Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2007

ΠΑΟΚ Εργοτέλης 1-0

Με την ψυχή στο στόμα νίκησε ο ΠΑΟΚ 1-0 τον καλά στημένο Εργοτέλη.

Αντίθετα με χθες όπου ο δαιμονισμένος αέρας έφθανε τα 10 και 11 μποφώρ, σήμερα η μέρα ήταν ανοιξιάτική και έτσι αρκετός κόσμος, σχεδόν 12.000, ανηφόρισαν στην Τούμπα για να παρακολουθήσουν το εξ αναβολής από χθες ματς του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά το ματς, με φόρα από τον Πειραιά. Το αποτέλεσμα ήταν δύο χαμένες ευκαιρίες με Σάλμον και Κωνσταντινίδη στο πρώτο δεκάλεπτο. Εκεί κάπου ήρθε η 6' διακοπή του αγώνα από τον διαιτητή κ. Κοντογιαννίδη επειδή δεν του άρεσε (!!) το πανω που είχαν αναρτήσει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και έλεγε "Κωστάκη, αν τολμάς ρίξε μας, να δούμε ποιος θα πέσει"! Τι να πεις?!

Απο εκεί και μετά όμως ο νεόκοπος οίστρος του ΠΑΟΚ έπεσε και αντίθετα ο Εργοτέλης ανέβηκε το κέντρο και πίεσε σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Αποκορύφωμα ήταν η φάση του 30ου λεπτού όπου ο Φερνάντεζ μπλόκαρε θαυμάσια το σουτ του Ογκνιένοβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σάντος άλλαξε τον Μουμίν με τον Μπαλάφα και ο ΠΑΟΚ πήρε το κέντρο και δεν άφησε ξανά τον Εργοτέλη να απειλήσει. Ειδικά στο διάστημα 50-70 ο ΠΑΟΚ έπαιξε "μονότερμα" αλλά δυστύχως για μας το καλύτερο ήταν μια κεφαλιά του Μαλεζά που έβγαλε κόρνερ εξ' επαφής ο γκολκίπερ του Εργοτέλη Δασκαλάκης.


Με το βίντεο σας τρατάρω μια μικρή δόση από Τούμπα.

Ευτυχώς για μας στο 87ο και εκεί που όλα έδειχναν ότι άλλοι δύο βαθμοί θα πηγαίναν στον κάδο των απορριμάτων ο Σάλμον έστειλε την μπάλα στο πλεχτό μετά από πολύ καλή σέντρα του Γκονζάλες που αποτέλεσε και την τρίτη αλλαγή του Σάντος.

Στο πεντάλεπτο που μας χώριζε από την τρίτη μας νίκη στο πρωτάθλημα δεν άλλαξε τίποτα. Έτσι μετά από πολύ καιρό ο ΠΑΟΚ κέρδισε ένα ματς στα τελευταία λεπτά! Επόμενος αγώνας στην Τούμπα με Πανιώνιο την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 16.45 με κάλυψη απο το SuperSport.


Οι συνθέσεις των ομάδων

(Φερνάντο Σάντος): Φερνάντεζ, Κωνσταντινίδης (79' Γκονζάλες), Μουμίν (46' Μπαλάφας), Μπαΐάνο, Μελίσσης, Χριστοδουλόπουλος (71' Βρύζας), Χαραλάμπους, Σνάουτσερ, Γεωργιάδης, Σάλμον, Μαλεζάς.

(Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Μιλάντιν, Χίμπλινκγερ, Χάτζι (44' Φραγκουλάκης), Ογκνιένοβιτς, Τζούνιορ, Μπουντιμίρ, Κορδονούρης, Κεφαλούκος (37' Τάσιτς), Γραμμόζης, Θεοδωρίδης (87' Κοτσιανικούλης).

2 σχόλια:

tzonakos είπε...

Οντως σας έβγαλε την ψυχή ο Εργοτέλης που σημειωτέον θεωρώ οτι αδικείται που ειναι τελευταίος στη βαθμολογία.
Ο Γκονζάλεζ μ αρεσει σαν παίκτης.
Αν ο Σάντος επιμείνει, θα δεσει την ομάδα καλά και σύντομα. Η εμφάνιση με τον Ολυμπιακό δεν ηταν τυχαία.
Χρειάζεται μια ηρεμία και η ομάδα και ο κόσμος.

( Ο Κωστάκης ποιός ειναι ; χαχαχα )

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Έπαιξε πολύ καλά ο Εργοτέλης αλλά κρεμάστηκε από τα δοκάρια στο β'. Εμείς δεν παίξαμε όσο καλά παίξαμε με τον Ολυμπιακό αλλά τουλάχιστο πήραμε τους 3 βαθμούς.

Όσο για το πανώ... Ο Κωστάκης είναι ο Καραμανλής και υπήρχε και ενά άλλο :

"Εξω τα ΕΚΑΜ από τα Ζωνιανά"

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.