Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2007

Δέλλας -Εντόι

Μια φάση που έχουμε δει πολλές φορές στο ποδόσφαιρο.'Ενας παίχτης(Δέλλας) πάει με φόρα στον άλλο και ο αλλος(Εντόι)βρίσκεται στο έδαφος.Την φάση δεν την έχει πιάσει καλά η κάμερα.Ο καθένας μπορει να λέει οτι θέλει.Ο Δέλλας γκρινιάζει γιατί του χάλανε την καριέρα.Ξέρω,όταν είναι κάποιος χαμένος του φτάινε ολα.Μίλησε για διακωμώδηση του αθλήματος.Ξέχασε οτι ήταν απο αυτούς που είχαν πεσει κάτω στο παιχνίδι ΑΕΚ-ΟΣΦΠ για να διακόψουν τον αγώνα.

Και αντε,εγώ να δεχτώ οτι δεν έκανε τίποτα στον Εντόι,αν και εγώ μέσα στο γήπεδο είδα οτι έτρεξε κατά πάνω του και αμέσως σηκώθηκα όρθιος γιατί πίστεψα οτι τον χτύπησε.Γιατί ο Κος Δελλας πήγε με φόρα κατά πάνω του?Αμα πήγαινε προς την περιοχή που είναι και η θέση του για να αμυνθεί,δεν θα είχε γίνει τίποτα.'Ηθελε να πει τα ηθικά λογάκια του.

Πιο όμορφα απο όλους τα είπε ο Ριβάλντο,άλλωστε έχει κάνει και εκείνος παρόμοια θέατρα τα οποία πιθανότατα πιστεύει οτι είναι μέσα στο παιχνίδι.'Οποιος Θυμάτε το ματς Εθνικών ομάδων Βραζιλιας-Τουρκιας(για το μουντιάλ νομίζω)καταλαβαίνει τι εννοώ.

Τέλος,θέλω να πω,πως ο Εντόι κλήθηκε απο τον αθλητικό δικαστή σε απολογία.Εγω είμαι της άποψης οτι πρέπει να τιμωρηθεί.Δεν μου αρέσουν τα θέατρα.Απο εκεί και πέρα θέλω να μείνει η τιμωρία που προβλέπεται στον Δέλλα,γιατί πήγε με κάποια πρόθεση τρέχοντας προς τον Εντόι.Τα κατορθώματα του με την εθνική δεν του δίνουν ασυλία για οτιδηποτε κάνει.

1 σχόλιο:

tzonakos είπε...

Δεν μου αρεσει το θέατρο αλλα δεν μ' αρέσει κι ο τσαμπουκάς.
Οποιος εχει παίξει κάποιο ομαδικό άθλημα με σωματική επαφή ( πχ όχι βόλλεϊ ) καταλαβαίνει τον εκνευρισμό απο κάποιον αντίπαλο αλλα την ωρα του αγωνα δεν ασχολούμαστε με τον άλλο !
Κρίμα για τον Δέλλα αλλα ο Εντόϊ γιατι σε απολογία ; για θέατρο ;

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.