Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008

Απόλλων ΠΑΟΚ 0-2


Λιακάδα και χαρά θεού στην Θεσσαλονίκη,
αν εξαιρέσουμε τους -1 με -3 βαθμούς που είχε!


8000 ΠΑΟΚια μαζεύτηκαν στο Καυταντζόγλειο φωνάζοντας "ΠΑΟΚ ήρθα να σε δω γιατί αύριο θα είμαι άρρωστος και θα ψάχνω για γιατρό!!" (όλες οι φώτο από goalnews)

Υπέροχο γκολ του Λάκη μετά από λάθος της άμυνας της Καλαμαριάς

Πολύ καλός ο Φερνάντεζ που ήταν και ο MVP αφού όχι μόνο
απέκρουσε πέναλτι αλλά έκανε και 3 θεαματικές επεμβάσεις!

Έτσι είδαμε και εμείς μια άσπρη μέρα και ας μη χιόνισε! Περάσαμε ένα ευχάριστο απόγευμα αφού νικήσαμε έυκολα 0-2 τον Απόλλωνα με γκολ των Λάκη και Ιλιεφ. Του στραβού το δίκιο να το πούμε ότι αν και είχαμε κατοχή της μπάλας -ειδικά στο α' ημίχρονο- μας λείπαν οι μεγάλες φάσεις και δεν είχαμε ουσία στο τελείωμα, με εξαίρεση στις φάσεις των δύο γκολ όπου Λάκης και Ιλιεφ εκμεταλλεύτηκαν τις αδράνειες και τα λάθη της άμυνας της καλαμαριάς και διαμόρφωσαν το τελικό 0-2. Ίσως ήταν κάτι που η τύχη μας το χρωστούσε από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Στα άλλα αξιοσημείωτα, η πρώτη εμφάνιση του Κονσεισάο με την φανέλα του ΠΑΟΚ - έπαιξε για 15 περίπου λεπτά και έκανε την σέντρα στο 2ο γκολ και ο ατρόμητος γλάρος που έκοβε βόλτα στο παγωμένο καυταντζόγλειο!

Επιτέλους νίκη σε - τυπικά- εκτός έδρας παιχνίδι! Καλή εβδομάδα ξεκινάει και το επόμενο Σάββατο στις 19.00 είναι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Τι να λέμε τώρα! Ο κάθε φίλαθλός που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να ζήσει ένα τέτοιο ντέρμπι!

Μέχρι τότε πάω να χουχουλιάσω κάτω από τις κουβέρτες γιατι μου φαίνεται ότι κρύωσα σήμερα!!!!

1 σχόλιο:

tzonakos είπε...

MVP ο τερματοφύλακας ;
Εβαλε γκόλ ο Λάκης ;
Ενεση ηθικού αυτη η νίκη δεν συμφωνείς Στάθη ;

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.