Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2007

Τι τρέχει με τον Σοφοκλή?

'Οταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης κάλεσε τους παίχτες της Εθνικής Ελλάδος για την προετοιμασία του ευρωμπάσκετ 2007,ο Σοφόκλης Σχορτσιανίτης δεν πήγε.'Εκατσε να δουλέψει ωστε να επιστρέψει στο παρκέ σε μια κατάσταση η οποία θα του δίνει ενα σεβαστό χρόνο συμετοχής με την ομάδα του και ποιότητα σαν αυτή που θαυμάσαμε στο Μουντομπάσκετ 2006.

Μετά απο ολο αυτό το διάστημα ειδικής εκγύμνασης έρχονται οι εργομετρικές εξετάσεις,και δείχνουν οτι συνεχίζει να υπάρχει πρόβλημα με την υγεία του και δεν μπορεί να λάβει μέρος στις προπονήσεις,συνεπώς και να μην τον υπολογίζει ο προπονητής του.

Ποιός φταίει για αυτή την κατάσταση?Γιατί χάνει προς το παρόν ο Ολυμπιακός και η Εθνική ενα τέτοιο παίχτη?Δεν έκανε σωστά ο παίχτης το πρόγραμα που είχε?Φταίει το ιατρικό τιμ η το προπονητικό?Πολλά τα ερωτήματα.Ποιά είναι η γνώμη σας?

1 σχόλιο:

tzonakos είπε...

Eγω πιστεύω οτι έχουν δέσει τον Σόφο με κάποιο όρο συμβολαίου ίσως στην ομάδα του ενω ο ίδιος δεν θέλει για Χ λόγους να συνεχίσει να παίζει εκεί.
Κάτι δεν του αρέσει.
Η πιθανότητα να έχει πρόβλημα δύσκολο ο οργανισμός του παίζει κατ εμέ, αλλα πιστεύω οτι κατι άλλο τρέχει που γνωρίζει μόνο αυτός και ο Γκέρσον.

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.