Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2007

Γιαννακόπουλος-Τζίγγερ σημειώσατε διπλό

'Ετσι είδα εγω την συνέντευξη τύπου που έδωσε εσπευσμένα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι.Κάτι το οποίο ξεκίνησε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος σαν να ήταν στην έδρα του,φαίνεται να κερδίζει τις εντυπώσεις ο Τζίγγερ,κάνοντας μια συνέντευξη την οποία δεν ειχε σχεδιάσει αλλα χρειάστηκε για να λύσει κάποια καυτά θέματα του Παναθηναικού.

Μήλισε για την ticket club και τους οργανωμένους καθώς και για την βία που προσπαθεί να βγάλει απο τον Παναθηναικό,και θα το κάνει με όποιο τρόπο χρειάζεται.Απο εκει και πέρα είπε πως αν εχει πραγματικά πρόβλημα ο ερασιτέχνης με τα εισητήρια μπορούν να πάνε στα δικαστήρια.Ειναι πιο αντρίκιο απο το να προσπαθεί να κάνει λαικά δικαστήρια.

Ταυτόχρονα έκανε πρόταση να υπάρχουν μέλη και να βγαίνουν και απο εκει αρκετά χρήματα.Φαντάζομαι ειχε στο μυαλλό του τα μέλη του Ολυμπιακού που δίνουν ενα ποσό κάθε χρόνο το οποίο πάει σε όποιο τμήμα έχει ανάγκη.Σημείωσε οτι είναι εδω αυτός και η οικογένεια του αν εχει ανάγκη ο ερασιτέχνης αλλα μέχρι τώρα δεν του εχει ζητήσει κανείς βοήθεια εκτός απο αθλήτες του ερασιτέχνη.Κοινώς αυτό που καταλαβαίνω εγω οτι θέλει να πει,είναι οτι ειναι πιο Παναθηναικός απο τον Θανάση,και αν χρειαστεί δεν έχει πρόβλημα να βοηθήσει αρκεί να του το ζητήσουν.

'Εβαλε τέλος στα σενάρια πρότασης για την πώληση της ΠΑΕ και είπε πως δεν θα ανεχτεί απο κανέναν να βρίζει τους παίχτες.Παραθέτω μερικά απο τα ακριβή λόγια του απο την συνέντευξη.

"Τι είναι ο ερασιτέχνης; Λαϊκό δικαστήριο; Το θέμα έχει τελειώσει για μένα και δεν θα ανεχτώ κάτι παρόμοιο ξανά στο μέλλον. Στόχο είχε τον Παναθηναϊκό και να θέσει στον κόσμο διλήμματα. Ο ερασιτέχνης πεθαίνει, διοικείται αναχρονιστικά. Θέλει βοήθεια; Εδώ είμαι εγώ."


"Δεν έχει έρθει κανένας από τον ερασιτέχνη να ζητήσει χρήματα για ενίσχυση των τμημάτων. Εδώ είμαι, εγώ κι η οικογένειά μου, όχι η ΠΑΕ. Δεν επιτρέπεται να υπάρχουν αθλητές στον ΠΑΟ και να ζητάνε χρήματα από γραφείο σε γραφείο. Αυτό είναι ελεημοσύνη. "

"Ο ερασιτέχνης διοικείται ερασιτεχνικά και κάνω μία πρόταση. Γιατί δεν ανοίγει την πόρτα στον κόσμο να γραφτεί μέλος;Το θέμα είναι ξεκάθαρο δεν υπάρχει θέμα αγοροπωλησίας. Δεν πωλείται η ΠΑΕ. Το δηλώνω εδώ και τώρα."

Για ολόκληρη την συνέντευξη μπορείτε να πάτε στο παρακάτω λινκ :
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=104774

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το καρκινωμα του Παναθηναικου εβγαλε γλωσσα!!!!Εχει καταντησει τον Παναθηναικο στο ποδοσφαιρο μικρομεσαια ομαδα..αυτο ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ!!!
Τζιγκερ πουλα και παρε τον π0υλο!!
ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ

zouk είπε...

Τωρα που ειναι στα σχεδια το νεο γηπεδο δεν υπαρχει περιπτωση να πουλησει ο Τζιγγερ,ασε που αμφιβαλω αν θα το εκανε ετσι κι αλλιως.Το ειπε αλλωστε.Δεν πωλειται η ΠΑΕ.Καλο θα ειναι να εχουμε υπομονη μηπως δουμε κατι καλυτερο αγωνιστικά στο μελλον.
Δεν λεω να στηριξουμε σωνει και καλα τον Τζιγγερ,αλλα τουλαχιστον τους παιχτες.

tzonakos είπε...

Αρχικά θα λεγα οτι συμφωνώ με τον druid απο πάνω ( αν είσια κιόλας ο γνωστός druid τότε τα χουμε πεί κι αλλού ).
Η σκέψη/σύνθημα ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ έρχεται αυτόματα στο μυαλό αν δει κανείς ακόμα κι αν δεν ειναι Παναθηναϊκάκιας τις επιτυχίες και τις επενδύσεις στο μπάσκετ, αλαλ και στο βόλλεϊ.
Συγκρίνεις με τα αποτελέσματα της ΠΑΕ τα τελευταία 4-5 χρόνια κι αμέσως σου έρχεται εύκολα η σκέψη ΠΑΥΛΟ κλπ...

Ομως ο Τζίγκερ έδειξε στόφα ηγέτη ξεκόβοντας και δεν ξέρω ποιόν πιστεύει ο απλός φίλαθλος : Τον Τζίγκερ, ή τους κοντούς ;
Πιστεύετε οτι κάποιος απο τους δύο είναι ικανός να πεί μη αλήθειες και έμμεσα να βλάψει τον Σύλλογο ;

tzonakos είπε...

Aλλά...
ενα πράγμα δεν εχω καταλάβει.
Είναι δυνατόν απο την ΠΑΕ να έκαναν κάτι ωστε να "φάνε" λεφτά απο τον ερασιτέχνη ;
Γιατι να το κάνουν αυτό ;
Μήπως πρόκειται περι κάποιυ γραφειοκρατικού λάθους ;
Αν δεν πρόκειται περι απλών λαθών, τότε ο Γιαννακόπουλος λέει ψέμματα ; Δεν νομίζω, άρα τι συμβαίνει ;

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.