για σκληρό ροκ. Και τότε θα πρέπει να έχουμε μία προσωπικότητα στην άμυνα ώστε να πάρει από το χεράκι τον ελπιδοφόρο Μπιάρσμιρ, τον πάντα μαχητή και καλοπροαίρετο Σαριέγκι και τον παίχτη για όλες τις θέσεις Βύντρα και να οδηγήσει την άμυνά μας σε πιο ασφαλή νερά. Χωρίς το μεγάλο όνομα στην άμυνα μπορεί και να χάσουμε το πρωτάθλημα.

Μπορεί και να χάσουμε το πρωτάθλημα χωρίς μαρκάρισμα στο κέντρο. Αν τον παίζουν οι κεντρικοί αμυντικοί τότε όσα ονόματα και να έχεις στην άμυνα θα έρθει η φουρτούνα κάποια στιγμή.

Ως τότε ας απολαύσουμε το σημερινό +8 και ας ελπίζουμε ο Τζιμπρίλαρος να συνεχίσει να πυροβολεί χωρίς να ντρέπεται...

*Η φωτογραφία είναι από εδώ



6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχα, καλό !

tzonakos είπε...

Φοβερή η φωτό.
Ναι ειναι αλήθεια ο Σισσέ τελευταία ευσοχεί συνεχώς, βρίσκει δίχτυα και νομίζω οτι βελτιώνεται.
Και δεν με νοιάζει αν φάμε και 2 γκόλ, ας βάλουμε 4 να χορτάσει ο κόσμος 6 γκολ σύνολο.
Για την κάμψη της ομάδας σε κάποια φάση μεσα στην αγωνιστική περίοδο πιστεύω οτι δεν θα επηρρεάσει πολύ και θα βρούν οι προπονητές τις εναλλακτικές λύσεις που χρειάζονται για το φρεσκάρισμα.
αν δεν εχουμε τραυματισμούς θα πάμε καλά.
Η ομάδα εχει ποιότητα, εχει ταχύτητα, αυτο που πρέπει ειναι να μείνει φρέσκια και να ευχαριστιέται το παιχνίδι.

island είπε...

@ ανώνυμος

:)

@tzonakos

Η ταχύτητα λείπει πάντως. Επί Τεντά είχαμε πολύ αντοχή. Φέτος σαν να ξεφουσκώνουμε. Μακάρι να ρολάρουμε από εδώ και πέρα. Αν και δεν φτάνει μόνο αυτό. Πρέπει να αποκτήσουμε πλάνο. Το οποίο δεν το έχουμε ως τώρα. Και αυτό κατά κύριο λόγο οφείλεται στους προπονητές τους προηγούμενους. Στους καινούριους όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να χρεώσω τίποτα.

tzonakos είπε...

Εμένα μου άρεσε αρκετά ο Τεντάς, έκανε δουλειά που δεν είχαμε δει με τους προηγούμενους και άφησε κατι καλό πίσω.
Εβαλε και ταχύτητα και ήθελε με γρήγορη ανάπτθξη να σβήσει την ανάγκη αργής κλασσικής άμυνας.
Μου άρεσε αυτο, έπιασε συχνά μα άλλες φορές μας άφησε έκθετους και τρώγαμε γκολ. Ετσι φτάσαμε σημερα ολοι οι "παναθηναϊκάρες" να απαιτούν μεταγραφές αμυντικών.

island είπε...

Ο Τεντάς είχε και στραβά. Αν και εγώ ήμουν υπέρμαχος του να μείνει μέχρι τέλους. Δεν κρατούσε μία ομάδα σταθερή. Γι αυτό και είχαν ανάσες όλοι οι παίχτες στα πλέι οφ. Τον Νιόμπλια δεν μπορώ να τον κρίνω. Μου κάνει λίγος. Μακάρι να με διαψεύσει.

ΥΓ Αϋπνίες έχεις; χεχε Αρρώστησα και δεν μπορώ να κοιμηθώ

tzonakos είπε...

Οχι, περιμένω αναγκαστικά να τελειώσει κατι που τρέχω και μετά να πάω για νάνι.
Ο τεντάς όντως εκανε πολλές αλλαγές στην ομάδα, ισως αυτο ακριβώς ηταν που δεν του βγήκε.
Κι εγω θα ηθελα να βγάλει τη χρονιά ο ολλανδός.
Ο Νιό πιστεύω οτι ειναι καλός.
Θα κριθεί στα επόμενα 10 ματς, ευρώπη κι ελλάδα.

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.