Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2007

Ο ΠΑΟΚ στον Αθλητικό Δικαστή για τον "Κωστάκη"

το πανώ της "οργής"!!!!
(φώτο απο goalnews)
Διαβάζω σήμερα στο goalnews ότι ο ΠΑΟΚ κλήθηκε στον Αθλητικό Δικαστή για τί στον αγώνα με τον Εργοτέλη δεν κατέβασε το πανώ της φωτογραφίας. Μπορεί να μου πει κανεις τι το υβριστικό έχει η φράση "Kωστάκη, ρίξε μας αν τολμάς. Nα δούμε ποιος θα πέσει"? Απαγορεύεται να αναφέρεσαι στον Πρωθυπουργό σε αυτόν τον τόπο? Ασχετά αν έχεις δίκιο ή όχι σε αυτό που λες, απαγορεύεται να το λές? Είναι υβριστική η φράση? Μήπως τους πείραξε το "Εξω τα ΕΚΑΜ από τα Ζωνιανά" αλλά δεν μπορούν να πουν τίποτε?!?!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eιναι ένας εξόχως υβριστικό κείμενο, πού σόκαρε ακόμη και τούς παίκτες που δε μπορούσαν να αλλάξουν μπαλλιά.(απόδειξη ότι η μοναδική αξιόλογη ενέργεια προήλθε απο τους αλλοδαπούς Gonzales, Salmon οι οποίοι προφανώς αγνοούσαν το κατάπτυστο κείμενο) Αρκεί να πάρεις τις λέξεις ανα μία και θα διαπιστώσεις ότι ποτέ σε ελληνικό γήπεδο δεν εμφανίστηκε τέτοιος οχετός ύβρεων.
Νομίζω ότι μία δίκαιη ποινή θα ήταν η διαγραφή αυτής της ομάδος απο τα μητρώα της ΕΠΟ και ο δημόσιος τυφεκισμός αυτών που την υποστηρίζουν

zouk είπε...

Το οτι ο αθλητικος δικαστης καλεσε τον ΠΑΟΚ για το πανο,δεν σημαινει οτι θα τιμωριθει κιολας.Ισως τον καλεσε επειδη εγραψε ο διαιτητης οτι ειχε αναρτηθει πανο.Εγω πιστευω οτι δεν θα του κανουν τιποτα και απλα ειναι τυπικο.Αυτοι οι δικαστες αλλωστε δεν εχουν και μεγαλη επαφη με το τι γινεται στο ποδοσφαιρο.

tzonakos είπε...

Δεν μπορώ να πω οτι μου άρεσε το "χιούμορ" των ΠΑΟΚτζήδων, αφου ξερω οτι μπορούν να ειναι και πιο πρωτότυποι και πιο αρεστοί.
Δεν νομιζω ομως οτι ο χ δικαστής θα τους καλέσει για τον "Κωστάκη" αφου μπορεις να πεις οτι αναφερόσουν σε αλλον Κωστάκη και όχι στον μπούλη.
Δεν ειναι λάθος ρε παιδιά να καλείται Σύλλογος για κατι που έγραψαν 5-10 οπαδοί ;
Ας βρουν και ας καλέσουν αυτούς που το έγραψαν, να δω με τι κατηγορία θα τους τιμωρήσει !
Δεν μπορεί.

zouk είπε...

Σημερα θα πανε και στον Αθλητικο δικαστη Φερερ,Δελλας,Παπασταθοπουλος,
Καραγκουνης,Εντοι,Βελιτς για το επεισοδιο στην φυσουνα.

tzonakos είπε...

Ωχωχ...
τι εγινε, πλακώθηκαν στη φυσούνα ;;;

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.