Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

Απο δω και πέρα μπάλλα

Το λέγαμε πριν ενα, ενάμισι μήνα, οτι πρέπει να περάσουν κάποιοι αγώνες για να μπορούμε να πούμε με ασφάλεια σχετική, κάποια πράγματα για τις ομάδες της φετινής Σουπερλίγκας.
Εχουμε δει μεχρι τώρα παιχνίδια αρκετά, και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη.
Ξέρουμε πάνω - κάτω τι μπορεί να κάνουν οι γνωστές ομάδες που κάθε χρόνο πρωταγωνιστούν.
Είδαμε και τις λεγόμενες 'μικρές' και δεν ειναι να τις υποτιμήσει κανείς.
Δηλαδή καλύτερα να μην τις θεωρούμε ασήμαντες κι εύκολες κι ετσι ακόμα καλύτερα θα δούμε ενα πρωτάθλημα απρόβλεπτο, με συγκινήσεις. Εφτασε ο καιρός να δούμε κάτι καλύτερο απο δω και πέρα.
Αλλά δεν κάνω ανάλυση ακόμα, θα περιμένω ενα μήνα ακόμα και βλέπουμε.

Ο ΠΑΟΚ θεωρώ οτι ειναι μεχρι τώρα ο πρωταγωνιστής που βρίσκεται δεύτερος στην βαθμολογία ( 19β. ) και παίζει με τον πρώτο Ολυμπιακό, (20β.) στον Πειραιά. Ομως όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα κοιτάζει τον ΠΑΟΚ και όχι τόσο τον χορτασμένο απο εγχώριους τίτλους γηπεδούχο. Θα δούμε αν οι φιλοδοξίες των Θεσσαλονικιών ειναι βάσιμες, αν καταφέρουν να πάρουν βαθμούς στο Καραϊσκάκη. Ταυτόχρονα θα δούμε αν η έδρα του Πειραιά είναι ανίκητη. Βλέπω 1-1.
Απο κει και περα ο λαβωμένος απο βαθμολογικές απώλειες Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Λάρισα που θέλει το κάτι παραπάνω και μπορεί ακόμα και να νικήσει. Ανυπομονώ πολυ να δω αυτο το παιχνίδι. Βλέπω 1-1.
ΑΕΚ με Πανσερραϊκό αναμένεται να νικήσει εύκολα αλλα οι εκπλήξεις παραμονεύουν. Κάτι μου λέει οτι εδω θα έχουμε επίσης 1-1.
Πανιώνιος - Ηρακλής ... ερωτηματικό λόγω αλλαγής προπονητή στη Ν.Σμύρνη. Βλέπω 1-0
Πανθρακικός - Ξάνθη, ντέρμπι Θράκης ! Η Ξάνθη ασταθής, ο Πανθρακικός πιστεύω θα ανέβει στη συνέχεια πολύ. Βλέπω 2-1.
Εργοτέλης-Θρασύβουλος και Λεβαδειακός-ΟΦΗ ειναι ο ορισμός του 0-0 ... με το συμπάθειο.
( Οχι, ο Κουτσιανικούλης δεν θα σκοράρει ξανά, το έκανε για να λένε στο Γάβρο γι αυτον )
Αρης - Αστέρας : Ο Αρης με εχει προβληματίσει, μου φαίνεται φετος αρκετά 'σκόρπιος', ασύνδετος. Ο Αστέρας ειναι η ομάδα που λάτρεψα πέρισι αλλα κάκιωσα που δεν βγήκε Τσου-Λου αλλα βέβαια παραμένω φαν του Καρντόσο. Βλέπω τα πάντα απο 0-0 μέχρι 2-0 μεχρι 1-3. Διαλέγω το διπλό και δεν φημίζομαι για το οτι τις προβλέψεις μου τις παίζω κιόλας και κάνω λεφτά :)

3 σχόλια:

KitsosMitsos είπε...

Πρόβλεψες την ισοπαλία και το σκορ στο ΑΕΛ-ΠΑΟ. Τα επεισόδια όμως...
Επίσης έπιασες και την ισοπαλία της ΑΕΚ, αλλά χωρίς το σκορ.
Καλή αρχή!

tzonakos είπε...

Πρόβλεψα μεχρι τωρα τις ισοπαλίες ΑΕΚ και Παναθηναϊκού και για τον Αρη εγραψα οτι ολα ειναι ανοιχτά, προτίμησα το διπλό κι όμως ηρθε κι αυτο Χ.
Για να δούμε πόσο καλός θα ειμαι και στα σημερινά ματς στις προβλέψεις μου.

Stepas είπε...

Στα χτεσινά πραγματικά τα πήγες εξαιρετικά. Μπόρεσες να προβλέψεις και τις 3 γκέλες των "φαβορί". Για να δούμε και σήμερα.

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.