Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Δηλώσεις γκρίνιας Σάντος.

'Ακουσα τον Κο Σάντος να λάει "αλλα πλέι οφ εγω δεν παίζω".Στο καλό και να μας γράφει αμα δεν θέλει να παίζει,εκτός αμα ξέρει απο τώρα οτι η ομάδα του δεν μπορεί να πάρει καλύτερη θέση απο την 6η στο πρωτάθλημα του χρόνου.Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την γκρίνια.Ξέρουν όλοι απο την αρχή του πρωταθλήματος οτι θα υπάρχουν πλέι οφ.Ας συμβιβαστούν με την ιδέα.Δεν είναι καν η πρώτη χρονιά που γίνεται αυτό.Είναι η δεύτερη και θα έπρεπε να το δούνε σοβαρά.Εμένα αυτό που μου βγάζει ο ΠΑΟΚ ειναι νοοτροπία μικρής ομάδας.Εχει πάρει την δεύτερη θέση και φοβάται οτι θα την χάσει.Ας τους πληροφορήσω εγω οτι δεν εχουν πάρει τίποτα γιατί το πρωτάθλημα για τις θέσεις 2-5 δεν εχει τελειώσει ακόμα.Αμα είναι μάγκες ας κάνουν αυτό που έκαναν στην κανονική διάρκεια και ας βγουν στο Τσάμπιονς Λιγκ.Κατι βέβαια οχι καλό για την χώρα μας(θα παίξουν 2 προκριματικά με κλήρωση στους αδύνατους και φυσικά λίγες πιθανότητες πρόκρισης) αλλα αμα τα καταφέρουν θα το αξίζουν τουλάχιστον πραγματικά.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πόσο κόμπλεξ βγάζεις ρε συ? Πραγματικά χαίρομαι γι αυτό, φοβάστε ρε ποντίκια γιατί ο γίγαντας ξύπνησε! Ναι ρε δεν θα ξαναπαίξουμε γιατί θα πάρουμε το πρωτάθλημα.

zouk είπε...

Εγω βγαζω κομπλεξ η ο Σαντος?

tzonakos είπε...

Πραγματικά πιστεύω οτι κανείς δεν ήθελε αυτά τα playoffs.
Και ο Τεν Κάτε κατι ειχε πει γι αυτά.

Βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί ο πρώτος ΔΕΝ παίζει πλεη οφφς όπως στα άλλα αθλήματα ;
Η μήπως θα το αλλάξουν αυτο οταν ο Ολυμπιακός βγεί δεύτερος - τρίτος ;

Να γίνουν καθαρά παιχνίδια και στο γήπεδο θα φανεί η καλύτερη ομάδα.
Αφου καλούνται να παίξουν, πρέπει να παλέψουν, ο ΠΑΟΚ μάλιστα θα ξεκινήσει με προβάδισμα.

zouk είπε...

Και ο Τεν κατε ειχε την γκρινια του,αλλα δεν ειπε "εγω αλλα πλει οφ δεν παιζω".Δεν ειναι δικο του θεμα η διοργανωση του πρωταθληματος και δεν μπορει να απειλει κανεναν.
Δεν θα πω τιποτα για το παιχνιδι εκτος του οτι η ομδα δεν μου αρεσε οταν ειμασταν και οι δυο ομαδες με 11 παιχτες.
Θελω νικη την Τεταρτη με την ΑΕΚ.

tzonakos είπε...

Δεν ειδα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλα απο οσα λιγα στιγμιότυπα και σχόλια κατάλαβα οτι ο Τεν Κατε θα βολευτόταν και με ισοπαλία.
Ο Σάντος μάλλον δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα κάποιων παικτών του και δεν ειναι η πρώτη φορά.Θα δούμε, δεν εχει τελειώσει ακόμα τίποτα, έχουμε συνέχεια.

gatti είπε...

...και βέβαια όλη αυτή η γκρίνια για τα πλέι οφ προέρχεται από την φημολογία ότι τα πλέι οφ είναι ιδέα του Παναθηναϊκού που δεν μπορεί να βγει όχι πρώτος αλλά ούτε δεύτερος την κανονική περίοδο και ήθελε να έχει μια έξτρα ευκαιρία μέσω των πλέι οφ για να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκείνο που δεν λένε είναι πως όλοι γούσταραν πλέι οφ γιατί βλέπουν τα ταμεία τους να έχουν έξτρα έσοδα από τηλεοπτικά και εισιτήρια.

Οπως επίσης εκείνο που ξεχνάνε είναι ότι όλοι συμφώνησαν πως θα ισχύσουν και φέτος τα πλέι οφ. Δεν τους τράβηξε κανείς να παίξουν με το ζόρι...

zouk είπε...

Και συγκεκριμενα ο ΠΑΟΚ εβγαλε μινι διαρκειας για τα πλει οφ.

Εγω ενα πραγμα ξερω.Περιμενα οτι στην κανονικη διαρκεια θα βγω δευτερος αφου ο Ολυμπιακος ειχε φυγει αρκετα μπροστα.Οπως πιστευω οτι ειμαστε ικανοι να παρουμε την δευτερη θεση τωρα ετσι θα το πιστευα και αν την ειχαμε παρει στην καονονικη διαρκεια.Δεν θα καθομουν να γκρινιαξω γιατι να εχει πλει οφ.Ηταν κατι δεδομενο απο την αρχη της χρονιας.

tzonakos είπε...

Εγω του ςκαταλαβαίβω τους προπονητές σε ενα βαθμό. Πιστεύω ωστόσο οτι ο σάντος βγάζει μεγαλύτερη ηττοπάθεια σε σχέση με τους άλλους προπονητές και μάλλον κάτι ξέρει, ισως ξέρει οτι η ομάδα του δεν τραβάει όσο θα έπρεπε και οτι αν δεν κερδίσει τα πλέη οφφ μπορεί να κριθεί αρνητικά.

Και ομως εκ του αποτελέσματος εχει πάει περίφημα φέτος ο ΠΑΟΚ συνολικά.

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.