Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2008

Από την Νίκη στην Πυλαία μέχρι την ήττα στην Τούμπα.

Από την Νίκη στην Πυλαία μέχρι την ήττα στην Τούμπα μας χώρισαν μερικά χιλιόμετρα και δύο περίπου ώρες! Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Σήμερα ήταν μια δύσκολη μέρα για τον πιστό οπαδό του ΠΑΟΚ -σαν και εμένα και τον αδερφό μου- αφού έπρεπε να παραστεί και στο ντέρμπυ του Μπάσκετ αλλά και να διακτινιστεί στο καπάκι στο ντέρμπι -ο Θεός να το κάνει βέβαια - της Τούμπας!

Έτσι γύρω στις 16.30 βρέθηκα με άλλα 5.000 παόκια να δημιουργούμε μια καυτή ατμόσφαιρά και να βοηθάμε την ομάδα να κερδίσει έναν ολυμπιακό του οποίο ο πιο φθηνός παίκτης της αρχικής πεντάδας αξίζει όσο πανώ κάτω το μπατζετ του ΠΑΟΚ.

Ο αγώνας ήταν εκπληκτικός και σχεδόν στα 3/4 του ο ΠΑΟΚ ητάν μπροστά ακόμη και με διαφορά 15 πόντνω (50-35) στα μέσα της τρίτης περιόδου. Κάπου εκεί όμως ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την αντεπίθεση του και κατάφερε να προηγηθεί με 63-65 στην τέταρτη περίοδο. Τότε όμως ο Ντιαρά με ένα 4ποντό και ο MVP του αγωνα Κούβελας (απίστευτο και αληθινό!!!) έγειραν το ματς προς την μεριά του Δικέφαλου. Σημαντική βοήθεια και η ψυχραιμία του πολύ καλού Βεργίνη στις βολές του τέλους!

Μεγάλη νίκη με 81-80 για τον ΠΑΟΚ και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια γαι την ομάδα του Φλεβαράκη που από μία νίκη σε οκτώ αγώνες και το φάσμα της Α2 να πλανάται στην Πυλαία έκανε 5 νίκες σε 6 παιχνίδια!!!!

Ακολουθούν δύο φάσεις που δίχνουν το μεγάλο πάθος του 35 χρόνου Κούβελα που σήμερα έβαλε 20 πόντους όσους και σε όλους τους 13 προηγούμενους αγώνες!!!



Αν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είχαν το μισό αυτού του πάθους τότε η ομάδα μου θα έπαιρνε και κάτι καλύτερο από τον αγωνιστικό χώρο εκτός από απογοήτευση! Δεν θέλω να πώ πολλά. Η σημερινή εμφάνισή ήταν μια συνέχεια της εμφάνισης εναντίον του Ηρακλή και η τρίτη συνεχόμενη ήττα μας μαζί με αυτή της Ξάνθης. Ουδεις δεν ξεχώρισε σε ενα μάτς που είχαμε μόλις μια καλή ευκαιρία στο 36 με τον Γεωργιάδη. Όταν ο ΠΑΟ είχε 3 τετ α τετ χαμένα σε όλο το ματς! Και μπορεί το γκολ να ήταν ένα δώρο από την ασυνεννοησία του Σνάουτσερ και την στραβοκλωτσιά του Φερναντεζ αλλά η νίκη του ΠΑΟ ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα ήταν απλά τύχη για μας...

Πραγματικά κρίμα για τον κόσμο που πλημμύρισε την Τούμπα σήμερα. Σίγουρα του αξίζει κάτι καλύτερο...



7 σχόλια:

tzonakos είπε...

Ο Φλεβαράκης είναι καλός προπονητής. Εχει αξιοιποιήσει κατάλληλα το υλικό της ομάδας μπάσκετ και χαίρομαι πολυ που ανεβαίνει πιο ψηλά, πιο κοντά εκει που αξίζει ο ΠΑΟΚ.
Συγχαρητήρια για αυτη την νίκη και παρ οτι ο Κούβελας ποτέ δεν ηταν ο απαικταράς, με την εμπειρία του θα κάνει και άλλα τέτοια παιχνίδια.
Το μεθεπόμενο Σάββατο παίζετε με Παναθηναϊκό και ειναι ευκαιρία για ενα δυνατό ματς.

Για το ποδόσφαιρο δεν ειδα παρα μόνο το γκόλ στις ειδήσεις.
Η ασυνεννοησία της άμυνας που λες έχει στοιχίσει και στον Παναθηναϊκό σε άλλα ματς.
Τωρα πάτε στον ΟΦΗ.

Ανώνυμος είπε...

T-shirts from Ultras ALL AROUND EUROPE!!!

ultrasapparel.blogspot.com

Check it out !!!!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Tzonoko συγχαρητήρια για την νίκη πάντως!
Δεν παίξαμε καθόλου καλά.
Όσο για τον Φλεβαράκη του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

tzonakos είπε...

Eντάξει να σια καλά, αλλα στο ποδόσφαιρο δεν νομίζω οτι κάποια ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο φέτος με εξαιρέσεις όπως του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, και του Αρη χθες στο ίδιο γήπεδο και της ΑΕΚ πάλι εκεί.
Απλα φέτος βλέπω οτι μια φορά καθε 5 αγώνες κάθε ομάδα βγάζει μια καλή απόδοση.
Αυτο δεν μου αρέσει.
Στο μπάσκετ άλλη ιστορία και ο Ολυμπιακός δεν ειναι να τον υποτιμήσει κανεις και αυτο δινει μεγαλύτερη αξία στη νίκη του ΠΑΟΚ.
Οταν κατέβει ο ΠΑΟΚ να παίξει εδω με ΠΑΟ θα πάω γήπεδο.

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ, και βαθμολογικά αλλά κυρίως σε επίπεδο ψυχολογίας.Μην ξεχνάμε πως νίκησε μια απο τις ομάδες με το υψηλότερο bugdet στην Ευρώπη.

Στην μπάλα, νομίζω πως σταθήκαμε καλύτερα στο γήπεδο και δίκαια πήραμε την νίκη. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ απίστευτος, αν είχε αποφύγει και τις αποδοκιμασίες εις βάρος του Σάλπι, θα ήταν όλα μαγικά.

zouk είπε...

Εμενα αυτο που με προβληματισε απο τον ΠΑΟΚ ειναι η συμπεριφορα των οπαδων προς τον Σαλπιγγιδη.
Δεν μπορω να το καταλαβω.Περασε λιγος καιρος και θα επρεπε να εχουν καταλαβει 5 πραγματα.Ενα τοσο καλο παιδι να το βριζουν επειδη αλλαξε ομαδα.Δεν πηγε στο ΑΡΗ,πηγε σε μια ομαδα που εδωσε καποια λεφτα,και τον αγορασε.Αν αυτα τα λεφτα δεν πηγαν καπου σωστα,δεν φταιει αυτος.
Δεν εκανε ποτε τιποτα ασχημες δηλωσεις κατα του ΠΑΟΚ,ουτε εχει πανηγυρισει καποιο γκολ.
Μου εκανε πολυ ασχημη εντυπωση να τον βλεπω στεναχωρημενο,και να υπαρχει ενας τυπος να του λεει διαφορα στην εξοδο του γηπεδου.

tzonakos είπε...

Κρίμα, δεν ήξερα οτι αποδοκίμασαν τον Σάλπι. Αυτο το παιδί ειναι ακόμα ΠΑΟΚτζής, γιατι τον αποδοκίμαζαν ;
Τι να πεις ...

Στάθη πολυ ωραία τα βιντεάκια του μπάσκετ :)

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.