Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Μονομάχια στον πράσινο βάλτο...

Χωρίς νικητή έληξε η μονομαχία στον πράσινο βάλτο της Τούμπας, αφού δεν καταφέραμε να σκοράρουμε σε ένα πολύ κακό παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες μπήκαν με το μυαλό στην άμυνα. Και καλά ο Άρης, αυτός έχει να σκοράρει στην Τούμπα από το 2004 με τον αλήστου μνήμης Σανχούρχο, εμείς τι κάναμε??

Τίποτε απολύτως, είναι η σωστή απάντηση. Τι να πεις για την ομάδα σου όταν ο Μαρκαντωνης είναι ο καλύτερος σου παίκτης και όταν παίκτες όπως ο Ιβιτς και ο Μπακαγιοκο δεν λέρωσαν το βρακάκι τους στην λάσπη της Τούμπας. Για να μην μιλήσω και για τον Βερόν που από το 70' δεν μπορούσε να τρέξει.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς αλλά δεν είναι ο λόγος που χάσαμε το ματς γιατί σαν να το χάσαμε νιώθω. Και νιώθω έτσι γιατι ακόμα και αυτόν τον Άρη που δεν μπορεί να σκοράρει, αυτόν τον ΄Αρη που εγω αν τον κατέβαζα για να χάσει δεν θα τον κατέβαζα έτσι αφήνοντας τον Νεμπεγλέρα εκτός και τον Λαμπριάκο στο πάγκο, αυτόν λοιπόν τον Άρη δεν πιστεύω ότι μπορώ να νικήσω στο Χαριλάου... Μακάρι να με διαψεύσουν αλλά αυτό το πιστεύω βλέποντας σήμερα αλλά και με την ΑΕΚ αυτη την ομάδα.

Και χάσαμε γιατί δεν παίξαμε. Όχι δεν παίξαμε καλά, όχι δεν παίξαμε με πάθος. Χάσαμε για τι δεν παίξαμε καθόλου! Η ομάδα έχει κάνει κοιλιά και συν τοις άλλοις χάνει και στελέχη με τραυματισμούς! Ελπίζω ο Σνάουτσερ να είναι καλά γιατί ο Αραμπατζής δεν την παλεύει αλλά και δεν παλεύεται!

Βέβαια το μόνο θετικό από το ματς είναι ότι ο ΚυρΚικης μένει! :-)
Πάντως οφείλω να δώσω στον φίλο μου τον Αρειανό το Δημήτρη Συγχαρητήρια! Δημοσίως!



Και ας σας δώσω κάποια βιντεάκια από την ατμόσφαιρα της Τούμπας που ήταν το μόνο που άξιζε - μέχρι δηλαδή που κάποιοι μαλάκες στο 10' λεπτο ανακόψουν τον όποιο ρυθμό είχαμε όπως και στο ματς του πρωταθλήματος... Τι να πεις.. μερικοί δεν πρόκειται να μάθουν.... Δυστυχώς...

Και για να ευθυμίσουμε λιγάκι ...



Σύγχρονες μέθοδοι για την αποστράγγιση....

Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε κάτι καλύτερο στο μέλλον αρχίζοντας από την Κυριακή με τον Πανθρακικό.

1 σχόλιο:

tzonakos είπε...

Να σου πω την αλήθεια διαφωνώ λιγάκι.
Ενα δεδομένο ειναι η λασπομαχία, οκ, την είδαμε και στο άλλο ματς του Πανθρακιού με τον Παναθηναϊκό.
Ομως δεν μπορώ να πω οτι δεν μου άρεσε ο ΠΑΟΚ. Ειχε ενα περίεργο μίγμα πάθους με φοβία, σαν να φοβήθηκε τον Αρη.
Απο την άλλη ο Αρης έδειξε παραπάνω θράσος αλλα δεν ξεχώρισα κάποιον παίκτη ιδιαίτερα απ οσο ειδα εγω στην τιβι λέω. Αντίθετα η μαχητικότητα των περισσότερων παικτών του ΠΑΟΚ μου άρεσε, ωστόσο δεν ανέβασαν απόδοση όπως περίμενα και η ομάδα σου δεν πίεσε περισσότερο στην επίθεση.
Νομίζω οτι αν ο Σάντος είχε την μεσαία γραμμή να παίζει εστω και ενα μέτρο πιο μπροστά θα έβγαιναν ευκαιρίες.
Ξαναλέω αυτη την εντύπωση πήρα εγω βλέποντας το ματς.
Επίσης έδειξαν λιγο κουρασμένοι.

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.