Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

O Παναθηναϊκος πρωταθλητής Ελλάδας μπάσκετ 2010

ΤΕΛΟΣ ! ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!
Αξιοι ηττημένοι οι κόκκινοι, άξιοι νικητές οι πράσινοι.
Πάντως πρέπει να τους προπονούσε νύχτα ο Ομπράντοβιτς, δεν εξηγείται οτι άντεξαν να παίζουν σε τελικό μέχρι τις 2 παρά τη νύχτα ! Ξεκίνησαν ώρα 22.25' ( αντι 21.45' ) για να τελειώσει ο αγώνας στις 01.45'  με νικητή τον γίγαντα Παναθηναϊκό με 69-76........... με οριστική διακοπή του αγώνα απο τους διαιτητές στο 1'.03" πριν το τέλος μετά  απο ρίψη αντικειμένων απο εναπομείναντες "φίλους" του γηπεδούχου.
Ειχε προηγηθεί μεγάλη διακοπή του αγώνα και εκκένωση των μεσαίων κερκίδων.
Αν και ηταν σχεδον οτι χειρότερο εχω δει σε μπάσκετ χάρη στην παρέα των Αγγελόπουλων/γάβρων που φανάτισε 50-60 ηλίθιους ωστε να μας αναγκάσουν να δούμε αυτό το αίσχος στο ΣΕΦ, αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και τα επιτελεία των δύο ομάδων που προσπάθησαν απλά να παίξουν μπάσκετ.
Με καλή άμυνα στο Β' δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός πέρασε μπροστά ενω ηταν σαφώς πίσω στο Α' και το παιχνίδι φαινόταν χαμένο γι αυτόν. Ομως οταν άρχισε να ελέγχει μερικά περισσότερα επιθετικά ρημπάουντς και να εχει κάπως λιγότερα λάθη, σιγά σιγά γονάτισε τον αντίπαλο που έδειχνε μάλλον πελαγωμένος παρα το οτι έπαιζε στην έδρα του. Αν και σκόραρε τον πρώτο του πόντο 4'.25" απο την έναρξη, έφτασε να ανατρέψει το ματς !
Η ζημιά στον γηπεδούχο έγινε ακριβώς απο τους οπαδούς του, που μη καταλαβαίνοντας μπάσκετ, πηγαν να κάνουν αυτά που πίστεψαν οτι τους πρόσταζε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός πριν απο αυτόν τον αγώνα. Πρέπει κάποτε να περνά απο κάποιο τεστ όποιος θέλει να μπεί να παρακολουθήσει παιχνίδι μπάσκετ. Να ξέρουμε αν καταλαβαίνει μπάσκετ, ή τελος πάντων αν ειναι στα καλά του.
Αδίκησαν οι ίδιοι την ομάδα τους και δεν τους φταίει κανένας.
Οι πράσινοι ειναι οι απόλυτοι αυτοκράτορες του ελληνικού μπάσκετ και απο τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης τα τελευταία 10 χρόνια. Δέκα χρόνια κυριαρχίας, περηφάνιας, και συνεχίζει. Πού θα φτάσει δεν ξέρω. Χαιρόμαστε να βλέπουμε αυτη την ομάδα.
Προς το παρόν, ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ το Πρωτάθλημα το φετινό, ΟΛΕ, ΟΛΕ, ΟΛΕ !
Είμαστε περήφανοι Παναθηναϊκοί !

4 σχόλια:

Mike είπε...

Καλημερα φιλε!
Μεγαλοι μαγκες ο Ζοτς και οι παιχταραδες μας. Πηραν το πιο μαγκικο πρωταθλημα των τελευταιων χρονων μεσα στη ζουγκλα και με κοντρα διαιτησια. Τους ξεσκισαν!!!

Επιτελους κατι πρεπει να γινει με τα ζωα, τους ψευτοτραμπουκους και τους υποκινουμενους δολοφονους της Τρουμπας. Ως ποτε θα ειμαστε αναγκασμενοι να βλεπουμε, και οι παιχτες να βιωνουνε αυτα τα ντροπιαστικα αισχη;;
Τιμωρηστε τα μπουρδελα (ΣΕΦ, Καραϊσκακη) ΤΩΡΑ!!
Μην φτασουμε στο σημειο να θρηνησουμε θυματα εντος γηπεδων. Θα ειναι πολυ αργα...

tzonakos είπε...

ΩΩΩΩΩ ηταν φοβερόοοοο μεσα στο ΣΕΦ το τρομερόοοοο !
Καλημερα Mike, πήγα για ύπνο με πολύ άσχημα συναισθήματα μετά απο όλο αυτο που εγινε χτες...
Οι παίκτες μας ειναι ήρωες πραγματικά. Το μπάσκετ δέχτηκε τεράστιο πλήγμα στο βωμό της καφρίλας και της βλακίας.
Αλλα αν γινει φιέστα για την κατάκτηση θα πάω να χορέψω εκει, να χοροπηδήσω σαν παιδάκι, να το γιορτάσω.
Αν ημουν αθλητικός δικαστής θα τιμωρούσα τον Σύλλογο με αποβολή απο το πρωτάθλημα και ας πάει να παίξει αλλού αφου ετσι έλεγαν, οτι θα το σκέφτονταν αν θα συμμετείχαν, ε ας τους κάνουμε τη χάρη.
Αυτά να τα βλέπουν όλοι και κανένας να μην κάνει τέτοια ποτέ, πουθενά, αλλα να χαιρόμαστε το ΜΠΑΣΚΕΤ !

Mike είπε...

Φυσικα και θα γινει φιεστα!
Την Τεταρτη στις 19:00, με ελευθερη εισοδο!

Θα ειμαστε ΟΛΟΙ εκει να πανηγυρισουμε με την ομαδαρα μας!!!

tzonakos είπε...

Hμουν εκει και ανεβάζω σε λιγο φωτογραφίες και βίντεο απο την φιέστα !

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.