Σάββατο 19 Απριλίου 2008

ΠΕΚ

Π όσο
Ε χεις
Κ αθήσει ;

Η περίφημη ΠΕΚ το μόνο που θέλει ειναι να φύγει ο Βαρδινογιάννης.

Σε ενα παράλογο παραλήρημα δεν δέχεται τίποτα και κάνει αντιπολίτευση. Τόση ειναι η ανάγκη του κ.Βγενόπουλου για προβολή και εμπλοκή με τα ποδοσφαιρικά πράγματα που μου θυμίζει Σαλιαρέληδες, Ψωμιάδηδες, Κοσκωτάδες, Τροχανάδες και άλλους τέτοιους.
Θα του πρότεινα να αναλάβει την "Μαρκό" ή κάποια άλλη ποδοσφαιρική ομάδα και σιγα-σιγά να την κάνει τόσο μεγάλη που θα του δείξει αυτουνού του κακού ραλλίστα τι θα έπρεπε να εχει κάνει.
Η πλλλάκα ειναι οτι πολλοί Παναθηναϊκοί τον πιστεύουν και τον ακολουθούν, διαβάζουν κάτι φυλλάδες που δεν γράφουν το παραμικρό καλό για τον Τζίγγερ, συμμετέχουν σε συγκεντρώσεις λέει "διαμαρτυρίας" προβάλλοντας συνεχώς το ανίκητο ερώτημα :
"Θέλετε να ερχόμαστε συνέχεια τρίτοι ;"
Σκοτώνει το ερώτημα. Αραγε εναν Σύλλογο τον αγαπάμε μόνο οταν έρχεται πρώτος ;
Τότε δεν θα έπρεπε να υπάρχουν φίλοι της Λάρισας, του ΠΑΟΚ, του Ηρακλή αλλα κάθε χρόνο να έχουμε μόνο φίλους της ομάδας του λιμανιού.
Δεν διαφωνώ οτι η ιστορία του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια δεν δικαιώθηκε τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο το μαγαζί είναι αλλουνού. Αμα θέλει το πουλάει σε Αραβες, αμα θέλει το κάνει οτι θέλει. Εγω τι δικαίωμα έχω να κάνω σαν γριά ;
Οκ, ηθικό, συναισθηματικό δικαίωμα έχω. Πόσο όμως ;
Στην τελική κε.Βγενόπουλε
Π ολυ
Ε νοχλητικός
Κ ατάντησες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.