Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2007

και ναι είδε πάλι κορυφη..

πηγή www.forthnet.gr

τα κατάφερε αυτή την κυριακή η ΑΕΚ και ξαναβρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας καθώς νίκησε τον ΟΦΗ 4-0 στο ΟΑΚΑ . αν και με 10 παίκτες από το 33' και με καινούριο προπονητή στον πάγκο (ντεμπούτο του Παράσχου) ο ΟΦΗ δυσκόλεψε την γηπεδούχο κ χρειάστηκε να περάσει το ημίχρονο μέχρι να σκοράρει. δεν ξέρω τι συνέβη στα αποδύτήρια αλλά λίγο οι αλλαγές , λίγο το γρήγορο πρώτο γκολ(μόλις στο 46' ο Ριβάλντο) βοήθησαν ώστε να λυθούν τα πόδια των παικτών κ να έρθει έτσι η νίκη.
και αυτή την κυριακή η ΑΕΚ απέδειξε οτι εφόσον καταφέρει και σκοράρει πρώτη μετά τα πράγματα έχουν σχεδόν τελειώσει : διατηρεί την εστία της ανέπαφη και φεύγει νικήτρια . αυτό το παράδοξο δεν ξέρω κατά πόσο δηλώνει την νοοτροπία της ομάδας αλλά προσωπικά δεν μου αρέσει . δεν είναι χαρακτηριστικό ομάδας αλλά μικρού παιδιού :αν τα πράγματα δεν πάνε όπως του αρέσουν , τρομάζει και τα χάνει και θέλει μόνο να πάει σπίτι του.. η λάρισα κατάφερε και γύρισε το παιχνίδι , έχοντας τον παναθηναϊκό καταϊδρωμένο να παίρνει την ισοπαλία στο τέλος ( ευχαριστούμε πολύ τους θεσσαλούς ) .
ένα καλό όμως που έχει είναι οι πολλοί σκόρερ και τα πολλά πρόσωπα , χαρακτηριστικό ότι τα 4 τέρματα είναι διαφορετικών σκόρερ , ένα από αυτά μάλιστα και ο Παππάς ο οποίος μπήκε αλλαγή του εμπειρου Ζήκου . άληθεια , αναρωτιέμαι , είναι η χρονιά της ΑΕΚ επιτέλους;;

1 σχόλιο:

tzonakos είπε...

Ποιανού ειναι η χρονιά δεν ξέρει κανείς ακόμα.
Οπως γράψαμε και μερικες βδομάδες πριν, ηδη φαίνονται τωρα κάποια πράγματα αλλα οχι τίποτα σίγουρο.
Κανεις δεν μπορεί να αποκλείσει κάποια απο τις 7 πρώτες ομάδες.
Απο μέσα Γενάρη θα φανεί κάτι.
Η ΑΕΚ ειδικότερα ειναι δυνατή και ταυτόχρονα μοιάζει σαν να κάνει κάποιο είδος οικονομίας δυνάμεων. Η ετσι μου φαίνεται εμένα.
Ισως δούμε το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα φέτος.

Πολυ καλό το άρθρο irene :)

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.