Κυριακή 31 Αυγούστου 2008

Επιτέλους!



Την Κυριακή 23 Σεπτέμβρη του 1984 ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην Ριζούπολή 3-1 τον Απόλλων Αθηνών εκείνη την χρονιά πήραμε το πρωτάθλημα. Μια άλλη Κυριακή, 25 Αυγούστου του 2002 Ο ΠΑΟΚ του Αναστασιάδη θα έριχνε μια 4αρα στον ΠΑΟ του ...Σάντος και θα άναβε φωτιές στην Τούμπα. Την πρωταπριλιά του 2007 θα περάσουμε νικηφόρα από την Νίκαια νικώντας τον Ιωνικό με 0-2.

Με τις τρεις αυτές νίκες θα συνδεσει το πετυχημένο ξεκίνημα του, στο νέο πρωτάθλημα που άρχισε το σαββατοκύριακο, Ο ΠΑΟΚ. Η νίκη με 2-0 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο θα είναι η πρώτη εκτός έδρας νίκη σε πρεμιέρα μετά από 24 ολόκληρα χρόνια,η πρώτη νίκη σε πρεμιέρα μετά από 6 χρόνια και η πρώτη εκτός έδρας νίκη - μακριά από την Θεσσαλονίκη γιατί η Καλαμαριά δεν πιάνεται! -μετά από 16 μήνες !!

Το κυριότερό όμως δεν είναι στην νίκη! Το κυριότερο είναι ότι η ομάδα μου έπαιξε πάρα πολυ ωραίο ποδόσφαιρο και έδειξε ψυχραιμία, ομαδικότητα και πολλές λύσεις μέσα στο γήπεδο! Μπορεί ο ΟΦΗ να μην μπόρεσε να μας κοντράρει πολύ αλλά πιστεύω την επόμενη αγωνιστική απέναντι στην ξαδέρφη του Νότου θα δείξουμε τι αξίζουμε στα ντέρμπυ! Δεν ξέρω αν θα ξεπλύνουμε την περσινή ντροπή, άλλα είμαι σίγουρος ότι τέτοιες εμφανίσεις όπως αυτές πέρσι θα μείνουν στα χρονοντούλαπα της ιστορίας!

Πάντως πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό δεν μπορώ να βρω κάποιον να υστερεί σε απόδοση! Τα συγχαρητήρια μου στον Φερνάντο από το Εστορίλ λοιπόν! Αλλά μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα! Θέλουμε πολλές εμφανίσεις για να υσηχάσουν τα ματάκια μας από τα περσινά!

Και κυρίως πολλά όμορφα γκολ όπως το δεύτερο που σας δίνω εδώ στο βίντεο.


4 σχόλια:

tzonakos είπε...

Πράγματι ωραίο το γκόλ Στάθη.
Συγχαρητήρια για την νίκη με τόσο εντυπωσιακό τρόπο, εκτος έδρας.
Η συνέχεια πρέπει να ειναι ανάλογη και πιστεύω οτι θα ειναι.
Δεν αρκει μία νίκη για να πείς οτι κάτι αλλάζει. Ειδες πέρισι ; Αν δεν πέρναγαν τα Χριστούγεννα δεν μπορούσαμε να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη για καμμία ομάδα απο τις 8-9 πρώτες. Ετσι θα γίνει και φέτος.
Σεμνά και ταπεινά που λεει κι ο "καταλληλότερος" και να ξέρεις, ζηλεύω τον κόσμο σας, ειστε παρόντες και γουστάρετε.

Κούκος είπε...

Μπράβο στον ΠΑΟΚ για τη σπουδαία του νίκη. Και να μην ξεχνάμε. Πάντα, ένας καλός και ανταγωνιστικός ΠΑΟΚ, κάνει το πρωτάθλημα καλύτερο.

tzonakos είπε...

Εγω θα έλεγα "ενας καλός και ανταγωνιστικός..." για όλες τις ομάδες.
Δεν υπάρχουν πρώτες, δεύτερες και τρίτες ομάδες παρα μόνο στη βαθμολογία, στο τέλος κάθε σεζόν.

Stepas είπε...

Πολύ σωστά τα όσα λες στο ποστ σου για τον ΠΑΟΚ.Δεν είναι τόσο η νίκη που μετράει όσο η εμφάνιση.

Πάντως δεν κάναμε και τίποτα τρομερό.Κερδίσαμε μία ομάδα κακή που έχει και πολλά προβλήματα εξωαγωνιστικά.Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους γιατί τα δύσκολα έρχονται.

Μακάρι όλες οι ομάδες να είναι ανταγωνιστικές και να δούμε καλό πρωτάθλημα.Την 1η αγωνιστική πάντως είδαμε εντυπωσιακά γκολ (Κονσεϊσάο,Ταϊντέ,Βλονταρτσικ, Εντίνιο)

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.