Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ...





Το μέλος είχε πει πριν από το πρώτο ματς πως ο σωστός Ολυμπιακός πρέπει να πάρει σκορ πρόκρισης στο Καραϊσκάκη. Αλήθεια την ταπεινότητα δεν την έμαθε από τις ευρωπαϊκές βραδιές στην Πανάθα; Ακόμα και οι υπόλοιποι παίχτουρες αλλά και γαυροσυντάκτες- γαυροεκφωνητές (πουρουπουπού- Χελάκης) πως αυτή η ομάδα δεν γίνεται να δημιουργήσει πρόβλημα στον καλό Ολυμπιακό. Τώρα κρύβονται όλοι πίσω από την "αντικειμενικότητά" τους. Μιλάνε για λάθη του παρελθόντος (κάτι σε Νδ παραπέμπει αυτό) για λάθος φιλοσοφία και τα ρέστα. Βέβαια μην γελιόμαστε. Οι ίδιοι τον Μάιο στην στέψη θα λένε για την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και πως τώρα πρέπει να αφοσιωθεί και στην Ευρώπη και όλα αυτά που ακούμε τόσα χρόνια.


Ας το πάρουν χαμπάρι οι γαύροι. Η βαριά φανέλα στην Ευρώπη θέλει κόπο και θυσίες. Θέλει χαμένα πρωταθλήματα. Θέλει ταπεινότητά, και σίγουρα δεν θέλει εύνοια από την διαιτησία. Γιατί με την τελευταία δεν πας πουθενά. Και για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους ναι, στην ψωροκώσταινα ο γαύρος έχει την ομάδα, που ξέρει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, να παίρνει τους αγώνες και τους τίτλοι. Έξω από εδώ όμως είναι ένα ΤΙΠΟΤΑ.

Και όσο πιο γρήγορα αποδεχτούνε αυτόν τον χαρακτηρισμό τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσουν να αποκτήσουν νοοτροπία ευρωπαϊκής ομάδας. Και όσο πιο γρήγορα σταματήσουν να γλύφουν εκεί στην 7 τα αρχίδια του Κόκκαλη άλλο τόσο πιο γρήγορα θα ανοίξει το μυαλό τους για να αντιδράσουν για το καλό της ομάδας τους. Όπως γίνεται με εμάς που καμιά διοίκηση δεν είναι τέλεια για την ομάδα. Τα χώναμε στον Βαρδινογιάννη και τώρα τα χώνουμε στους πολυμετοχικούς. Μέχρι και ο Γιαννακόπουλος τα έχει ακούσει όταν χρειαστεί. Γιατί πάνω από όλα είναι η ομάδα. Τα λέω αυτά εγώ που είμαι κυρίως μπασκετικός και δεν είμαι κιόλας και υπέρμαχος της νοοτροπίας Γιαννακόπουλου αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Βέβαια τον Μάιο θα ξαναβγεί ο Τζόρτζεβιτς και θα μιλάει για μεγαλεία. Και το γαύρικο κοπάδι θα χαίρεται που έχει τέτοιον πρόεδρα που σαρώνει τα πρωταθλήματα. Εγώ δεν θέλω τα πρωταθλήματα. Όχι πως με χαλάνε κιόλας. Αλλά προτιμώ μεγάλες πορείες στην Ευρώπη από τις μεγάλες πορείες στην Καλαμαριά (δεν έχω κάτι με την ομάδα, μια χαρά ομάδα είναι).

ΥΓ Το μαντρόσκυλο σε πιο λαγούμι χώθηκε;

ΥΓ2 Αυτός ο Γιαννάκης έχει ξεφύγει. Άρχισε την προπαγάνδα για την διαιτησία; Μου φαίνεται πως φοβαται πάρα πολύ το μάτς και καλά κάνει δηλαδή. Αλλά μη λέει παπαριές για διαιτησία. Και να σταματήσει για λίγο το γλύψιμο στους αδερφούς. Χαλάει την εικόνα που είχα για αυτόν όταν την έφτιαξε επί εθνικής.

ΥΓ3 Το υπερηχητικό στο μπασκετάκι πάει για μεγάλα πράγματα. Μόνο την Μπαρτσελόνα φοβάμαι αλλά όλο και πιο λίγο γιατί φορμαρίστηκε σαν ομάδα πάρα πολύ νωρίς. Τώρα κάνει κοιλιά και μάλλον θα είναι μέχρι το τέλος σε καθοδική πορεία.

ΥΓ4 Μένετε Ελλάδα (ως συνήθως δηλαδή)… Συνηθίστε το

ΥΓ5 Νέα Ριζούπολη ετοιμάζουν στο τηγάνι; Μόνο έτσι μπορείτε.

ΥΓ6 Αυτός ο πουρουπουπού είναι όλα τα λεφτά. Μιλάμε σε κάθε φάση της Βιγιαρεάλ μπορεί και να τον έπαιζε από ευχαρίστηση. Ξελαρυγγιάστηκε ο άνθρωπος για τα κόκκινα ιδεώδη του.

ΥΓ7 Η εικόνα είναι από το αγαπητό γατί.

island

1 σχόλιο:

tzonakos είπε...

Θα σε πούνε αντι-ολυμπιακό βρε island :)
Για να λέμε του στραβού το δίκιο, αν δεν ειχε τσιμπήσει η Πανάθα το βαθμό ( που έπρεπε διπλό να ήταν ) στο ΤσουΛου δεν θα σηκώναμε τώρα τόσο κεφάλι στους Γάβρους.
[ Για την ακρίβεια αντιγαβρικό θα σε πούν αλλα αυτό ειναι και πιο σωστό ]
Κάτσε να προκριθούμε πρώτα γιατι την ρεβάνς τηνε φοβάμαι λιγουλάκι.
Ας είμαστε εμείς ταπεινοί και ψύχραιμοι κι άστους γάβρους να καμαρώνουν πρωταθλήματα με ζμπρώξιμο. Χάρισμά τους.
Υπ όψιν οτι αμα προκριθούμε στους 4 του Champions League θα κάτσουν να μας βλέπουν απο τους καναπέδες. Δεν ειναι και λίγο να ξέρεις οτι σε βλέπουν όλοι οι γάβροι !
Χοχοχοχο :)

Αυτος ο πουρουπουπού δεν γίνεται να ζητήσουν απο τον Παναθηναϊκό να μην περιγράψει ποτέ ξανά αγωνα του ΠΑΟ ;
Μιλάμε θέλω να τον πλακώσω στις φάπες.

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.