Παρασκευή 16 Μαΐου 2008

Πρόταση με νόημα

Η πρόταση του Τζίγγερ για πριμοδότηση μιας ομάδας όταν κάποιες άλλες έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα.Θα δίνει νόημα σε κάποια παιχνίδια που όλοι τα είχαμε σίγουρα,και θα ήταν πραγματικά εκπληξη να βλέπαμε κάτι αλλο.'Ισως αμα γίνει πράξη αυτή η πρόταση,να δούμε κάτι διαφορετικό σε κάποια εύκολα ματς στο τέλος του πρωταθλήματος.Αυτο φυσικά αν η βαθμολογική διαφορά των πρώτων η των τελευταίων στην βαθμολογία το επιτρέπει.

Αυτή ηταν μια πρόταση πρωτότυπη αφου θα γινεται νόμιμα μεσω της Σουπερ Λιγκας.Πιστευω πως χρειαζόμαστε κι αλλες τέτοιες προτάσεις.Ειδικά σε οργανωτικό και ποδοσφαιρικό επίπεδο ακόμα περισσότερο,για να ανέβει κι άλλο το πρωτάθλημα μας σε ανταγωνισμό.

5 σχόλια:

tzonakos είπε...

E ; Για ανάλυσέ το λιγο αυτο βρε Ζουκ, δεν κατάλαβα τί θα γίνεται δηλαδή ; ...

zouk είπε...

Για να σου δωσω ενα παραδειγμα.Αν ισχυε αυτο και στην φετινη χρονια,θα μπορουσε ο Παναθηναικος και η ΑΕΚ,να δωσει πριμ μεχρι 100.000 ευρω η καθε ομαδα στον Ηρακλη για να κερδισει το τελευταιο παιχνιδι με τον Ολυμπιακο.Αυτο θα γινεται νομιμα μεσω σουπερ λιγκας.Η ομαδες θα δινουν τα λεφτα στην σουπερ λιγκα και εκεινη στην αλλη ομαδα.

tzonakos είπε...

Α, τωρα κατάλαβα. Καλή ιδέα.
Αυτο επιτρέπεται όμως ; Διεθνώς εννοώ ειναι νόμιμο ;

zouk είπε...

Στην Ισπανια γινεται αυτο.Το λενε ανοιχτα οι προεδροι και δεν διωκεται απο τον νομο.Ειναι σαν μια συμφωνια μεταξυ των προεδρων.Αλλωστε η καθε ομαδα πρεπει να μπορει να κερδισει ετσι κι αλλιως καθε αλλη οποιο κινητρο και αν εχει.
Εδω το παμε λιγο παρακατω,και θελουμε να το κανουμε τελειως νομιμο.Για αυτο μου ακουγετε και πολυ ενδιαφερον και πρωτοτυπο.Απ οτι εχω διαβασει,το εχουν δει σχεδον ολοι οι εκπροσωποι της Superleague με θετικο ματι.

tzonakos είπε...

Θα είχε ενδιαφέρον να μάθω ποιοί ΔΕΝ το βλέπουν θετικά.

Εν πάσει περιπτώσει ο Τζίγκερ σκέφτηκε κάποιο είδος "ένεσης" για να τονωθεί το ενδιαφέρον για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα και καλά κάνει.
Πιστεύω οτι ειναι απο τους λίγους που βλέπει πεντακάθαρα οτι το ενδιαφέρον του κόσμου εχει ατονήσει για το ποδόσφαιρο και πέφτει πολλή μουρμούρα που φουντώνει και απο τις φυλλάδες κιόλας, τα είπαμε αυτά.
Για να δούμε πώς θα πάει !

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.