Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2007

ΠΑΟΚ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ : 3-1

(φώτο από goalnews)
Εύκολα ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Πανιώνιο σήμερα το απόγευμά στην Τούμπα. Προηγούμένως είχε προηγηθεί και η μεγάλη συγκέντρωση των οπαδών του ΠΑΟΚ στις 13.00 στην Καμάρα.

Εκεί, λοιπόν, συγκεντρώθηκαν περίπου 10.000 άτομα και απαίτησαν την τιμωρία των Μπατατούδη, Γούμενου και Παγώνη ως υπεύθυνων για την χρεωκοπία της ΠΑΕ αλλά και ζήτησαν από την πολιτεία να αφήσει κατα μέρους την αδιαφορία και να σκύψει στα προβλήματα της ΠΑΕ και να την βοηθήσει. Ο Ζαγοράκης δήλωσε ότι "Είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι, ο ΠΑΟΚ έχει μπει στον δρόμο του. Ολοι μαζί, εμείς κι εσείς θα φτιάξουμε και πάλι έναν μεγάλο ΠΑΟΚ".

Ο Ζουράρις αφού είπε ότι "Γίνεται μια συνομωσία μεταξύ των γάβρων και των βάζελων. Αλλά φταίτε κι εσείς λαέ του ΠΑΟΚ, διότι κατορθώσατε να στείλετε στη Βουλή έναν βουλευτή της Θεσσαλονίκης ο οποίος είναι βάζελος και τυχαίνει να είναι και Πρωθυπουργός. Λαέ του ΠΑΟΚ, να θυμάσαι ότι είσαι από τη Κωνσταντινούπολη, από τη Βασιλεύουσα. Είστε Μακεδόνες του Δικεφάλου", έδειξε τον Ζαγοράκη και φώναξε "Νάτος, νάτος ο Πρωθυπουργός"!! Και βέβαια από την εκδήλωση δεν μπορούσε να λείπει και ο αγαπητός νομάρχης μας ο οποίος και δήλωσε "η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία είναι δίπλα στον Θοδωρή Ζαγοράκη και στη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Ο λαός του ΠΑΟΚ διδάσκει παιδεία και νοοτροπία"!!

Με αυτά και με εκείνα ξεκίνησε η πορεία προς το γήπεδο της Τούμπας. Περισσότεροι από 22.000 είχαν μαζευτεί στις κερκίδες όταν ξεκίνησε ο αγώνας με τον Πανιώνιο! Ο παλμός ήταν απίστευτος αλλά και ευρηματικός όπως δείχνουν τα παρακάτω πανώ!



Κουιζ: Τι θέλει να πεί ο ποιητής? ;-)

Λευτεριά στα αδέρφια μας στα Ζωνιανά!



Όσο για το ματς, αυτό τελείωσε στα πρώτα 30 λεπτά αφού ο Πανιώνιος δεν έφτασε σχεδόν ποτέ στην Τούμπα! Η επίδραση του κόσμου ήταν εμφανής στους παίκτες της ομάδας μας αφού άρχισαν το παιχνίδι πιέζοντας ψηλά και αναγκάζοντας το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Πανιωνίου σε 2 τρομερά λάθη στα 13 πρώτα λεπτά. Στο 7 ο Σάλμον κέρδισε μια χαμένη μπαλιά του Πλέτς και ο Γεωργιάδης με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0. 5 λεπτά αργότερα ο έτερος σεντερ μπακ του Πανιωνίου έχασε την μπάλα στο χώρο του Κέντρου και ο Σάλμον με τον Κωνσταντινιδη συνδυάστηκαν υπέροχα και ο τελευταίος έκανε το 2-0. Ο Πανιώνιος έδειξε οτι υπάρχει στο γήπεδο στο γήπεδο στο 22 όταν ο Φερναντέζ απόκρουσε το σούτ του Τζιμπουρ, όταν ο τελευταίος βγήκε τετ α τετ. Ότι δεν μπόρεσε να κάνει ο Τζιμπούρ το έκανε ο Μαλεζάς με την βοήθεια του Σάλμον -ο καλύτερος του αγώνα- δύο λεπτά αργότερα. Στο 28 ο Φερνάντεζ του Πανιωνίου εκτελεί κόρνερ, ο Φερνάντεζ του ΠΑΟΚ κάνει την έξοδο του Μεσολογγίου και ο Πλέτς στέλνει την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το τελικό 3-1, μόλις στο ημίωρο! Από εκεί και έπειτα ο Πανιώνιος πίεσε τόσο στο τέλος του α' ημιχρόνου όσο και στις αρχές του β' χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Από εκεί και για το τελευταίο μισάωρο ο ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερα απειλητικός με τον Σάλμον να χάνει δύο τετ α τετ και να έχει και ένα δοκάρι! Πάντως πιστεύω ότι το άξιζε ένα τέρμα ο Νοτιοαφρικανός που ήταν ο πρώτος του γηπέδου.



Και δύο βιντεάκια για να μπείτε στο κλίμα της Τούμπας!




5 σχόλια:

tzonakos είπε...

Μπράβο για τη νίκη.
Απο τα βίντεο βλέπω οτι ζεσταθήκατε για τα καλά εκει στον ΠΑΟΚ και αν μείνει σε ρυθμό για καιρό θα κανει καλά αποτελέσματα ο δικέφαλος.
Δεν μου άρεσαν οσα ειπε ο Ζουράρις, δεν ειναι κουβέντες φίλαθλου ή για φίλαθλους αυτές.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Να σου πω και μένα μου την έδωσε ο Ζουράρις. Να σκεφτείς ότι είναι παλιός βουλευτής του ΚΚΕ, δήμαρχος και διευθυντής εφημερίδας! Περίμενα περισσότερα από αυτόν από δεκαρικούς λαϊκισμούς...
Όσο για το ματς, η ατμόσφαιρά ήταν λες και παίζαμε σε ευρωπαϊκο παιχνίδι! Τρομερός ο παλμός!

Πάντως θα ήθελα να έπιαναν μια φορά και τους αλήτες που πετάξαν τις πέτρες στο πουλμαν του Πανιωνίου! Πραγματικοί Ανεγκέφαλοι Δολοφόνοι

irene είπε...

αν και ΑΕΚτζου απορώ με τις διακρίσες της πολιτείας , εφόσον σε ομάδες όπως η ΑΕΚ και αλλες πολλες δίνεται η δυνατότητα για μια νεα αρχή απορώ γιατί αυτή η διάκριση..
καλά όπου γάμος κ χαρά..
είναι να πεις σε πολιτικό για μια τέτοια λαοσυγκέντρωση κ να μην έρθει να κάνει κ καμμιά βαρύγδουπη δήλωση;;;

Ανώνυμος είπε...

Πατρίδα Τούμπα..!

Ανώνυμος είπε...

H SPOTBET ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.