Δευτέρα 21 Απριλίου 2008

Γιατι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν ...

...δεν πήγε τόσο καλά όσο θα άξιζε μετα την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος απο την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου ;
Δύο παράγοντες :

- Γκαγκάτσης
- Βόδιαφον

Ας φύγει ο Γκαγκάτσης και ας κλείσει η Βόδαφον και πάμε στοίχημα πόσα πράγματα θα αλλάξουν !

Βλέπουμε το ίδιο έργο κάθε χρόνο. Κάκιστη ποιότητα μπάλλας με ελάχιστες εξαιρέσεις που πνίγονται στην μετριότητα, τον ίδιο πρωταθλητή να ρεζιλεύεται στην Ευρώπη με φωτεινή εξαίρεση τη φετινή χρονιά ομολογουμένως αν και κάτι μου λέει οτι δεν θα το ξανακάνουν αυτο απο τον Πειραιά, ζαλίζονται, διαιτησίες μέτριες με ελάχιστες εξαιρέσεις και μαγειρέματα ειδικά στις τελευταίες αγωνιστικές.
Δεν πανηγυρίζει κανείς. Αντίθετα ο κόσμος θα απομακρυνθεί πάλι απο τα γήπεδα και θα στραφεί σε άλλα αθλήματα και καλά θα κάνει. Αλλα κι εκει φυτρώνουνε Γκαγκάτσηδες.

Προτείνω να μην ξαναγίνει πρωτάθλημα Α' εθνικής στο ποδόσφαιρο. Να αρχίζουμε απο την Γ' Εθνική, αφου γάμα ( τα ) ειναι.
Το πρωτάθλημα Α' εθνικής Σούπερ-Λίγδας να δοθεί μόνιμα στον Ολυμπιακό και οι υπόλοιπες ομάδες να συγχωνευθούν σε το πολύ 5 ομάδες που θα συμμετέχουν σε ξένα πρωταθλήματα.
Εδω, τέλος. Το παίρνει κάθε χρόνο η ομάδα που θα έπρεπε απο καιρό να έχει υποβιβαστεί 2 κατηγορίες κάτω λόγω των προέδρων που ειχε και μόνο !

Και τωρα που ειναι περήφανοι οι φίλοι του μπορούμε όλοι να ασχοληθούμε με κάτι άλλο.
Χαμένος καιρός να ασχολούμαστε με το πρωτάθλημα Α' εθνικής.

Οποιος θέλει να γίνει συντάκτης εδω ας στείλει ενα mail σε μενα και ας προσπαθήσουμε να γράφουμε για αθλητικά νέα για όλα τα σπορ. Το ποδόσφαιρο θα με απασχολήσει μόνο μεχρι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2008. Εκει όπου επιβάλλεται να φανεί η γύμνια του ποδοσφαίρου μας. Γιατι αν ξαναπάμε καλά εκει, τότε ο Γκαγκάτσης θα βγάλει ρίζες και δεν θα δούμε προκοπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.