Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2008

Φοβού τους Ελληνες

Εκπρόσωποι της Ελλάδας στην Ευρώπη ειναι πλέον οι γνωστοί τρείς.
Εδω που φθάσαμε, κάθε πόντος μετράει. Κάθε νίκη είναι ενα μεγάλο βήμα. Σημασία έχει να δούμε αποτελέσματα σε δυνατά μάτς. Κανεις δεν ειναι ξεγραμμένος, αντίθετα προς όσα γράφουν μεγάλοι αθλητικογράφοι θέλοντας να φανούν προφήτες κατόπιν εορτής. Αφήνουν δηλαδή αιχμές μεσα απο τεχνικές αναλύσεις.
Θέλω σαν φίλαθλος να πώ οτι σήμερα δεν είμαι Ολυμπιακός, αυριο δεν θα ειμαι Παναθηναϊκός ουτε ΑΕΚ.
Ειμαι με όλους και θέλω να μπούν δυνατά για το καλύτερο. Θέλω όλοι να πάρουν αποτέλεσμα, ή έστω βαθμό για την κατάταξη της Ελλάδας.
Ολα ειναι δυνατά. Σκέπτομαι ολα τα σκόρ απο το 3-0 μέχρι το 2-4 και για τους τρείς.Εντάξει ο Παναθηναϊκός εχει θεωρητικά πιο πολλές ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα. Αλλα ποτέ δεν ξέρεις. Τα πρώτα 12-15 λεπτά του κάθε αγώνα θα δείξει αμέσως το τι θα συμβεί. Ολοι βιάζονται. Ξέρουν καλά οτι ενα γκόλ στην αρχή, ή μία αποβολή ή 2 δοκάρια παίζουν ρόλο στην ψυχολογία.
Εκει δηλαδή που δουλεύουν αυτη τη στιγμή οι προπονητές. Aκόμα και στην πολύπαθη ΑΕΚ παλεύουν να ανεβάσουν το ηθικό. Ετσι πρέπει.
Δεν θέλω να χάσει κανένας πάντως. Και προπαντός να μην διασυρθεί ο Ολυμπιακός.
Εχω την αίσθηση οτι αν ένας πει την λέξη "Εργοτέλης" στα αποδυτήρια, θα τους κοπούν τα πόδια :)
Αξιοπρέπεια και ταπεινή σοβαρότητα θέλω απο ΠΑΟ και ΑΕΚ. Οπως είπα, ολα τα σκόρ τα θεωρώ πιθανά. Δεν παίζω Στοίχημα ούτε ξεχνάω τα άλλα θέματα της καθημερινότητας στην Ελλάδα. Αλλα όπως και να το κάνουμε, μια εθνική περηφάνεια - καραμέλλα στην πίκρα, μάς χρειάζεται.

2 σχόλια:

tzonakos είπε...

Tσάκωσε βαθμούλι ο γαβρουά και τώρα ποιός ειναι σίγουρος οτι δεν θα καταφέρει να προκριθεί στην ρεβάνς ;
Αυτο να γίνει και να βγω στο δρόμο φορώντας κόκκινο τριφύλλι λέμε :)
Δύσκολο αλλα ποτέ δεν ξέρεις !

Ανώνυμος είπε...

ουτε να το σκεφτώ δεν θέλω. μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.