Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Επιστροφές Ποδοσφαιριστών

Ο Λομανά Λουά Λουά γύρισε.Ο Καστίγιο απ οτι ακούγετε πλησιάζει.Εγώ πραγματικά σαν Παναθηναικός πανηγυρίζω αυτές τις επιστροφές.Δεν θεωρώ οτι θα ανεβάσουν το επίπεδο του ποδοσφαίρου στον αντίπαλο.Φαντάζομαι και πολλοί φίλοι Ολυμπιακοί δεν θα χαίρονται για αυτές.Το ίδιο ισχύει και για εμάς.Όταν πήραμε πίσω τον Γιούρκα,δεν χάρηκα ιδιαίτερα.Στην Ελλάδα ειδικά κάνουν κακό με την λογική οτι επιστρέφουν σε ένα κατώτερο πρωτάθλημα απ ότι του εξωτερικού.Μοναδική εξαίρεση ίσως είναι ο Καραγκούνης.Ο Φύσσας αν θυμάμαι καλά,μετά την επιστροφή του έπαιξε σε ενα μόνο παιχνίδι.Το σίγουρο είναι οτι ο Κόκκαλης έχει τις δικές του λογικές στα θέματα τον μεταγραφών και πιστεύει οτι αυτοί οι παίχτες θα ξυπνήσουν και του υπόλοιπους.

Φυσικά δεν μιλαω για περιπτώσεις επιστροφής ποδοσφαιριστών σε αλλη Ελληνική ομάδα,αλλα μόνο για επιστροφή στην ίδια.Ας πούμε οτι ο Κατσουράνης που ηρθε στον Παναθηναικό ή ο Κυργίακος που γύρισε πέρσι για την ΑΕΚ είναι διαφορετικές περιπτώσεις.Ήρθαν σε καινούργια ομάδα και είχαν αρκετά να αποδίξουν.

Λίγες μέρες εχουν μείνει για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.Λίγα πράγματα βλέπουμε απο τις ομάδες.Ρευστό πολύ δεν υπάρχει και οι ομάδες προτιμούν να αφήσουν τα πολλά για το καλοκαίρι που υπάρχουν περισσότερες επιλογές.Ελπίζω να δούμε καλά παιχνίδια στην συνέχεια και λιγότερη βία η οποία φέτος ειναι αυξημένη.

4 σχόλια:

4minister είπε...

Ο Γιορίκας έχει πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα, απ' ότι μαθαίνω και οδεύει ολοταχώς για νυστέρι.

Ο Χουνέρι Καστίγιο άκυρον, ημιανάπαυσις. Μένει στον πάγο. Όχι του Θείου, του Αχμέτωφ.

tzonakos είπε...

Eμένα δεν με χαλάνε ιδιαίτερα οι επιστροφές και μπορώ να πω οτι μερικές ειναι καλές. Οπως ο Λούα Λούα και όπως φυσικά ο Καραγκούνης όπως αποδείχθηκε.
Αντε καλως να ρθει και ο Μπαμπαγκίντα :) στο λιμάνι.
Κάτι διάβασα για Ταβλαρίδη, κάτι λέγανε για τον Γκέκα λιγο παλιότερα κλπ.
Τον Κυριάκο μπορεί να τον ήθελα πισω στον ΠΑΟ.
Δυστυχώς πλεον λίγοι καλοί παίκτες Ελληνες κυκλοφορούν και ειναι αξίας και μια επιστροφή τους στην ίδια ομάδα θα άλλαζε κατι σε μεγάλο βαθμό.

Κι αν αποδειχθεί οτι ο Δημούτσος πχ ειναι εντάξει και επιστρέψει πάλι στον ΠΑΟ, θα ειναι ενας απο αυτούς που αναφέρεις ; Ο Μάντζιος δεν ξαναγύρισε ;
Οκ ο Λυμπερόπουλος πλεον αν ξαναγυρίσει δεν θα ναι κατι σημαντικό.
Νομίζω οτι ο κύκλος ενός ποδοσφαιριστή κλείνει νωρίτερα απ οσο νομίζουμε.

zouk είπε...

Ειμαι της αποψης οτι ειναι πισωγυρισμα για μια ομαδα να ερχονται πισω παλιοι παιχτες.Νομιζω οτι για τον Παναθηναικο που εχω αυτη την στιγμη και τον Παναθηναικο που ονειρευομαι στο μελλον ο Δημουτσος ειναι λιγος Γιαννη,δυστηχως.

tzonakos είπε...

Nαι δεν διαφωνώ, απλά παράδειγμα τον ανέφερα επειδη μου ήρθαν στο μυαλό αυτος, ο Λεοντίου, ο Νίνης και κάποια νέα παιδιά που βγήκαν παλιότερα.
Αν δεν προχωράνε όπως περιμένουμε τα νεα παιδιά ( για χ, ψ λόγους ) και απο την άλλη ξανάρχονται παλιές "δόξες" τότε εμένα μου φαίνεται σαν ανεπαρκεια αυτό. Ελλειψη, φτώχια.

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.