Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2007

Αναπαρακαταδιανομή

Χωρίς 11 διεθνείς παίκτες του έμεινε ο Παναθηναϊκός λόγω των εθνικών ομάδων.
Ε και ; Πρώτος είναι και πιστεύει οτι θα παραμείνει. Δε νομίζω οτι είναι σοφό με αυτο το πλευρό να κοιμάται. Εχει δρόμο ακόμα.
Στην ΑΕΚ γκρίνια λένε τα ρεπορτάζ εδω κι εκει επειδή χάσαν, και ξαφνου οι φίλοι της ομάδας δε βλέπουν με καλό μάτι τον Φερέρ.
Τα ίδια και στο λιμάνι, όχι ακριβώς, επειδη ειναι ζωντανό ακόμα το όνειρος της πρόκρισης στον β' γύρο όχι του playstation αλλα του Champions League.
Μα αυτο ειναι το παιχνίδι !
Εχει νίκες αλλα και ήττες. Παίζεις, χάνεις, κερδίζεις μετά και άντε πάλι. Ετσι δεν ειναι ;
Noμίζω οτι οι πιο χαμογελαστοί πρέπει να ναι φέτος οι φίλοι του Αρη, με πολύ θετικό απολογισμό μεχρι τώρα, αντε και οι βάζελοι επειδη ειναι πρώτοι.
Ειχα γράψει να περιμένουμε 2-3 αγωνιστικές ακόμα για να αρχίσει να δείχνει το πράγμα κάτι απο τον Μάϊο, δηλαδή το τέλος της σεζόν.
Νομίζω λοιπόν οτι μπορεί να είχα δίκιο. Κάτι άλλαξε απο τότε και κάτι φαίνεται.
Ολοι, μικροί και μεγάλοι θα έχουν απώλειες, όλοι θα έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα, όπως αυτο του Πανιώνιου στο 3-2 με ανατροπή σκορ με την Ξάνθη.
Ειναι σαν να βλέπω πιο κοντα ενα παλιό όνειρο :
Επτα-οκτώ σχεδόν ισοδύναμες ομάδες, άλλες 5-6 μέτριες και ο τελευταίος ( Εργοτέλης τωρα ) να ειναι ικανός να πάρει αποτέλεσμα απο τον πρώτο ή τον τρίτο εστω.
Κατι δηλαδη που να δικαιολογεί και το πρόθεμα "Σούπερ" στην Λίγκα ( την ποιά ; ) και μια κατάσταση ομαλή, ήρεμη, φίλαθλη, αλλα και με ενδιαφέρον, με δύσκολα προγνωστικά, με ματς σαν αυτο του ΠΑΟΚ στο τεφαλισκάκη, με φρέσκιες παρουσίες όπως Μήτρογλου, Νίνης, Παπασταθόπουλος, ελληνόπουλα δηλαδη, ωραία ματς, πολλά γκόλ, και χωρίς αηδίες μεταξύ "φιλάθλων" !

Ας μην γίνει ...Σουπερλίμπα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.