Σάββατο 1 Μαρτίου 2008

Παναθρηναϊκός-Μαρούλι 89-93

Μάλιστα !!! Ο Παναθηναϊκός έχασε για το πρωτάθλημα και αυτό δεν είναι η είδηση.
Είδηση είναι οτι δέχθηκε 93 πόντους μέσα στην έδρα του απο μια ομάδα που φέτος δεν έδειξε πολλά, ωστόσο αγωνίστηκε πολύ διαβασμένη και ήξερε να εκμεταλλευτεί την πρόσφατη ζαλάδα του Παναθηναϊκού που μετά την νίκη εκτός έδρας επι του Ολυμπιακού πελαγοδρομούσε σε όλα τα ματς.
Μόνο τους 8 συνεχόμενους πόντους που δέχθηκε σε κάποια στιγμή του αγώνα ο Παναθηναϊκός μέσα απο την ρακέτα όπου φυσιολογικά θα έπρεπε να δεσπόζει ενας σέντερ, δείχνουν τον τέλειο χαρακτήρα που έδειξε το Μαρούσι απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Ο Ομπράντοβιτς αναγκάστηκε να πάρει τον Πρκάτσιν για ψηλό αλλα απέδειξε οτι δεν ξέρει τι να τους κάνει, παίκτες με ύψος πάνω απο 2,07.
Συγχαρητήρια στο Μαρούσι και σε όλες τις ομάδες του φετινού πρωταθλήματος της Α1 που έχουν αποδείξει οτι δίκαια το μπάσκετ μπορεί να θεωρείται εθνικό σπορ απέναντι σε κάτι που το λένε ποδόσφαιρο και μάλιστα είχαν την υπεροψία να το βαφτίσουν και "Σούπερ-" Λίγκα ! ( Εδω γελάνε )

Επιβεβαίωση αυτών ηταν και το ματς στο ΣΕΦ όπου η Ολύμπια Λάρισας λαχτάρησε τον Ολυμπιακό και τελικά υπέκυψε με 65-61. Επαιξαν χωρίς φόβο και με δύναμη απέναντι στον Ολυμπιακό σαν να ηταν μιά απ τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.
Μιά μέρα θέλω να δω στις τρείς πρώτες θέσεις της Α1 το Μαρούσι, την Ολύμπια Λάρισας και το Αιγάλεω.
Καληνύχτα κύριοι με τα αστρονομικά μπάτζετ, οι ομάδες δεν γίνονται ετσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.