Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2007

ΠΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑ 2-0

Ο Γκονζάλες πανηγυρίζει το πρώτο γκολ από ριμπάουντ!
φώτο από sport24.gr

Ο ΠΑΟΚ έφτασε στην 5η νίκη του σήμερα στο γήπεδο της Τούμπας νικώντας την Βέροια με 2-0.

Το ματς ήταν ένα από τα χειρότερα που έτυχε να δω φέτος και η απόδοση του ΠΑΟΚ ειδικά στο α' ημίχρονο, πρέπει να προβληματίσει τον Σάντος.

Βέβαια ότι έλειπε σε απόδοση ήρθε σε τύχη και ο Δικέφαλός ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 3' μετά από "ριμπάουντ" που πήρε ο Γκονζάλες μετά από ασταθής απόκρουση του τερματοφύλακα της Βέροιας Τερόλ σε σούτ του Γεωργιάδη. Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ οπισθοχώρησε αναίτια και έδωσε χώρο στην Βέροια η οποία και πίεσε για την ισοφάριση χωρίς όμως να την καταφέρει. Να σημειώσω ότι με θλίβει να παρατηρώ ότι η ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας μου έχει μακράν την χειρότερη επίθεση στη Super League και σίγουρα κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό!

Στο β' ημίχρονο κάπως οι φωνές του Σάντος ξύπνησαν την ομάδα και στο 51' ο Σάλμον διπλασίασε τα τέρματα. Ο Γκονζάλες σούταρε, οΤερόλ απόκρουσε ασταθεστατα και ο Σάλμον έστειλε την μπάλα στο πλεχτό. Εκεί η Βέροια παράτησε το παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ έχασε δυο-τρεις ευκαιρίες για το 3-0.

Κορυφαίος για τον ΠΑΟΚ ο Σάλμον όπου ήταν πανταχού παρών και τον ακολούθησε ο Γεωργιάδης που παρα τα 35 χρόνια του τρέχει σαν 18 χρονος! Αντίθετα με τον κατα πολύ μικρότερο Βαγγελή που δεν μπορώ να καταλάβω τι του βρίσκει ο Σάντος και τον ξεκινά βασικό! Κρίνω ότι ο Χριστοδουλόπουλος πρέπει να ξεκινάει σε αυτή την θέση.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να είναι ο Dr Jekyl και Mr Hyde του Ελληνικού Ποδοσφαίρου αφού σε 6 παιχνίδια εντός έχει 5 νίκες και μία ισοπαλία και σε 5 εκτός έχει 5 ήττες!!! Με λίγα λόγια αν μετρούσαν μόνο οι εντός έδρας αγώνες είναι δεύτερος κάτω από τον Ολυμπιακό και αν μετρούσαν μόνο οι εκτός έδρας θα ήταν τελευταίος με κανένα βαθμό! Τι μπορεί να πει κανεις?!

Πριν κλείσω να σας δώσω και ένα μικρό στιγμιότυπο από τις κερκίδες της Τούμπας...



Επόμενος αγώνας με Ατρόμητο στο Περιστέρι το άλλο Σαββάτο στις 16.45. Ελπίζω να πάρουμε το πρώτο μας διπλό επιτέλους!!!!



2 σχόλια:

tzonakos είπε...

Τα βιντεάκια απο το γήπεδο σε μεταφέρουν καλά στο κλίμα. Τύχη καλή ειναι για ενα σύλλογο να έχει κόσμο και παλμό. Ωραίος Στάθη !
Για το ματ5ς, δεν το δα και δεν ξερω αν το δειξε η ΤιΒι. Οφειλε σαφώς να κερδίσει ο ΠΑΟΚ και να βρει σταθερό ρυθμό ωστε εκτός έδρας να πάρει βαθμους στη συνέχεια.
Καλα, η Βέροια, δεν βλέπω να ξεκολλήσει απο τον πάτο της βαθμολογίας. Δεν εχει νεύρο αυτη η ομάδα.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Ο κόσμος ήταν ο μόνος που είχε παλμό σε ένα μάλλον νερόβραστο ματς!
Η Βέροια δεν είναι ότι δεν έχει νεύρο... παίκτη να στείλει την μπάλα στο πλεχτό δεν έχει!

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.