Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2008

Παναθηναϊκός - Εργοτέλης 1-0

Ενα εύκολο απόγευμα πέρασε ο Παναθηναϊκός με τον Εργοτέλη κερδίζοντας με 1-0 κάτω απο
τις έντονες αποδοκιμασίες οπαδών κατά του Γιάννη Βαρδίνογιαννη.Στο πρώτο ημίχρονο ήταν σαφώς ανώτερος κάνοντας ευκαιρίες και πετυχαίνοντας το γκολ μετα απο μια στημένη φάση και γκολ του Σαλπιγγίδη.

Κάποιο σύνθημα πήρε το αυτί μου και για τον Παπαδόπουλο.Κατι οτι έδειξε την κάλτσα του στον Νικοπολίδη για το που θα ρίξει το πέναλντι.Και εμένα μου εχει σπάσει τα νεύρα ο Παπαδόπουλος αλλα το βρίσκω λίγο ακραίο αυτο.Γελάω βέβαια που όταν ήταν να φύγει ολοι γκρίνιαζαν.Δεν πειράζει άλλωστε δεν θα βάλει ποτέ κανείς μυαλό.

Ατραξιόν ήταν ο νοσοκόμος του Εργοτέλη,που έδειξε τα τέσσερα δάχτυλα του σε κάποια φάση και απο εκείνη την στίγμη τα άκουγε.'Εφαγε και μερικούς καφέδες και μέτα δεν τον άφησε ο Καραγεωργίου να ξαναμπεί στον αγωνιστικό χώρο.Μερίκοι τελικά έχουν πολύ θράσος και θα έπρεπε να ντρέπονται.

Αρκετά και τα συνθήματα κατά του Κώστα Γκόντζου,διευθυντή της εφημερίδας DERBY και
του Χρήστου Αθανασόπουλου,διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ.Αρκετά με τα εξωαγωνιστικά.

Καλύτερος παίκτης του γηπέδου ηταν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης που εκτός απο το γκολ που έβαλε,πίεζε και κηνυγούσε κάθε φάση,κάτι που έκανε τον κόσμο να τον χειροκροτήσει και να φωναξει το όνομα του αρκετές φορές,και να σηκωθεί όρθιος στην αλλαγή του.Πολυ καλός και ο Αντρέας 'Ιβανσιτς που έκανε ατελείωτα χιλίομετρα και αρκετές καλές ενέργειες απο την αριστερή πλευρά.

Ντεμπούτο στο Ελληνικό πρωτάθλημα ως αλλαγή έκανε ο 'Ελντερ Πόστιγκα που δείχνει πολύ καλά σημάδια αλλα ακόμα πρέπει να δέσει λίγο με τους υπόλοιπους και να πάρει πέρισσοτερο χρόνο στα πόδια του.
Θετικός ήταν και ο 'Εκι Γκονζάλες που έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματα του στο γήπεδο και μπορεί να δώσει αρκετές λύσεις στην συνέχεια.

Επόμενος αγώνας το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.Ενα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας που πρέπει να δείξει σοβαρός για να πάρει το διπλό.

5 σχόλια:

tzonakos είπε...

To είδα στην τηλεόραση και συνφωνώ οτι ο Σάλπι ηταν ο καλύτερος και ο Ιβανσιτς καλός. Και ο Δημούτσος έτρεξε πολύ.
Δεν με έπεισε όμως και πολύ η ομάδα σαν σύνολο.
Κάποια στιγμή, με το σκορ 1-0 η ΕΡΤ έδειξε ενα στατιστικό. Ηταν πε΄ριπου 15 λεπτά πριν το τέλος και έδωσαν ΤΕΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ
ΠΑΟ = 21
ΕΡΓ = 1
Αν κερδίζεις μόλις με 1-0 εχοντας τέτοια υπεροχή, τότε.... κατι πρέπει να αλλάξει.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα ναι καθόλου εύκολος αντίπαλος. Αισιοδοξώ ωστόσο.

zouk είπε...

Μολις διάβασα οτι υπήρξε φραστικό επισόδιο μεταξύ Παπαδόπουλου και Πεσέιρο.Ο παίκτης θα κληθεί σε απολογία.

Ανώνυμος είπε...

ήμουν μέσα χθες, συμφωνώ για σάλπι και ιβ, αν και νομίζω οτι αν καποιος έπρπε να είναι Mvp αυτός είναι ο ιβ, πάντως μόνοι τους προσπαθούσαν. αλλά να γράψω οτι ο δημούτσος είναι ντεφορμέ ή οτι ο τζιόλης δεν πίεζε ούτε καν στην πρώτη πασα δεν εχει νοημα.

πως να παιξει μια ομάδα, να έχει καθαρο μυαλό για να τελειώσει σωστά τις φάσεις, όταν ΄΄ενα γήπεδο τους βρίζει. και εντάξει να φωνάξεις τα συνθήματα που θες για να δηλώσεις τη θέση σου οκ, κάντο στα πρώτα 10, άντε 20 λεπτά, σε όλο το παιχνίδι? εδώ εγώ εκνευριζόμουν, φαντάσου οι παίκτες.

και μην πει κανείς οτι βρίζουν τζιγκερ δοιήκηση, όταν φωνάζουν κξοιτα πως μας κατάντησες, και βρίζουν και συγκεκριμένους παίκτες.

στα συμθήματα είμαι συμμέτοχος, αλλά έξω απο το γήπεδο. καλώς η κακώς αυτή είναι η ομάδα μου.

δεν έχουν ευθύνη οι παίκτες για το φτωχό θέαμα χθες. αποκλειστικά φταίνε οι οπαδοί, οι συγκεκριμένοι. γιατι όλοι έχουμε πρόβλημα με την δοιήκηση, αλλά ξεχωρίζουμε πότε κάνεις κριτική πότε στηρίζεις την ομάδα, και πότε απλά κάνεις πόλεμο για να σ΄ωσεις το μετερίζι σου.

tzonakos είπε...

Εχει καθιερωθεί το βρίσιμο και η κακόηχη συνθηματολογία οπαδών να θεωρείται ως δυναμική ανρίδραση, μην τυχόν και τους πεί κανεις "φλώρους" αν τραγουδούν ή τελοσπάντων είναι πιο ήπιοι.
Ετσι, δίνουν δίκιο σε όσους θίγονται, να λένε " μας βρίζουν ".
Αρα το γήπεδο εχει καταντήσει χώρος εκτόνωσης απωθημένων που συχνά αμφιβάλλω αν έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο παιχνίδι αυτο καθε αυτό.
Οι αθλητές, οι παίκτες δηλαδη, πρέπει να παίρνουν απο την κερκίδα μηνύματα ενθάρρυνσης, συμφωνώ οτι αν δέχονται πυρά, ακόμα και να θέλουν, δεν μπορούν να αποδώσουν.
εχει καλό υλικο ο Παναθηναϊκός και πιστεύω οτι θα πάει καλύτερα, χωρίς ακρότητες απο πλευράς φίλων της ομάδας που μπορεί να κάνουν πιο πολυ κακό παρά καλό.

zouk είπε...

Το μονο που χρειαζεται η ομαδα ειναι στηριξη,στηριξη και παλι στηριξη.
Ολα τα υπολοιπα δεν εχουν νοημα.Δεν θα καταφερουν τιποτα αμα βριζουν τον Τζιγγερ.
Εγω μια φορα μονο τον νοσοκομο εβρισα λιγακι,γιατι του χρειαζοταν.

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.