Σάββατο 1 Μαρτίου 2008

Ναυάγιο



Τι ναυάγιο ήταν αυτό! Ξενέρωσα πλήρως! Αν εξαιρέσεις και πάλι τον Βερον και λίγο λιγότερο τους Σνάουτσερ και Χριστοδουλόπουλο, ο υπόλοιπος ΠΑΟΚ ήταν για κλάμματα σήμερα στο Παγκρήτιο! Η χειρότερη ομάδα που έπαιξε στο πρωτάθλημα φέτος! Με διαφορά! Άξιος νικητής ο Εργοτέλης!!!

Ρε Σάντος τι στήσιμο ήταν αυτό!? Χωράν στην ίδια ενδεκάδα ο Κονσεισάο, ο ΓΧ και ο Ίλιεφ? Κανείς απο τους τρεις δεν αντέχει παραπάνω από 45 λεπτά και συν τοις άλλοις και οι τρεις δεν ΠΙΕΖΟΥΝ!!! Και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αλλά και σήμερα έπρεπε να ξεκινήσει τον Λάκη! Αλλά η μεγάλη ευθύνη του είναι στην ψυχολογία των παικτών του. Εκεί είναι το μεγάλο του λάθος, όχι μόνο σε αυυτό το παιχνίδι αλλά σε όλα τα εκτός έδρας φέτος.

Αυτοί οι παίκτες μπήκαν σήμερα στο γήπεδο λες και κάναν αγγαρεία, με μια σιγουριά ότι οι φανέλες είχαν ήδη απο το ζέσταμα πάρει τους βαθμούς της νίκης. Πόσο γελασμένοι ήταν!! Δίκαιο το αποτέλεσμα σήμερα. Το μυαλό μας δεν ήταν στην μπάλα αλλά ίσως στον Μάρτη που μπήκε και μας βρήκε απροετοίμαστους. Κόκκινη και άσπρη κλωστή επειγόντως...

Όσο για τους παίκτες και τον προπονητή, αυτοί είναι σίγουρα σαρδέλες....

Και αν δεν νικήσαμε τον τελευταίο Εργοτέλη έχουμε πιθανότητες στην Νέα Σμύρνη, το άλλο σάββατο στις 19.00? Δεν πιστεύω να είναι πολλές....

1 σχόλιο:

tzonakos είπε...

Το εχω πει απο καιρό, ο Εργοτέλης αδικείται που βρίσκεται εκει στη βαθμολογία, αλλα φαίνεται οτι και ο Σάνοτς ακόμα δεν εχει βρεί την σωστή συνταγή.

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.