Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2007

ΠΑΟΚ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΛΟΓΩ ΙΣΧΥΡΩΝ ΑΝΕΜΩΝ!!!!

Στις 16:45 σήμερα ανοίγει η αυλαία της 8ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League στην Τούμπα . Toν αγώνα θα παρακολουθήσουμε απο το Supersport 1.
Αναμένετε ότι στις εξέδρες της Τούμπας θα βρεθούν αρκετοί φίλοι της ομάδας, λόγω της πολύ καλής εμφάνισης που παρουσίασε η ομάδα την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό, παρότι έχασε το βαθμό στις λεπτομέρειες.
Το κλίμα στον κόσμο είναι πολύ καλό και όλοι ευελπιστούν ότι σήμερα το απόγευμα 16:45 ο κόσμος θα δώσει το παρών, παρότι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη δεν βοηθάει ιδιαίτερα.

Ο Φερνάντος Σάντος ζήτησε να υπάρξει το πάθος της προηγούμενης αγωνιστικής αλλά παράλληλα ζήτησε να γίνουν λιγότερα λάθη.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κυνηγήσει τη νίκη σε αυτήν την αγωνιστική γιατί έχει μείνει πολύ πίσω βαθμολογικά.
Από το σημερινό αγώνα θα απουσιάσουν ο τραυματισμένος Κνολ και ο Βαγγελής.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο φιλοξενούμενος ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ έρχεται θέλοντας να παραμείνει αήττητος για τρίτη αγωνιστική, αφού οι δύο ισοπαλίες που είχε σε εντός έδρας ματς τον έκαναν να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας. Ο προπονητής Νίκος Καραγεωργίου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μελισσα καθώς και στον τερματοφύλακα Ποζα ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων που παρουσιάστηκαν στους προσαγωγούς.

Update

Αναβλήθηκε για άυριο Κυριακή 11/11/07 και ώρα 16:45 ο αγώνας λόγων ισχυρών ανέμων που πνέουν στη Θεσσαλονίκη από το πρωί
Ο διαιτητής κύριος Κοντογιαννίδης αποφάσισε, πως κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των φιλάθλων, αλλά και των παικτών αφού τα 6 περίπου μποφόρ, έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου...μέχρι και οι πάγκοι των παικτών αναποδογύρισαν, επίσης ένα κομμάτι από διαφημιστική πινακίδα ξεκόλλησε και χτύπησε ένα φίλο του ΠΑΟΚ χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει σοβαρά.
Να επισημάνουμε ότι είναι η πρώτη φορά που αναβάλλετε αγώνας λόγω δυνατού ανέμου, και ας ευχηθούμε αύριο να μπορέσει να διεξαχθεί κανονικά.

1 σχόλιο:

tzonakos είπε...

Ρε σείς κολλήστε τα καθίσματα γερά λλέμε εκει στην Τούμπα !
Ξεκολλάνε λέμε, χαχαχαχα :)
Σοβαρά τωρα εχει τόσο αερα σημερα εκει ;;;

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.