Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2007

Προβληματικό ντέρμπι

Την Κυριακή θα γίνει τελικά το ντέρπι μπάσκετ,Παναθηναικού-Ολυμπιακού αφου απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο η έφεση που είχε καταθέσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά της απόφασης του ΑΣΕΑΔ για τη μείωση της ποινής των τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που είχε επιβληθεί στον Παναθηναικό.

Η αλήθεια είναι οτι όλο αυτό με έχει μπερδέψει.'Εχει τα δίκια του ο Ολυμπιακός
γιατί πολυ απλά εγω ειμαι της άποψης οτι η τιμωρία είναι τιμωρία.'Εφαγε τρείς ο Παναθηναικός;Να τις εκτίσει κανονικά.Βέβαια ειναι λίγο μπέρδεμα το πως δίνονται αυτές οι ποινές.'Ειχα ακούσει οτι ήταν μια αγωνιστική για το ένα διάζωμα και δύο για το άλλο.

Απο εκει και πέρα ο Παναθηναικός που εχει ρίξει αρκετά λεφτά και φέτος,δεν θέλει να χάσει τα έσοδα απο το ντέρπι,και φυσικά ούτε την δύναμη των φιλάθλων του,αφού δεν ειναι και στην καλύτερη κάτασταση και χρειάζεται την ώθηση τους.Αν το παιχνίδι ακυρονώταν,θα έκανε καλό στον Παναθηναικό γιατί θα είχε χρόνο να δέσει κι άλλο η ομάδα.

'Αργησε να κατάθεσει την έφεση ο Ολυμπιακός,και θα υπήρχαν και καποια προβλήματα για το πότε θα γινόταν ο αγώνας,αφού εχει αργήσει να ξεκινίσει το πρωτάθλημα και δεν υπάρχουν πολλες κενές ημερομηνίες.Δεν θα έπρεπε να γίνουν και τα αλλα εντός παιχνίδια του Παναθηναικού,γιατι θα έπρεπε να εξεταστεί ποιά ποινή θα πρέπει να ισχύσει τώρα και διάφορα δικαστικά που θα έπερναν χρόνο,ενα μπέρδεμα δηλαδή.

Οπότε όλα καλά για το άθλημα.Ας κερδίσει ο καλύτερος.

2 σχόλια:

tzonakos είπε...

Τον καλύτερο θα τον δούμε απο την τηλεόραση τελικά, αλλα κι απο την άλλη θα πλακώνονταν μεταξύ τους αν ειχε θεατές, επειδη μεταφέρουν την καφρίλα απο τα πωδώσφερα και βρίζουν ο ενας τη μάνα του άλλου κι όχι μόνο και τελοσπάντων την πληρώνουν και οι ήσυχοι αγνοί ΄φίλαθλοι που θέλουν να παν να δουν μπάσκετ και όχι να πλακωθούν.
Εχω την εντύπωση οτι οι μισοί απο τις κερκίδες φανατικών δεν παρακολουουθούν καν το παιχνίδι αλαλ απλά φωνάζουν και βρίζουν.
Ομορφα πράματα.

tzonakos είπε...

...και νόμιζα οτι θα γινόταν χωρίς θεατες. Τελοσπάντων, οι δυο ομάδες έπαιξαν καλό μπάσκετ.
Δίκαιο πιστεύω το αποτέλεσμα.
Περίμενα περισσότερα απο Γιατσικεβίτσιους και απο τον Τζάκσον του Ολυμπιακού.
Στα πλέη-οφφ θα δούμε αλλα πράγματα, ακομα ειναι νωρίς.

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.